24 Şubat 2010 Çarşamba

BİR DIMBIL KOMBİNİ DAHA :)

Mavi Kuş Derneği yararına başlatılan kampanya için çalışmalarım sürüyor.

Bir Dımbıl kombini ile daha karşınızdayım :)
Ablalara selam ver Dımbıl ..
Benim yaptığım işler çok basit işler çünkü daha detaylısını yapabilecek bilgi ve beceriye ne yazık ki sahip değilim. Bu nedenle daha iyisini görene kadar en iyisi bunlar diyorum :P Atkı ve şapkadan başka bir şeye terfi ettim ama asaletim henüz tasdik edilmediğinden onun ne olduğunu söylemem. AA söylemem dedim, lütfen ısrar etmeyin kızlar :P

İlk kolinin yola çıkmak üzere olduğu haberini aldım ve çok sevindim. Canım Ece'm, güzel kalemim; emeğin, sevgi dolu kalbin ve her şey için çok teşekkürler..
Sadece teşekkür etmekten hiç hoşlanmıyorum. Ben sevgisini dokunarak ifade edebilenlerdenim; sarıldığımı varsay lütfen.. Kendi başıma gelmiş iyi bir şey kadar seviniyorum gelişmelere. İnsanın yalnız olmadığını bilmesi yaşamak için umut ve güç verir. Yalnız olmadıklarını hissettirdiğimiz insanların hayatlarına birer tutam umut, sevgi ve mutluluk serpebilirsek onlar gibi biz de mutlu oluruz. Hayat çok kısa ve biz sadece kendimize sahibiz. Kendimizden başka sahip olduğumuz hiçbir şeyimiz yok. Ne kadar çoksak o kadar varız, o kadar varlıklıyız.
Ben bu gönül birliğini, kalp varlığının içinde olmayı, bu yorgunluğu seviyorum.

Gelelim itiraflara;
1- Şapkayı daha önce anlattığım gibi diktim ama bitmesine az kala makina trrrrr kaçıverince çok az yeri fark edilmeyecek kadar eğri dikildi. Hiç içime sinmediği halde daha önceki denemelerimden edindiğim feci anılarım (!) gelince aklıma o çok azıcık kısmı sökmeye cesaret edemedim >:( Polardan dikiş zor sökülüyor ya da ben kolayını biliyor değilim. O kısmı sökmek yerine küçük kareler olarak kestiğim polar parçalarını lila renkli kum boncukla şapkanın kenarına diktim. Bağcığını da tamamlayıcı renkle yaptım. Ben çok beğendim.
2- Dağınık çalıştığımdan, bir o işe bir bu işe atladığımdan iplerle aynı yere koyduğum poların üstündeki ip partiküllerini ancak fotoğraflarda görebildim. Yola çıkmadan önce yün tıraş makinesiyle temizlenecek.
3- Atkıya da süs yapacağım :)

Şimdi asalet tasdik işime geri dönmem gerek.
Gidiyoruz Dımbıl; ablalara hoşça kal de.










5 yorum:

  1. ne zamandır okuyup yazamamanın verdiği acıyla geldim buraya
    ne saçma hem uzak duramıyorum için için okumak vede düşüncelerimi yazmak istiyorum ama bir yandanda hiçbir şekilde bu düşünceleri gerçekleştiremiyorum bu nasıl bir iştir
    neyse neren nereye getirdim konuyu
    böyle bir kampanyadan hiç haberim yoktu
    yorumdan sonra hemen bakıyorum
    dımbılın kombinin bayıldım
    poları hiç bu şekilde hayal etmemiştim
    küçük parçalar ve minicik boncuklarla nasılda değişivermiş şapka
    bende çok beyendim emeklerine sağlık nedense bende detaylı yapabilecek bilgiye sabip değilim belkide çok detaycı değilim bilmyorum ama tek bildiğim senin çok güzel yüreğinin olduğu

    YanıtlaSil
  2. emeğine sağlık çok beğendim dımbılada benden selam :)

    YanıtlaSil
  3. Bak ya hala, bilemiyorum, beceremiyorum diyorsun. Güzeliiiiim sen çözdün bu işi... O yamuk dikiş çok hoşuma gitti :) Sen o yamuk dikişlerden bir daha yap.
    İyi geceler. Çok öptüm.

    YanıtlaSil
  4. ne kadar güzel olmuş.. gülenimbayanım bir daha kendine yeteneksiz de bak ne edeceğim seni..

    muck muck o ellerinden öperim senin..

    güzelliğim..

    bak içindekiler dışına nasılda yansıyor dımbılın mankenliğinde...

    sen süpersin...

    YanıtlaSil
  5. sökmemekle iyi etmişsin:)) bende bikeresinde söktüm tekrar yapamadım ölee elimde kaldı:)) dımbılcım hoşcakal

    YanıtlaSil

Fikrin varsa bilmek isterim..

Aa BUNLAR DA VARMIŞ :)

Related Posts with Thumbnails