20 Mart 2009 Cuma

Bilun Şen; B'lun Design







Blog dünyasından tanıyıp çok sevdiğim cici Bilun'un tasarımlarını çok beğeniyorum.Abartıya kaçmadan, birbirine uyumlu renkleri ve objeleri yerinde kullanmayı bilen çok iyi bir gözü var.Bir kaç gün önce tasarımlarının satışta olduğu siteden, biri 'içimin Gülen yüzü' olarak adımı verdiği bir bileklik ve anlamına çok uygun olarak 'açar-ca' diye adlandırdığı bir anahtarlık sipariş ettim ve postanın gelişini dilimde 'bak postacı geliyoooor' şarkısıyla beklemeye başladım.Beklenen postacı sabah saatlerinde kapıyı bir kez çaldı.Paketi açabilme aşamasına gelmek için imza atmam ve kimlik bilgilerimi doğrulamam gerektiğinden kendimce zaman kaybetsem de sabırlı davrandığımı düşünüyorum.İçinde ne olduğunu bilmek 'posta alma' heyecanımı gideremedi, güzel bir duyguydu.Daha postacı kaçmadan paketi açmaya başladım.Her şey çok özenliydi.Anahtarlık ve bilekliği koymak için seçtiği şık kese, marka olarak kullandığı küçük kartlar ve en önemlisi el yazısıyla yazdığı iyi dilek kartı Bilun'un zevki ve inceliği hakkında yanılmadığımı gösterdi bana.Bilun çok da iyi fotoğraf çekiyor.Fotoğrafla birebir olsalar da dokununca daha çok sevdim bileklik ve anahtarlığımı.Bilun bir de kitap eklemiş
'huzurlu olmak istiyorsanız ufak şeyleri dert etmeyin, hepsi de ufak şeylerdir'
Beş aydır hiç iyi hissetmediğim, sadece oyalanmak için buralarda olduğum doğru.Demek bunu hissettirmişim ama hiç kolay değil.Yaşadığım bu şeye hala inanmıyorum..
Zaman zaman..

El emeğin, zevkin ve önemlisi 'sen' olduğun için teşekkürler Bilun'um.Seni çok seviyorum..
Fotoğraf çekmek konusunda iddia ediyorumki en yeteneksiz kişi olduğumdan kendi çektiklerimi eklemekle birlikte Bilun'cuğumun adresi de burada ----> http://bilundesign.blogspot.com/ asıl fotoğraflar orada..
http://gulentezer.blogspot.com/2008/09/bir-kargo-masal.html buradaki olaydan sonra kargolarla çalışma konusunda çok temkinli olan ben bu kez PTT kargoyu denedim.PTT kargoyla cicilerim sıkıntısız üzmeden, yormadan, hasarsız ve iyi bir fiyata geldi.
PTT 169 servisi hizmetinizde..

8 yorum:

  1. YUSUFÇUKLU BİLEKLİK HARİKA

    YanıtlaSil
  2. Güle güle kullan, sana çok yakışacağından eminim...

    YanıtlaSil
  3. Ablacım ne güzel şeyler yazmışsın öyle.. Çok duygulandırdın beni.. Ne diyeceğimi şaşırdım. Ben de seni çok seviyorum.. İyi ki tanıdım seni.. Sesin de sımsıcak, yazıların, yorumların gibi..
    İçimin Gülen Yüzü'sün sen benim.. Sımsıkı sarılıyorum sana..

    YanıtlaSil
  4. Smilena, nam-ı diğer Sem;
    Çok istediğim galde bir türlü yusufçuklu bir takım olmamıştı.İşte şimdi var hem de şu an bileğimde.Beğendiğin için sevindim

    Yaşam guru'm; ah bir de nikel alerjim olmasa kolye, küpe de beğendim ama ancak bunları alabildim.

    Bilun'um, ismi güzelim.
    Bunlar benim gerçek duygularım.Aksi bir durum olsaydı inan onu da söylerdim.Sen yaşam enerjin ve mutluluğunla daha çok güzel şeyler yaparsın :) ben de seni çok seviyorum ve biliyorumki başaracaksın.
    Aynaya bakıyoruz ikimiz de
    gülen yüzler görüyoruz karşılıklı,
    sendeki ben, bendeki sen.

    YanıtlaSil
  5. süle süle sağlıklı mutlu günlerde kullan.o bileklik senin içinin gülen yüzü olsun .canım zor günler acın daha çok taze .ama bizde yaşadıklarımızdan sonra iyice ögrendikki zaman en güzel ilaçmış.

    YanıtlaSil
  6. Canım ablam.. Nasıl güzel bir yürek var sende. İyi ki tanıdım seni..

    YanıtlaSil
  7. Gelenim, cicilerin cok güzel, kiskanayim mi, yok kiskanmiyayim:)

    YanıtlaSil
  8. Belgin'ciğim gerçekten kıskanılası güzellikteler; haksız sayılmazsın yani :P Senin de en az bu güzellikte cicilerin olsun.Öpüyorum cadıları ve seni

    YanıtlaSil

Fikrin varsa bilmek isterim..

Aa BUNLAR DA VARMIŞ :)

Related Posts with Thumbnails