2 Mart 2009 Pazartesi

çok mu şey istiyorum!

ANA HABER BÜLTENİ HAVA DURUMUNA GOŞ GELDİNİZ.HAVA DURUMUNU VERİYORUM:
YARIN ANKARA BULUTLU AMA İNŞAALLAH KAR YA DA ONA BENZER SULU BİR ŞEY YAĞINTISI OLMAYACAK YA DA EN AZINDAN ÖYLE OLDUĞUNU UMUYORUM.
İYİ AKŞAMLAR.
Böyle bir sunum bile taşınmama neden olabilir.

Taşınmak istiyorum.Bu kadar imkansız bir şey mi bu istediğim!Bu eve ait artık nefret boyutlarına ulaşmış duygularımı şuracığa bırakıp kaçmak istiyorum hemen şu an!Günlük güneşlik bir pazarın ardından kar yağışı olacak iş mi!

Hakan geldi sabah.Özlemiştim onu ama özlemim, Onu didmekten alıkoymadı beni maalesef; gidişimin sürekli erteleniyor olmasının verdiği sıkıntıyla sadece fikrini söylediği için Hakan'la bir güzel dövüştüm.(O benimle dövüşmedi).Birbirini süzecek mandalar gibi bakıyoruz şimdi karşı köşelerden.Bu adamın böyle zamanlarımda bana bulaşılmaması gerektiğini öğreneceği günü beklerken oldukça sabırlı olduğumu düşünmeye başladım.

Dün gece kol ağrım nedeniyle uyuyamadım.Gece kalkıp uykuya yardımcı bir yarımlık daha aldım.Ağrının dineceği yok, ağrı kesiciyi de 5indeki muayenemde doktorları yanıltmamak için bıraktım.Çekiyorum şimdi ağrıyı.Dönem dönem çok daha büyük sıkıntılarım oldu, çözümsüz kalıp kabullenmek zorunda kaldıklarım, memnunsuz yaşamaya mecbur kaldıklarım..
ama duygusal perişanlığım diz boyunu çoktan aştı, hücum etmekte beynimin kan sıçramalarına.
Acımı da çekerim, buradan da giderim demek istiyorum şimdi arabesk arabesk..
Resim adresinden alıntıdır.

5 yorum:

  1. Geçmiş olsun gülen :)
    İlaçlarını ihmal etme ama :)
    Sevgiler..

    YanıtlaSil
  2. Sevgili Gülen,
    Sen de benim gibi yap.Vallahi başarıyor insan.
    Benim de Şişli'den taşınmam sırasındaki duygularım seninkilere çok benziyordu. Ben nefret yerine sevgiyle baktım o sevmediğim eve. Nihayet kurtuluyorum diye. Taşınacağım evi yerleştirme, bahçemi düzenleme hayalleri kurdum hep.İçin sıkılmıyor ve tam tersine coşku duyuyorsun inan..

    Kolun için üzüldüm tabi ama bunun da diğer sıkıntılar gibi geçici olduğunu düşünmen ve tabi ilâçlara devam etmenin br faydası olur mu bilmem.
    Ya da yanağına bir öpücük kondursam?
    Sevgiyle, kolaylıklar diliyorum.

    YanıtlaSil
  3. Gulencim, insallah her sey gonlunce olur, sen yeter ki umudunu kaybetme ve sakin ol... bir kedi lazim sana, yeni evini istacak minik tuylu bir kedicik :))

    YanıtlaSil
  4. san kolay gelsin canım. Taşınma k zor iş. kolun içinde çok geçmiş olsun.

    YanıtlaSil
  5. Gülen'cik,
    Hepsi sırası geldiğinde olucak, sabır et.
    Bunun için yaşadığın anı ziyan etme, sarıl Hakan'a at sıkıntılarını sanırım oda daha huzurlu olucak senin huzur bulmanda.
    Dedim ya hepsi sırasını bekliyor.
    Koluna iyi bak, sana çok lazım.
    Sevgiler...

    YanıtlaSil

Fikrin varsa bilmek isterim..

Aa BUNLAR DA VARMIŞ :)

Related Posts with Thumbnails