25 Mart 2009 Çarşamba

Kendime yazdım.

Bugün ayın 25i.
25 mart 2009
Bundan dokuz gün önce sıkıntılarının hala devam ettiği kolundaki bir sorundan dolayı hastaneye gittiğinde yaşadıklarını anlattığın bir yazı yazdın.O yazıda üç gün sonra kolundan parça alınacağı detayını da verdin.Üç kişinin dışında 'yahu senin kolundan parça alınacaktı, ne oldu, durum nedir?' diye soran çıkmadı iyi mi :)
Blog arkadaşlığıymış..Ne arkadaşlıkmış ama..
Anlatma artık.

21 yorum:

  1. Gülen Ablacım, inanmayacaksın ama aklımdasın kaç gündür. Şehir dışındaydık. 3 gündür net.e girme vaktim yoktu. 2 günde net. yoktu. Gerçekten çok merak ediyorum ve yazmanı bekliyorum. Habersiz bırakma olur mu? Bir de seni seviyorum ben.. Sonuç her neyse moralini bozma. Sen moralin herşey olduğunu zaten iyi biliyorsun..

    YanıtlaSil
  2. bak şimdi çok üzüldüm ve hatırladım böyle birşey olduğunu.merak ediyorum nasıl çıktı patoloji raporu.dilerim herşey yolundadır.insan bazen unutuyor böyle önemli şeyleri.bizde günlerdir kayın validemle uğraşıyoruz.yarın kemoterapiye başlıyor.işte hayat hep sürprizlerle dolu..
    çok geçmiş olsun.sağlık olunca insan çok hassas oluyor .kırılman çok doğal .affet bizi...

    YanıtlaSil
  3. Gülencim kusura bakma, inan aklima geldin, ama salakca kendi-kendime, sonuclari alabilseydi, yazardi, herhalde alamadi, dedim. Neden böyle düsündüm bilmiyorum, özür dilerim güzelim. Aklimdasin bitanem:)

    YanıtlaSil
  4. yazını sabah erken saatte okuyunca çok üzüldüm :(

    çünkü dün gece 12 de sana bi mail attım durumunu merak ettiğim için ama sabah bu yazını okuyunca mailimi okumadığını düşündüm:(...
    okumadıysanda sorun değil.seni iyi anlıyorum insan böyle duumlarda daha bir hassas oluyor ve bazı şeyler bekliyor çevresinden...

    ama lütfen şuna inan dualarım hep seninle

    YanıtlaSil
  5. Hiç tanışmıyoruz ama nasılsınız desem cevaplarmısınız. Umarım sözünü ettiğiniz parça iyi çıkmıştır. Sevgiler size

    YanıtlaSil
  6. canımmm,
    çok geçmiş olsun ben neredeyse 10 gündür blogları gezemedim
    iş için istanbuldaydım
    önemli bir durum çıkmamıştır umarım
    çok üzüldüm kırgınlığına
    blog dostları vefalıdır aslında
    sana tekrar geçmiş olsun
    kendine iyi bak

    YanıtlaSil
  7. Bir ses versen, meraktayim:)

    YanıtlaSil
  8. n@zo; biliyorum kaç gündür buralarda değilsin.Sözüm de sana değildi zaten.Balkondaki ve kalbimdeki yerin duruyor.

    Sem; üzülme lütfen.Dileğim üzmek değil asla, sadece paylaşmak dertleşmekten ibaretti.Durumum hassaslıktan çok başka bir şey aslında.Ekim ayında yaşadığım o şok anlarında öyle iki yorum almıştımki hala sinirlenirim.O zamandan beri de blog arkadaşlıklarına temkinli yaklaşmak istiyorum ama sanırım fazla beklentiye girip kendi kendimi hayal kırıklığına uğrattım.
    Kayınvalidene çok geçmiş olsun.Kemoterapiyi iyi bilirim. Kötü bir süreç :( En kısa zamanda sağlığına kavuşsun kayınvaliden umarım..
    Affetmek ne demek; estağfurullah affedilecek bir durum yok inanki.
    Dedim ya, hata benim.

    YanıtlaSil
  9. Belgin; hberleşiyoruz olmandan dolayı öyle düşünmen çok normal.Kendine salakça deme lütfen, hem de benim yüzümden.Aslında hiçbir zaman öyle deme kendine.Sen üç cadının tepe ügenisin :)Özürlük bir durum da yok.Deedim ya hata benim.

    Elçin; seninle de maileşiyoruz.İlgin için sonsuz teşekkür.

    laleninbahcesi; eğilirseniz kulağınıza söylerim :)çünkü gerçekten anlatmayacağım.
    MAVİANNE su forumu yazılarını okuyorum.Biliyorum değildin buralarda.Zarif, asil, sesi biraz kalınca o hanımı çok iyi hatırlıyorum ama isim yok maalesef bende de :(

    BELGİN DÖNCEM BEN SANA :p

    YanıtlaSil
  10. Gülencim, sende bir hata yok, hakliydin ilgi beklemekte. Bilirim o endiseli beklemeleri, insanin kendini yalniz hissetmesinin ne kadar kötü bir duygu oldugunu. Ah Gülenim o duygulari sen bir de bana sor...
    Darilip, küsmedigine sevindim:)
    Iyi geceler

    YanıtlaSil
  11. Sordum Belgin'im o durumları?

    YanıtlaSil
  12. Anlatirim bir gün, nasil kendimi issiz bir adada gibi hissettigimi, yakinimda beni anlayan kimselerin olmadigini düsündügüm günleri...

    YanıtlaSil
  13. canım yazık bir sürü zahmete girdimn.acelesi yoktu.bende sana buzdolabı magneti örüyorum.bakalım beğenecekmisin.tekrar geçmiş olsun.seni çok çok öpüyorum
    hakana da selamlar.
    sana komik bişey anlatayım.tv'de bir reklam var kozmetik ürünle ilgili.orda kızlar hakan seni seviyoruz diyorlar ya benim berke ağlamaya başlıyor.sevmeyin benim hakanım o diye.anne sevmesin onlar hakanı diye ağlıyor.benimkiler babasına bazen hakan diyor da.
    of uzattım galiba sohpet edecek birini bulunca çenem düşüyor bir sürü iş beni bekliyor biraz kıpraşsam iyi olur.
    masal gibi bir haftasonu senin olsun

    YanıtlaSil
  14. ya gülen haklısın
    fakat inan ki beni ancak ben yaşa ve benim durumuma gelip yaşayınca anlarsın.
    insan kendini unutuyor biliyor musun?
    utandım soramıyorum bile nasılsın diye.
    affet

    YanıtlaSil
  15. Nalan abla; diğer arkadaşlara da söylediğim gibi affedilecek bir durum yok, bir hata varsa o da benim hatamdır.Ben bu sanallığından artık iyice emin olduğum blog dünyasından 'nasılsın, durum nedir?' sorusunun sorulmasını bekleyerek fazla beklentiye girmişim.Anladımki herkesin durumu kendine zormuş, kolay değil tabii; misafirin vardı.Yavrun da Amerika yolcusu ama açıkça söylüyorumki enginar sapından yemek yapma yazısını yazarken, benim de ilgi ve hayretle izlediğim Özlem'in bloğunu tanıtma süresi içinde beni de bir tıklayıverseydin?
    Hepimiz birbirimize bir tık uzaklıkta değilmişiz demekki.Evlerimiz de artık yürüme mesafesinde üstelik.
    Nalan abla bugünlerde gideceğini tahmin ettiğim yavrun ve torununla şimdiden Allah kavuştursun diyorum.Kuş gibi gitsinler, kuş gibi dönsünler.Yolları açık olsun.
    Sevgiler..

    YanıtlaSil
  16. Canım benim sen çok duyarlısın.Annemi kaybettiğimizde teselliye çok ihtiyaç duyarken,o perişan durumdayken bile başkalarını düşünüp Ferda'ya söylemeyin sütü kesilir' diyen bir Gülen'sin sen.Herkes senin gibi duyarlı olamaz.Her zaman için önce başkalarını düşünürsün.Seni SEN yapan bu işte.Gel gör ki herkes SEN olamaz.İnsanlardan çok şey beklememek lazım.Ben bunu öğrendim..Neyse ki ben varım hayatında...Çok şanslısın bu anlamda...:)))

    YanıtlaSil
  17. Erdinin fendi; hiç kimse kardeş kadar yakın değilki.Evet şanslıyım; sen varsın ve iyiki ikiziz, bir ailede ikinci bir aile gibiyiz.Seni çok seviyorum.

    YanıtlaSil
  18. ne diyeceğimi bilmiyorum..o kadar kendi sıkıntımla kalmıştım ki değer verdiklerimi unutmuşum..ama artık öyle değil..çok geçmiş olsun..şimdi nasılsın..:(

    YanıtlaSil
  19. GAYYOR; sözüm sana da değildi inan.Sıkıntılarını biliyorum ama artık enerjin o sıkıntılardan sıyrıldı yavaştan.Bunu fark ediyor ve çok mutlu oluyorum.Aslında anlatınca beni tanıyacaksın, postana yazacağım iznin olursa.Önümüzdeki günlerde de blog ve arkadaşlıkları üzerine de bir yazı döşenmeyi düşünüyorum..

    YanıtlaSil
  20. bu yazıyı kendime yazılmış hissettim :((

    YanıtlaSil
  21. Sihirli el'im; senin de bir sağlık mücadelesi içinde olduğunu bilmesem neyse üstüne alın ama hele hele seninle hiiiiiç ilgisi yok bu sezenişin.Olanlar kendilerini belki de bilmiyorlar bile çünkü ancak bloğuna gidip 'nasılsın vs' dediğim insanlar geri dönme babından cevap veriyorlardı.Bunu iyice keşfettikten sonra başı kalabalık arkadaşlara ayıracak zamanım olmadığını düşünmeye başladım.Bloglarına uğrayıp 'ne haber?' demediğim hiç kimse kendiliğinden durumum hakkında soru sorma gereği duymadı bana.Belki bu yazıdan bile haberleri yok çünkü benimkisi 'tavşan dağa küsmüş dağın haberi olmamış' komedisinden başka bir şey değil.İki satır o da yarısı canımlı cicimli cümle istemiyorum, destek istiyorum ben.
    Anlaştık değil mi??
    Öpüyorum seni sihirli el'im

    YanıtlaSil

Fikrin varsa bilmek isterim..

Aa BUNLAR DA VARMIŞ :)

Related Posts with Thumbnails