28 Mart 2009 Cumartesi

SON ŞANS!

Az önce ileti türünden bir posta aldım.Aslında konuyla ilgili zaten bir yazı yazmayı planlarken bundan iyi fırsat ve döküm olmaz diye noktasına virgülüne dokunmadan postayı buraya taşımayı uygun buldum.

''ÜSTÜNE BİR DE 150-200$ HARCIRAH ALACAKLAR.
DOKTORLARIN FERYADI:
BAKALIM HANGİ GAZETECİ ELE ALIP CANLARINA OT TIKAMA CESARETİ GÖSTERECEK.BİZİM OLDUĞUNA GÖRE ONLARIN DA HABERİ OLMUŞTUR.
KONU:UNAKITAN REZALETİ!
BU RAPORLARI HAZIRLAYAN DOKTORLARI MESLEKTEN İHRAÇ ETMEK LAZIM.BYPASS AMELİYATI OLMAK İÇİN ABD'YE GİDEN MALİYE BAKANI UNAKITAN'IN MASRAFLARINI DEVLET KARŞILASIN DİYE HACETTEPE ÜNİVERSİTE HASTANESİ 'BU AMELİYAT TÜRKİYE'DE YAPILAMAZ, YURT DIŞINDA TEDAVİSİ GEREKİR' DİYE RAPOR DÜZENLEMİŞ.DEVLETİN HAKEM HASTANELERİNDEN BİRİ OLAN ANKARA NUMUNE HASTANESİ DE BU RAPORU ONAYLAMIŞ.

YORUM:BU AMELİYAT TÜRKİYE'DE YAPILAMAZ RAPORU VEREN VE BU RAPORU ONAYLAYAN ANKARA NUMUNE HASTANELERİNE BUNDAN BÖYLE KİMSENİN GÜVENİ KALMAZ ÇÜNKÜ RAPORU YAZAN VE ONAYLAYAN HASTANELERDE BU AMELİYAT YAPILIYOR VE BU HASTANELERDE ÇALIŞAN YÜZLERCE HEKİMDEN BU KONUYLA İLGİLİ HİÇBİR SES ÇIKMIYOR.
SES CUMHURİYETİMİZİN EN ÖNEMLİ KONGRESİNİN YAPILDIĞI SİVAS'TAN BİR HEKİMDEN GELİYOR.
UNAKITAN'A GELİNCE; HAKLI ÇIKTI.BÖYLE RAPOR VEREN HASTANELERE GÜVENİLMEZ.SIRADAN BİR VATANDAŞIN ASLA YAPTIRAMAYACAĞI BİR İŞİ BİR İKİ GÜNDE YAPTIRIP AMERİKA'YA GİTTİ.TÜM MASRAFLAR REFAKATCILAR -REFAKATCI DEĞİL, ÇOĞUL- UÇAK, KONAKLAMA, YEME İÇME, TAKSİ DEVLETTEN.

SONUÇ:
1-BU OLAYIN KAHRAMANI OLAN KİŞİNİN DAHİL OLDUĞU PARTİ AKP'YE OY VERMEYİNİZ.
2-DİĞER KAHRAMANLAR OLARAK YUKARIDA ADI GEÇEN HASTANELERE KESİNLİKLE GÜVENMEYİNİZ.

DR.ÖZGEN XXXX ANKARA

YORUM:GÖRGÜSÜZGİLLER AİLESİNİN DOMATES GÜZELİ ANASI AHSEN SULTAN RÜYASINDA YARADANIN KENDİSİNE UNAKITAN'I AMELİYAT İÇİN KLIVERINT'A GÖTÜR DEMİŞ.YUHLAR OLSUN YARADANIN BİR DE HAMİLİNE KART YAZMADIĞI KALMIŞ.ÜLKEYİ SOYANLARA SOYDURANLARA OYUNU VER EY HALKIM.
RÜYAMDA GÖRDÜM YARADAN SİZİ KUTSAYACAK!

5 yorum:

  1. Canımcım
    Ben yoruldum,
    Aklım yoruldu,
    Sinirlerim yoruldu,
    Hak arıyorum artık hak.
    Kendim için değil, gelecek için, geleceği karanlık minicik bedenler için.
    Allahın verdiği akılla duran, hiç çalıştırma gayreti göstermeyen halkıma da acıyorum.
    Ve
    seni seviyorum...

    YanıtlaSil
  2. yuh be.artık pes yani.biliyormusun en acı şey ne, yarın yine onlar kazanacak.yazık çok yazık.nereye gidiyoruz belli değil.uzun ince karanlık bir yol olduğu kesin...

    YanıtlaSil
  3. yaşam guru'm; yorulmak yok yola devam :P hiç acıma bunlara oy veren insanlara.Daha fakirleşsinler, daha acınası hale gelsinler.Daha ne diyecekseek biz bu insanlara.Genel seçimden sonra bir toplulukta gemicik meselesini açtığımda zat-ı muhteremlerden biri bana 'kıskanıyor musun?' demişti!Biz de hatalıyız.Ne yapıyoruz biz??Körler sağırlar birbirini ağırlar.Biz nasıl kendimiz gibi düşünenlerle paylaşıyorsak bunlara oy verenlerde öyle.İzledikleri haber kanalları belli kanallar.Haberleri yok, olsa belki..
    Umutsuz olmamalıyız yine de.
    Öpüyorum seni yaşam guru'm

    Sem'ciğim; o yolda emin adımlarla ilerliyor ülke.En azından Ankara Büyükşehir'de bir şeyler umuyorum hala; tabiiki oylar yakılıp, orada burada yok edilmezse bu adamdan kurtuluruz belki diye düşünüyorum.Çok heyecanlıyım.

    YanıtlaSil
  4. benim bloga bir uğra istersen teşekkürlerimi bir de orda sunmak istedim...
    sevgilerle

    YanıtlaSil
  5. Sem'ciğim çok zarifsin, babam gururundan gözleri dolmuş bir biçimde okudu yazdıklarını.Yaşattığın bu duygulardan dolayı yetmez ama çok teşekkürler.

    YanıtlaSil

Fikrin varsa bilmek isterim..

Aa BUNLAR DA VARMIŞ :)

Related Posts with Thumbnails