6 Mart 2009 Cuma

Tasindim ve ve ve

Henuz internetim baglanmadi.Acik bir port yakalamayi da basaramadim ve su yanimda oturmus atesli silahlarla oynanan bir oyunun sanal parcasi olup ona buna laf yetistirirken bir yandan da dirsek temasiyla beni taciz eden, cafeye girebilme pazarliginda cafe sahibine yasini 12 diye yutturan benim sordugumdaysa bir yas indirimli halini soyleyen uckagitci bucure daha fazla tahammul edemeyecegim icin cafe ziyaretim oldukca kisa surecek.
:Tasindim; sorunsuz tasindim.Tam da istedigim gibi arkama bile bakmadan kactim o evden.Sansima kargo sirketi iyi ve ilgili cikti.Hatta hatta onceden yapmam gereken ama yapamadigim islerde bana yardim bile ettiler.Paketlenmemis bir cok seyi onlar paketledi.Kolilerin bir cogunu acma zamanim olmadi.Acip hasar tespit calismasi yaptiktan sonra memnuniyetimi belirterek kargonun ismini verecegim; belki ihtiyaci olanlar vardir.
:5indeki ortopedi randevumdan cikan sonuc: Dr.icinde bulundugum durumun baska bir bolum tarafindan degerlendirilmesi gerekebilecegini soyledi.Yine de bilek ve kol filmlerimi istedi.Film istek formunu yazarken de aslinda istedigi seyin mr oldugunu soyledi..Film cekilmeden ileri tetkik sinifina giren mr istegi yapilamiyor cunku.Muayene sirami beklerken 'kemik tumoru' hastalari siniflandirmasini duyunca cok korktum, moralim cok bozuldu.Neyseki kemik tumoru sinavindan basariyla gectim.Mr icin agustos ayina gun vermek istediler!Kabul etmedim tabiiki.Ozel bir hastanede muayene olunca mr icin 5 ay beklememe gerek kalmadan carsamba gunu saat 11.00e randevu alabildim.(Cok kiziyorum!Bu saglik sistemine cok kiziyorum!)Kolumun agri,yangi, şişlik ve morlugu yavas yavas yuzeye yayiliyor.Ilk dr. benimle ozel ilgilendi sanirim bu degisik bir durum.Ozel dr. da sonuclari gormek istedigini soyledi.Aklimda baska seyler var; ciddi bir sey olmamasini umuyorum zira hic gucum yok.
Filiz maalesef kaybolmus.Yok orta yerlerde.Garaj ve civarinda iyi bir inceleme yapmak gerek.Sanirim dogumu yaklasti Filiz de dogumhane niyetine sote bir yer buldu kendine.Ha, cok benzedigi icin gebe kedinin adini Filiz koydum, boyle kalkik, guzel bir burun, kirmizi bicimli dudaklar, anlamli bakislar..Ayni Filiz Akin.
Yoklugum fark edilmeden eve donmem gerek.Simdilik bu kdar.
Not:yanimdaki cocukla yuzgoz olduk :D Aman Allahım bu ne boyle!Çok sirin ama delirtti beni ama cok bozdum onu.Adını sordum; Baran'mis.O bana sorunca 'sana ne!' dedim.Cok bozuldu coooook :)))))

12 yorum:

  1. Gözünüz aydın:)

    Hiç ev taşımamış biri olarak ne kadart zor olabileceğini tahmin etsemde sanırım yaşayanbilir:)

    Tekrar gözünüz aydın..

    YanıtlaSil
  2. canım çok geçmiş olsun...

    ve hayırlı olsun sağlıkla huzurla sevdiklerinle inşallah otur güzel evinde...

    ve sakın kötü düşünme...inanıyorum ki her şey yoluna girecek sağlışınla alakalı

    kocaman öpüyorum seni :)

    YanıtlaSil
  3. alemsin sen alemsin ,seni seviyorum.
    gülegüle otur,bizdeki telaş yatışsın gelicem yarın ve pazar kurs var.sonra amerika bavulları hazırlanıyor.benim ev de seninki kadar iş yüklü.sağlok olsun.
    mr iyi sonuçlarla gelir inşaallah.
    kolay gelsin .görüşmek dileğiyle

    YanıtlaSil
  4. Sana ne mi? :))) İlahi Ablacım, iyi olmuş ama bücüre :))
    Ev işi tamam, inşallah kolundan da ciddi bişey çıkmaz. Evet evet bu ev daha güzel günlerin habercisi olacak. Bu arada Filiz'in yavrucaklar geldi mi merak ettim bende. Ona da sana da hayırlı olsun şimdiden :)

    YanıtlaSil
  5. Hayırlı olsun Gülen,
    İnşallah burada istediğin gibi rahat edersin.
    Koluna dikkat et, yerleşeceğim falan derken ikinci bir iş çıkarma koluna. İş nasıl olsa olur.
    Ve sakın ihmal etme!
    Sevgilerimle...

    YanıtlaSil
  6. Gülen ablacım taşınmana çok sevindim. Şu bileğin de geçse.. Çabucak geçecek o da eminim! Hep mutlu ol!
    Bir de o 5 ay ne ki? diyeceğim sana :) Çok yakın bir arkadaşım, dişlerine tel taktırmak, onun muayenesi için vs. 13 yaşındayken başvuru yapmış, 10 yıl sonra sıra geldi diye kağıt göndermişler :) Az daha bekleseler çocuğunu götürecek yani :) Şaka gibi..

    YanıtlaSil
  7. Digital kelebek; en son dort ay once tasinmis biri olarak diyorumki; mumkunse hic tasinilmamali :)

    Elcin'im; buyuk bir sinavdan gectik.Yeni umutlarla geldgim bu evde bunalmadan yasamak istiyorum zira aksi turlusu benimle birlikte yasayanlara haksizlik.Kolumun durumuyla ilgili soylediklerin cok hosuma gitti, hemen iyi dusunmeye baslasam iyi olacak.Ben de seni optum; pisti!

    nazo'm, alis veris sirasi internet kacamaginda ayni cafedeyim.Cafeden girer girmez kimle karsilastim dersin?? Baran! ayni masada oturuyor!'Olm sen burda mi yatiin yaaaa' diye ilk fircasini kaydim ve hemen arkasindaki masaya oturdum ama cok sirin bir gor.Filiz'i halihazirda gorebilmis degilim.Bakiniyorum ama..

    Nalan abla bekliyorum ama bu gidisle ben senden once gelirim gibime geliyor.Var mı ABD yolcusu hadi bir ki bir ki..

    Yaşam guru'm maalesef durabilen, kendini durdurabilen biri degilim sanki atli kovalamakta arkamdan.Neyseki Hakan cok dikkat ediyor, her isi elimden alip kendi yapiyor :D yine de yavas yavas yerlesmeyi daha uygun buluyorum, sistemi yerlestirmek acisindan.Cok opuyorum seni.

    Bilun'um güzel, yetenekli, becerikli yengec kizim.Takilarini cok begendim.Tasindim sonunda.Umarim buradan da sIkIlmam yoksa isimiz var:/ Sanirim hicbir yere sigdiramiyorum kendimi.Umarim bu son olur.O tel tedavileri yok mu!Ben bu saglik sistemini kinamak istiyorum hemen!10 sene ne demek ya!Opuyorum inci dislim :)

    YanıtlaSil
  8. Sayfaya 'tık'lıyorum, kocaman 'OKUYAMAZSIN' yazıyor.
    Yüzsüzce,uyarıya aldırış etmeden okuyorum(ama dürüstçe de itiraf ediyorum bak).

    Çarşamba gününü bekliyorum.İyi haberleri duymak için.

    Filiz inşallah bulamayacağın bir yerde doğurmaz.

    Baran'ı bozma ööle..Daha şimdiden korkmasın kız kısmısından:))

    Yerleşmek için acele etme.İşler kaçmıyor.Keyfini çıkarta çıkarta yap her şeyi.

    Sevgiler

    YanıtlaSil
  9. Çok güzel, huzurlu, rahatlanılmış ve dinlenilmiş bir hafta diliyorum.
    Sevgiler..

    YanıtlaSil
  10. sanada çok geşmiş olsun umarım önemli bir sorun yoktur kolunda.mr ne bilmiyorum ama bilgi hastanesini çok beğendik biz oraylada bir görüşseydin fistül orada takıldı ama bizim herzamanki hocamız taktı dışarıdan bizimle gidip.evin hayırlı olsun.yine aynı semtemisin merak ettim.değişen makanda ferahlık vardır.sizi çok güzel mutluluklar bekliyor canım.

    YanıtlaSil
  11. Bu yorum yazar tarafından silindi.

    YanıtlaSil
  12. Sihirli el;
    Biz de Bilgi hastanesinde çözdük mr işini ama bir karışıklık nedeniyle ancak ertesi gün başka bir görüntüleme merkezine yönlendirildik.Bilgi hastanesini ben de beğendim.

    YanıtlaSil

Fikrin varsa bilmek isterim..

Aa BUNLAR DA VARMIŞ :)

Related Posts with Thumbnails