11 Nisan 2010 Pazar

GİDİYORUM BEN :)

Öyle kısa ve çabuk yazıp kaçmam lazım ki inanılır gibi değil. İki ayağımı tek bir pabuca sığdırdım ama o koşturma içinde bunu da ihmal etmiyorum ya, takdir ediyorum kendimi :D

Dün bir TIR'daydık :) Evet evet bir TIR'da :) Doğuş Çay'ın bir market açılışı için o marketin tam karşısına kurduğu, sanki deniz kenarında çay içiyormuş hissine kapılmak için o parlak kırmızısıyla bizi mıknatıs gibi kendine çeken o güzelim TIR'ın içindeydik. TIR'ın içinde bir çay ocağı kurulmuş :) Yeşil bar tabureleri ve laminat kaplı zeminiyle çok sempatik görünen bu TIR'daki misafirliğimiz bir çay içiminden epeyce uzun sürdü :) Ben TIR'ları çok severim. Amerika'da kornası tavanında asılı olan o TIR'lardan birinin şoförü olmayı çok isterdim. Filmlerde jant ve metalik boyalı olan kısımlarında güneşin yalp yalp yandığı o TIR'lardan birinde..
Sallama çay, mümkünse tercih ettiğim bir içecek değil. Sallama çay içtiğimde demleme çaya ihanet etmiş gibi hissediyorum kendimi ama çok mecbur kaldığım da -ki aslında bir çaysever olarak pek de mecbur kaldığım da söylenemez- sallama çay içiyorum. Doğuş Çay TIR'ında biraz uzun kalınca çeşitli sallama çaylarını denemeden edemedim. Bergamotlu, elmalı, ada çayı, siyah çay (evet hepsinden içtim :D) denerken kendimi eksper gibi hissettim. Her bir yudumu ağzımın içinde şöyle bir çevirip eksper havama hava katmayı da ihmal etmiş olabilir miyim hiç :D Denediğim bütün çayları çok beğendim. Hatta tadlarını anlayamadığımı söylediğimde :P bana bir elma ve bir ada çayı daha ikram ettiler. Pes yani :P Doğuş Çay'ın başka ürünleri de var. Ben markamı buldum, bundan sonra Doğuş benim markam..
En cüzel çay Doğuş çaaaay :)
Çaya doyuran mürettebata sabrından dolayı da üst düzey teşekkürler..








Bir de çanta mimi vardı bana fındığım tarafından paslanan :)
Tam da zamanı.. Giderken tam da zamanı. Evet gidiyorum ben. Artık başka bir yerden bildireceğim; Reha Muhtar Yunanistan'dan bildirirdi bir aralar. Gülerdim :) Şimdi ben de 'başka bir yerden bildireceğim; başka bir yerden bildirmek üzere gitmiyorum, sadece büyük ümitlerle gidiyorum :) Yani bloğumun tayini çıkmadı :))))

Çanta mimini görünce eyvah demiştim :) çünkü itiraf ediyorum. Çantam hiç düzenli değildir. Karmakarışık ve neden orada olduğunu anlayamadığım bir çok malzemeyle doludur; ama her zaman :) E ben ne yaptım? Bu benim için milat olsun, hazır yola çıkıyorken artık çantamın düzeni böyle olsun :)



Aşure yaptım. Amcam istemiş :) Dolunay 'senin en iyi yaptığın şey aşuredir ama o da senede bi bilemedin iki kez yapılıyor' der :) Güzel oldu :)



Gidiyorum. Hepinizi seviyorum ama gidiyorum..
Yarın sabah başka bir iklim ve yerde açacağım gözlerimi..
Beklersiniz beni değil mi :)


12 yorum:

  1. güle güle git gel bitanem. Bol fotoğraf, güzel anılar ve iyi haberlerle dön. Biz buradayız...

    YanıtlaSil
  2. Canım, güle güle git ve gittiğin yerde mutlu ol, sonra o mutlululuğu paylaş bizimle; biz de mutluluğuna ortak olalım
    Sevgilerimle:)


    www.hayatizlerim.com

    YanıtlaSil
  3. :) Öyle bir gidiyorum yazmışsın ki içim buruldu. Güle güle git canım ve de güle güle gel biz burdayız, seni bekleriz :)

    YanıtlaSil
  4. Oradan ya da dondugunde hele bi nispet yap..O kisacik saclarindan da olursun haberin ola.

    Hayirli yolculuklar.Selam soyle,benim icin de saril. Aresin kulak iclerini kokla benim icin e mi canim.

    YanıtlaSil
  5. Çok merak ettim şimdi :P

    YanıtlaSil
  6. Kızım reklam gibi olmuş yazı yaaa..Anaaammm aşure haaa. ölürüm ...yerken beni de an olur mu?Ağzım sulandı be...offf..hadi güle güle su döktüm arkandan .. ha ha ha ..sanal alemden.. şaaarrrr..

    YanıtlaSil
  7. canım benim.. güle güle git.. selametle geri gel.. yolun açık bahtın şen olsun..

    güzel günler dilerim..

    muck muck.. seni bekliyoruzzz....

    YanıtlaSil
  8. Güle güle git sağlıcakla gel güzelim. Öptüm...

    YanıtlaSil
  9. tırın içinden resimler olduğunu anlamak imkansız. Aşure çok lezzetli görünüyor. NAsıl cnm istedi

    YanıtlaSil
  10. iyi eğlenceleri bizzat dilemiştim de teessüflerimi buraya sakladım
    niye mi?
    insan bvir yerde çeşit çeşit çay bulur da nalan ablasına haber vermez mi hain...
    çaysız kal e miiiii:)))

    YanıtlaSil
  11. en güzel çay doğuş çay:)) mor çantanı sevsinler git bakalım git:))

    YanıtlaSil

Fikrin varsa bilmek isterim..

Aa BUNLAR DA VARMIŞ :)

Related Posts with Thumbnails