28 Nisan 2010 Çarşamba

NET BİR AÇIKLAMA!

Detaya girmek istemiyorum. Öfkem ve kızgınlığım ayrı konu. Amacım yanlış, hatalı, sorumsuzca davranmış birini insanların gözünün içine sokmak, rencide etmek değil. Bu sözleri söylemeye herkesten çok hakkı olduğunu düşünen bir grubun içindeyim ve bu grupla birlikte olmak beni mutlu ediyor. Zarardan karımız da bu grubun her bir parçasının birbirine olan bağlılığı ve sevgisi olsun artık.

Uzatmayacağım; net haliyle konu şu; öldüğüne asla inanmadığımız, kendi ölümünü kendi bloğundan duyuran UFUK ÇİZGİSİ yaşıyor ve burnumuzun dibinde bir yerde yazılarına devam ediyor. Uğradığımız haksızlığın, vicdani ve duygu olarak sömürülmemizin bir bedeli olmalıydı; işte bu yazı o nedenle yazılıyor.

Anlamaya çalıştık, 'duygu ölümü gerçekleşti; tıpkı beyin ölümü gibi. Yeni kan ve organla geri dönecek' dedik. Bekledik, sohbetlerimizde isminin geçmediği çok az zaman oldu. Ama yeni öğrendiğim üzere tam altı aydır sanki hiçbir şey olmamış gibi hem de ölümünün daha üçüncü haftasında blog camiasına yeni bir blogla katılmasına fena bozuldum!

UFUK ÇİZGİSİ'ne gönderdiğim bir kargodan dolayı elimde adresi mevcuttu, ölüm haberinden sonra o adrese ait telefon numarasını internetten bulmam ne kadar zaman aldı ki?? Aradığımda 'burada öyle biri yok' yanıtı aldım :( Yılmıyoruz, Ali abim UFUK ÇİZGİSİ'Nİ bulmak için şehrin bir ucundan diğer ucuna 70 km. yol yaparak gittiğinde UFUK ÇİZGİSİ'NİN bizzat kendisinden 'tanımıyorum' yanıtını alıyor.. Bu kadar kendine yabancı olan biri size ne kadar yakın olabilir ki?

Öğrendiğimden sonraki yani şu iki gün içinde 'o değilmiş' tavırları, bir önceki yazım için ama kesinlikle kaba olmayan bir tavırla 'keşke önce bana sorsaydınız' sitem dolu postaları..
Ne yani; 'ben sizi deşifre ettim, izniniz olursa böyle bir yazı yazacağım' diye onay mı alacaktım?

Şimdi yine gitti, özür dileyerek gitti ama deşifre olduktan sonra dilenen özrün benim için ÖNEMSİZLİĞİ :(
Merak edenler olacak, soracaklar, okuyanlara, izleyenlere verilecek bir cevap yok mu? Olmalı ama? Özür diledim ve ben yine gidiyorum demek? Kalacak ve yüzleşeceksin; önce kendinle..
Sonra sana değer verenlerle..

Köşe başındaydık biz..
Bir tık yeterdi, bizim onu anladığımızı söylememize fırsat vermesi için sadece bir tık..
Biz zaten yaşıyor olduğunu biliyorduk, bilmediğimiz tek şey onun hiçbir şey yokmuş, olmamış, arkasında onun için üzülen insanlar bırakarak gitmiş olduğunu bilmiyormuş gibi davranarak yaşamaya devam ediyor olduğuydu.

ANISINA FACEBLOG ADINDA BİR OLUŞUM GELİŞTİRDİĞİMİZ UFUK ÇİZGİSİ BİZ SENİ SEVMİŞTİK, YENİ SEN'İ DEĞİL!
Sanal diyoruz ?
DEĞİL İŞTE!

BU AÇIKLAMA BİR ÖNCEKİ YAZIMIN ÜSTÜ KAPALI OLMASI, YANLIŞ YA DA EKSİK ANLAŞILMASI HATTA ARTIK İÇİNDE BULUNMAKTAN MUTLULUK DUYDUĞUM MAVİ KUŞ HAREKETİ İLE İLİNTİLİ OLARAK ALGILANMASI NEDENİYLE FACEBLOG YAZAR GRUBUNUN ORTAK KARARI OLARAK HAZIRLANMIŞTIR.
YİNE DE ÜSTÜ KAPALIYSA; EN NET HALİYLE: UFUK ÇİZGİSİ KENDİNİ ÖLMÜŞ GİBİ DUYURDUKTAN ÜÇ HAFTA SONRA YENİ BİR BLOGLA BLOG CAMİASINA AKMIŞTIR.

FINDIĞIMLA BİRLİKTE DE ZİYARET ETTİĞİMİZ MAVİ KUŞ'LA İLGİLİ HER ŞEY ÇOK GÜZEL GİDİYOR. KATKISI OLAN BÜTÜN ARKADAŞLARIMA TEŞEKKÜRÜ BİR BORÇ BİLİYORUM.

7 yorum:

  1. anladım canım şimdi neye sinirlendiğini haklısın ama boşver üzülme sinirlenme çünkü bize değer veren bize bunu yapmazdı diye düşün...değer vermeyen bir insan için de sinirlenip kendini yıpratmaya değer mi canımın içi arkadaşım?
    sen biran önce toparlanıp gel buraya:)))
    annemin kolu iyi ve şu anda da ankara yolundalar babamla:)))

    YanıtlaSil
  2. evet aklıma gelenmiş...evet bende bir salağım...
    yuhhhh diyorum başka birşey demiyorum........

    YanıtlaSil
  3. selamlar gülen


    Hiç bi şekilde inanmamışdım ,Ali beye ilk günlerde söylemişdim zaten.

    YanıtlaSil
  4. Ben hiçkimseyi kandırmaya hele salak yerine koymaya çalışmadım. Ne diyebilirim, yanlış yaptım, düşünemedim sonrasında olabilecekleri. Çok kötü günlerdi fevri, düşüncesiz karar ve yanlış karar verdim. Yanlış yaptım.
    Salak olan benim, aptallık yapan benim. Özür diliyorum hepinizden...

    YanıtlaSil
  5. ben de sitedeki bu özürler nedir diyordum.. sayenizde durumu anladım. yazık yaa çok yazık

    YanıtlaSil
  6. Bence de çok yazık!Adam kalkmış özür dilemiş.Çarşaf çarşaf post yayınlamak neyin nesi.Tu kaka mı oldun birden,bayıldığınız derin-vadi.Bu mu dostluk?Face açsanız ne açmasanız ne.Sessiz kaldınız madem bilip de bunca zaman.Kininizi mail yoluyla akıtsaydınız.Çok ayıp yaptığınız.Salağım şuyum buyum demekle duygu sömürüsü yapmak gereksiz.Şu an tepki verdiğiniz "duygu sömürme"olayıyla ortaya karışık yaptınız.Herkes Mesut Bey'i sevip saydığı için önemiyok.Yordunuz kendinizi boşuna.

    YanıtlaSil

Fikrin varsa bilmek isterim..

Aa BUNLAR DA VARMIŞ :)

Related Posts with Thumbnails