1 Mart 2009 Pazar

Saatlerce bakılası bir site



Geveze Kalem: blog dünyasında tanıdığım, tanımaktan, kaleminin gücünden haz aldığım, dostu olmaktan gurur duyduğum bir dostum ama gördümki Geveze Kalem sadece iyi düşünüp iyi yazmıyormuş.Meğerse Geveze Kalem aynı zamanda el becerisine kattığı düş zenginliğiyle güzel ürünler de tasarlayıp yorumluyormuş.Şık web adresinde görsel bir ziyafet çektim kendime ve bu görsellikten kimsenin mahrum olmasını istemediğimden adresini Geveze'den izinsiz de olsa duyurmakta hiçbir sakınca görmedim.
Başarılar Geveze Kalem ve onun yaşam guru'm sevgili annesi Yaşamın Kıyısında.

5 yorum:

  1. merhaba,
    hemen bir gidip bakayım
    iyi pazarlar

    YanıtlaSil
  2. Canımsın,
    Bizde seni tanımaktan ve eşsiz bir dost edinmekten çok mutluyuz.

    YanıtlaSil
  3. Gülenciğim sen hem gülen hem gülümseten, ne candan, ne yumuşacık, ne tatlı sözlü, ne yürekli, ne hoş, ne değerli bir dostsun...:)Bak şu sağ köşede görünen bir fincan var ya, işte öyle iki fincan otursak seninle karşılıklı, bir sen tütsen bir ben, yudum yudum sohbetle doldursak saatleri...
    Bu post beni ne kadar mutlu etti bilemezsin. Hem de sadece benim ve annem için yazdığın güzel sözlere değil, bu vesileyle yeniden bir süredir yazdığını fark edebildiğim için sevindim. Bir baktım ki senin adresinden bana gelenler var, nedenini anlamak için baktım bloguna ve gerçekten çok mutlu oldum. Şimdi kahvemi alıp, okumadığım yazılarını okuyacağım keyifle. Umarım üzmemişsindir yazılarınla.:(
    Kocaman sevgiler...

    YanıtlaSil
  4. mavianne ben çok beğendim.Umarım sen de beğenirsin.

    YanıtlaSil
  5. Sevgili Geveze'm ve yaşam gurum,
    'Öylesine' değil beni sevdiğinizi yüreğimde hissettiriyorsunuz; ben de sizi seviyorum.Böyle candan insanların güzelliklerini bloğumda göstermekten mutluluk duyarım, üstelik hepsinin hikayeleri olduğundan da eminim.
    Feveze'm yazmaktan başka tutunacak dalım yok.Yazıyorum sadece.Terapi oluyorum sanki yazarken.Şimdilik böyle idare edeceğim.
    Öpüyorum kızlar sizi.

    YanıtlaSil

Fikrin varsa bilmek isterim..

Aa BUNLAR DA VARMIŞ :)

Related Posts with Thumbnails