15 Aralık 2009 Salı

BİZ BU İŞTE YOKUZ MU deseydik?

On dakika önce geldiler hastaneden. Erdim allerjik astmanın pençesine düşeli beri sıklıkla yaşasak da, alışabilir cinsten değil gece acilleri üzüntüsü. Bir çocuk karşımda nefes alamıyor ve ben onun için hiçbir şey yapamıyorum :( Parmak uçlarım buz.. Ben Erdim'i çok seviyorum..

Daha bitmedi.. Gündüz telefonda öğrendim.. Arkasından gece gece Erdim patladı :(
Öğle sonrasından beri dinlenip dinlenip ağlıyorum.. Budur benim savunma askerlerim. Daha önce de yine bir sağlık sorunu kaynaklı, ağlayarak savuşturabileceğim ama ortamın uygun olmaması nedeniyle akıtamadığım gözyaşlarım bana vertigo olarak dönmüştü. Artık ağlıyorum; salya sümük, gözlerim ve çevreleri kararıncaya kadar, görebileyim diye açamadığım kısık gözlerimi, görmek istediğim şeye odaklamak için hafiften başımı geriye atacak kadar ağlatıyorum kendimi..

Telefonda sessizlik; sessiz kalındığında bile ne hissettiğini bilmek; ona, onun kendi için üzüldüğünden daha çok üzülmek..

.....
Sedef: Anladın değil mi? (o zaman senin için ne hissettiğimi)
Gülen: Evet anladım.
Susuş..

Skeloderma tanısı aldığımda Sedef'in benim için ne kadar üzüldüğünü bildiğimden, o üzülüyor diye daha çok üzüldüğümü, elma yarım, canımın diğer parçası şu an onun için hissettiklerimi hiç bilmeyecek olsaydı keşke :(

Anlamıyorum, anlamsız buluyorum. Fazla geldi, düşündükçe içimi kavuruyorum..
Sedef bugün AS tanısı aldı :( SLE ve AS; ikisi bir arada :( AS=ankilozan spondilit
Çok üzgünüm..
Ben ağlamaya gidiyorum..

24 yorum:

  1. gülenim şimdi googledan baktım, erken tedavide çok başarılı sonuçlar alınıyormuş. böyle durumlarda hep en kötüsüyle kıyaslayıp şükretmeye çalışırım, sen de, siz de öyle yapın nolur.

    YanıtlaSil
  2. AS ne Gülen, bağışla anlamadım. Çok geçmiş olsun. Kendine mukayyet ol canım, ağlamak ağlamak getirir ve hiçbirşeye çözüm değil. Sakin düşünmeye çalış.
    Allah yardımcınız olsun...

    YanıtlaSil
  3. ben gene ne yazıcam bilemiyorum canım benim.çok geçmiş olsun.Allah hepimizin yardımcısı olsun.

    YanıtlaSil
  4. üzüldüm ama umarum ki çaresis bi dert değil, ve uamrım ki siz bununda altından kalkarsınız
    biri için endişelenmenin onun için üzülmenin ne demek olduğunu anlıyorum o yüzden güçlü ol diyorum
    çok ama çok geçmiş olsun:(

    YanıtlaSil
  5. Gülen, ne yazsak hafif kalacak, kuru olacak ama çok geçmiş olsun. Allah yardımcınız olsun.. Keşke elimizden gelen bir faydamız olsa..

    YanıtlaSil
  6. Gülencim çok geçmiş olsun canım. İyi düşünelim, iyiler olsun. Bunuda atlatacaksınız inşallah.

    YanıtlaSil
  7. Yazdım sildim, yazdım sildim..
    Sizin için kara bulutlar dağılsın istiyorum sadece..

    YanıtlaSil
  8. Çok geçmiş olsun,Allah tüm ailenize kolaylık,sağlık versin...

    YanıtlaSil
  9. Canım benim, inan ne diyeceğimi bilmiyorum, çok geçmiş olsun. Verdiğin linkten öğrendim hastalığın nasıl birşey olduğunu. Hastalıkların hepsi kötü ama Sesi'nin de dediği gibi beterin beteri vardır deyip fazla da kendinizi yıpratmayın. Tüm hastalıklarda moral çok önemli. Sizdeki neşe ve pozitif enerji öyle bir güç ki, eminim Sedef bu hastalığın hakkından gelecek en kısa zamanda.
    İkinizi de çok öpüyorum.

    YanıtlaSil
  10. gülenim... çok geçmiş olsun.. vede gerçekten geçecek bu biliyorum.. sen dirayetini topla.. dermansız dert vermesin allahım kimseye.. herşeyin bir çaresi var.. sadece sabır ve metanet!!
    gülenimbayanım.. gülenim.. bak benimde çeşmelerim açık kaç gündür.. seni göremediğimede çok üzüldüm.. ağlıyorum işte.. o zaman birlikte..

    YanıtlaSil
  11. gülenim canım geçmiş olsun bitanem,ağlama o kadar çok nolur,sesiye katılıyorum,üzülmek dahada yıpratıyor insanı,umudedelim sedef iyi olsun.İyi bakın kendinize,erdimede geçmiş olsun.

    YanıtlaSil
  12. Gençsiniz, koyvermeyin kendinizi.Teknoloji ileri vardır muhakkak bir çaresi.Mücadeleye devam.Yıkılıvermek yok.Senin gülen yüzünü solduran herşeye kızıyorum.Sen de kız ve savaş.Var mı bunun başka yolu?Var mı kaçacak bir yer.Neticede kimse ölmedi.Herkes kendi şartlarına baş eğip kendi savaşını verecek.Senin ağlamanın kimseye faydası yok ama sana zararı var.Bunu unutma.

    YanıtlaSil
  13. gülen'im benim moral kaynağım ne diyeceğim ben şimdi:(( çok geçmiş olsun ama koyvermeyin kendinizi sedef'in hayat dolu cıvıl cıvıl sesi..ağla ama çok değil unutma moral herşeyden çok önemli sen ona destek ver yanında olduğunu hissettir..sizi çok seviyorum.

    YanıtlaSil
  14. çok geçmiş olsun insan gerçekten diyecek laf bulamıyor ama ne olur güçlü olun

    YanıtlaSil
  15. ağla bebeğim .bazen ağlamak bizi rahatlatır.ama canını sıkma artık .akşam da konuştuğumuz gibi.allah dermansız hastalık vermesin gülüşüm.egzersizlerle üstesinden geleceğini biliyorum.o küçük adamdan da bizim evde de var bitane.yine sümüklü bugün.ay bıtım ben bunların sümüşlerinden.

    seni çok seviyorum...
    hakan gel artık .bak bu kız burda sensiz perişaaaaan !!!

    YanıtlaSil
  16. çok geçmiş olsun anneciğim

    YanıtlaSil
  17. Nutkum tutuldu yine tüylerim diken diken oldu. ne olur ağlama gülenim adın gibi olsun yaşamın.

    YanıtlaSil
  18. Canım benim, tıp her gün yeni gelişmelerle ilerliyor. Yeter ki moralinizi yüksek tutun. İyi şeyler düşünün lütfen. Her şey düzelecek, tüm yüreğimle inanıyorum buna.

    Sevgilerimle...

    YanıtlaSil
  19. teyze seni çoooooooooooooooook seviyorum teyzem çoook ta şirin ve çok komiiiik... çoooooooook ta sevecen insan....

    YanıtlaSil
  20. teyzem çok güzel.

    YanıtlaSil
  21. Ayol nur topu gibi yeni hastalığı olan benim ağlaya ağlaya içimi şişiren gülenbayan.Gülenbayanın adını Ağlayankaya olarak değiştirdim bilginize.. Destek olan ,moral veren,iyi dileklerini sunan,sanki tanıyormuşum hissine kapılmamı sağlayan siz değerli dostlara teşekkür ederim..Benim moralim çok yüksek..Gülen de iyi.

    YanıtlaSil
  22. Gülencim canım benim Sedef için dua edeceğim, en kısa sürede sağlığına kavuşmasını diliyorum. Herkes yazmış ama bende yinelemek istiyorum, moralini yüksek tut, bak bu da geçecek canım.

    YanıtlaSil
  23. Canım..
    Büyük mevlam.. sevdiklerine hep sıkıntılar verirmiş..verirmiş ki.. beni unutmasınlar ..şükretmeyi unutmasınlar diye..

    Eminim bu hastalığı da sizler.. bu kadar bırbırıne bağlı ve düşkün bireyler olduğunuz ıcın cabucak atlatacak.. ve allaha.. daha beterınden sakındıgı ıcın sukredeceksınız..

    Dualarım sızınle..

    Allahım..dermansız dertlerın pesınde kosturmasın bızı.. sızı.. hepımızı..

    YanıtlaSil
  24. Ben okurken gerçekten karıştım. İçerim bir tuhaf olduki.. Hepinize kocaman geçmişler olsun. Önce moral hem de yüksek cinsinden. Tez vakitte sağlık haberlerinizi duymak dileğiyle.
    Hoş ve neşeyle kalın.

    YanıtlaSil

Fikrin varsa bilmek isterim..

Aa BUNLAR DA VARMIŞ :)

Related Posts with Thumbnails