16 Aralık 2009 Çarşamba

BİZ BUGÜN İYİYİZ :) ve -YORUM YORUMLARI-

İyiyiz biz.
İlk an şoklarını yaşarken kendimi kaybetmediğim hiç görülmemiştir. Duygularını uçta yaşayanlar anlayacaktır, 'orta'larda bir yerde buluşmam duygu ya da tepkilerimle ben. Ya çok üzülür ya çok sevinenlerden olduğumun farkındayım. Beni alıngan gibi gösterse de fazladan incelikli düşünce tarzımdan dolayı en küçük bir detayın beni mutluluktan tavana sıçratması ne kadar mümkünse üzüntülerin de yerlerde sürüklemesi o kadar normaldir benim gibi birini..

Dün için; elma yarıma üzülmemden daha normal bir şey olamazdı. Ağlamanın primini düşürmüş biri olarak elma yarımın başına gelmiş bu şeyin peşine takılan gözyaşlarımı silmem hiç olmazdı. Silmedim, silesim gelmedi. Şöyle güzelce bir ağladım. Elma yarım gelince kapı aralığında sarılıp az daha devam ettik birlikte.
O kadar..
Şimdi strateji ve taktik belirleyerek gelecek maçlara bakan futbolcular gibi savunma alanlarımıza çekildik. Hain ve sinsi planlarımız var :D
Sedef (ben ona DEFDEF diyorum aslında) iyi bir haberle geldi bugün okuldan. Dersine girdiği hiçbir öğrenci AS'e yakalanmayacakmış :) AS için verilen egzersizleri derste çocuklarla birlikte yapıyormuş çünkü :) Aklını seveyim :) Bu arada PİLATES konusunun altını bir kez daha çizmek istiyorum. Defdef'e verilen AS egzersizleri pilates egzersizleriyle aynı. Kas ve iskelet hastalıkları için çok daha fazla önem arz eden bu egzersizlerin adı pilates olmasa da teknik aynı teknik.. Bu mantıkla çıktığım yolda kısa bir mola verip diyorum ki, doktorlar tarafından da önerilen pilates iyi bir egzersiz biçimidir. Aslında sadece pilates değil, egzersizin her türü iyidir ama çeşitli spor dallarını denemiş biri olarak pilatesin yararlarını diğerleriyle kıyaslamam mümkün bile değil.. Delfina'm pilatesle ilgili bilgi düzeyim sadece 'bu egzersizi yapan biri' dolaylarında olduğundan pilatesle ilgili merak ettiklerini Defedef yazacak.. Yazacak yazmasına da ne zaman bilinmiyor..

YORUM YORUMLARI; hepinize sonsuz teşekkür ederek..

Kuş kanadı yakalıklarının tatlı insanı sesiber'im; erken tanı bir çok hastalıkta hayat kurtarıyor; neyseki zaten mütemadiyen kontrol altında olan insanlarız :D En kötüye bakıp bugüne şükretmeseydik inan şu an yaşıyor olmayabilirdim. (20 sene önce 0-7 arası olması gereken DNA aktivitem 100dü!) Dirseklerimi bedenimden ayırmayı başarabilmem bir senemi, parmaklarımı birbirinden ayırmam yedi ayımı aldı. Bir gün bacağımdan parça alınması için gittiğim hastanede el parmakları birbirine yapışık doğmuş küçük bir kız çocuğunun el bilekleriyle tuttuğu meyve suyunu içmeye çalıştığını gördüm. Zaten hiç isyansız, itirazsız kabullenmişliğime karşın -ki bu da zaman almadı değil ASLINDA; insanız çünkü- utandım kendimden. Ben duygu kontrolsüz biri olduğumdan önce şöyle böğüre böğüre ağzımı tavana açıp ağlamasam olmaz :D
Bu arada o gözlük meselesini unutmadım :D Aklıma geldikçe hala gülüyorum :))))))))
Sen olsan olsan benim 5.5 numara uzak gözlüğümün yanında anca gerizAkalının (o gerizAkalı ben oluyorum) başkanının yardımcısı olursun güzelim :P Yeminle şu an bile gülüyorum :))))
Teşekkürü eksik etmeden öptüm..

Leylakdalı'm; AS hakkında vereceğim brifing için arayacaktım bugün seni ama Erdim raporlu, bir türlü bırakmadı peşimi. Bir de bana 'ben senin kuyruğunum' demiyor mu :) Anglikan Spondilit romatolojik hastalıklardan biridir. Yarın anlatırım ben bunu sana :) Sakin düşünmeye ağladıktan sonra başlayabiliyorum ben. Şu an iyiyiz, Defdef de ben de iyiyiz. Birbirimize destek olmak istiyorsak sakin olmak zorundayız. Hakan'dan öğrendiğim en güzel şeylerden biri de bu; üzülünce geçiyor mu, hayır. O halde? Bu arada sana iyi haberim var ama şimdi değil; yazımın sonuna doğru :) Öperek teşekkür ettim..

3 prensesin beceri ötesi ana kraliçesi; ben biliyorum ne diyeceğini neden bilemediğini :) Anlıyoruz biz bizi. Keşke anlamamızı gerektiren bir şey olmasaydı, aramızda böyle bir bağ olmasaydı ama var. Yapacak bir şey yok. Hayatlarımıza dikkat edeceğiz, üzülmeden, neden diye sormadan taşıyacağız, yapabileceğimiz en iyi şey bu. Aksi halde hayat eziyet gibi geliyor insana. Allah çekebileceğimizden fazla dert vermezmiş bize.. Teşekkür ederek öptüm..

Siyah saçların egzotik sahibi güzel Meltem'im; ama sen ne yaptın ya :) Üzüldüm demişsin; ay dur üzülme. Biz üzüleceğiz siz destek olup sakinleştireceksiniz :) Benim kendisi için üzüldüğüm kişi benim diğer yarım. İnsan kendinden iki yaş küçük kardeşini iki sene sonrasında tanımaya başlar ama ben doğdum bir baktım yanımda bu! Aynı yer ve zamanda başlayan iki ayrı hayat. Biz bir aile içinde başka bir aile gibiyiz. Onun bana üzüldüğü gibi üzüldüm ben de ona. Güçlü olmak en iyi bildiğim şey :D ama bizim çok basitmiş gibi görünen sağlık sorunlarımız başımıza ciddi çoraplar ördüğünden bu konuda sıkıntılıyız. Benim SLE sıkıntılarım sol el orta parmak ağrısıyla başlamıştı mesela.. Nedeni bir türlü anlaşılamadığı için hastaneye gidip geldiğim dört ay boyunca arkadaşlarım dalga geçmişlerdi benimle.. Buna benzer bir çok örnek var ama ne mutlu ki :P benim anlatasım yok.. Öpüp yanına bir de teşekkür ekliyorum..

En güzelinden kızının aynısından annesi Ayşen'im; hele sen :( Bu sabah itibarıyle dünkü yazıya canımı sıktım. Kimse üzülsün istemedim ama o an anlatabileceğim kimsem yoktu. Ve öyle anlatıp öyle uzaklaşmak istedim ki ama o an farkında olmadan arkadaşlarıma saldım derdimi :( Sağlık sorunları olan arkadaşlarımı üzeceğimi hiç düşünmeden bencilce davrandığımı anladım bu sabah ama iş işten geçmişti.. Yapabileceğin bir şey var, o da senin iyi olman.. Teşekkür etmekle kalmayıp bir de öptüm..

Yakışıklı Oytun'un doğum günü annesi; sadece biraz zaman alıyor, kabulleniş süreci zaman alıyor. Onun dışında biz bugüne kadar yaşadığımız sağlık skandalları tecrübelerimiz :P nedeniyle bunu da atlatacağımızı biliyoruz da işte insanın ikiz kardeşi olunca kendinden daha çok üzülüyor onun başına gelenlere. İyi düşünmeye devam :) Teşekkürüme öpücük de ekledim..

Keçeden kelebeklerin zarif yapıcısı mailto:n@zo; bugün dağıldı o bulutlar biliyor musun :) Soğuk olmakla birlikte hava güneşliydi Kocaeli'de bugün :) Biz iyiyiz, Defdef işini yapacak kadar ayakta. Erdim'le biz felekten bir gün çaldık :) Çocuk kendi deyimiyle 'duramıyor' Onu kulaklarından tavana çivilemekle tehdit ettim :) Çok eğlendik biz bugün. Yazıp yazıp silmeyeceğin yorumlar bırakmanı diliyorum ----> Herkes iyi ve sağlıklı olsun yani :) Öpücüklerim teşekkürüme eşlik ediyor..

En koyu ve yumuşak yazanından kurşun kalem; çok teşekkür ediyorum. Bu bizim ilk vukuatımız olmadığından yakında eski tas eski hamama döneriz yine.. Dilekleriniz için sonsuz teşekkür ediyor ve aynı dilekleri sizin için de ben yineliyorum.. Teşekkür ediyorum ve izin varsa öpüyorum da :)

Yakma güllerin ucunu çakmakla yakanım, bizimgibilerim; telefonda sesin kedi gibiydi. Öyle bir Gülen'cim deyişin vardı ki :( Üzdüm ben arkadaşlarımı :( Anladın ama iyi olduğumu değil mi? O beterin beteri var düşüncesine can gönülden inanmak gerek; hem hayat daha kolaylaşıyor hem gerçekten beterin beteri var. Bu sabah hastalık neki dedim, daha bir kaç gün önce yedi evladımızı yitirmenin yanında, o evlatların ana, babalarının yasının, acısının yanında hastalığa üzülmenin lafı bile olmaz. Sor o ana, babaya evlatları uzuvlarını kaybedip gelseydi ona bile razı olurlardı. Benim skeloderma tanısı aldığımda da şehit haberi almıştık :( Ne şans :( Allah beterinden saklasın. Biz Defdef'le geyiğe başladık bile :))))) Öperim, yanına bir de teşekkür ederim :)

Saks mavisi prensesim, kartondan çanta yapanım; ağlama, hasta olmasan gelecektin; olmadı. Eskişehir'de buluşma fantezimizi saklı tutsam, sen İstanbul'dan, bizimgibiler Bursa'dan, ben Ankara'dan Eskişehir'de toplaşsak da bir öğlen yemeği yesek nasıl olur?? Ben konuyla ilgili ciddiyetimi korumaya devam ediyorum :) Geçmiş olsun dileğin için de çok teşekkür ediyorum.
Moral, mutluluk iyi hissettiriyor bizi :) Öpücüklerimle teşekkürler..

Bidamla'mı beden haline getirip sonra onu fırınlara atanım :D ; yok bitti artık ağlama faslı. İlk gün senfonisiydi. Geçti gitti artık. Arada dolunca yine boşaltırız olur biter.. Üzülmek enerjisini çalışyor insanın. Üzülmeye sarf edilen enerji çözüm için harcanmalı. Öyle de yapacağız.. Defdef acı eşiği yüksek biridir. Duvara çarpmak suretiyle burnunu kırdığında hastaneye gitmeden önce o kırık burunla akşam yemeği hazırlamış ve eşiyle çocuğuna o yemeği yedirmiş bir üstün insandır kendisi :) Erdim bugün iyiydi. Umarım geceyi de iyi geçirir. Şu ana kadar patlamadı kendisi (03.00) Teşekkür ederken öpebiliyorum da :)

Keçeden boyunluklarının rengine bayıldığım Nedret ablam; yok koyuvermek değil, biz ona ilk gün şoku diyelim.. Bir de hastalığı gittiğimiz romatoloji bölümünden bildiğimiz için haliyle canımız sıkıldı. Yani nezle değil, grip değil; kronik bir hastalık.. Başı ağrıdığında öleceğini sanan insanlardan değiliz asla da yani kronik bir hastalığı da karşılamak kolay olmuyor tabii. Nedret ablam; karşında 24 yaşında en ağırından bir de zona geçirmiş biri var. Ben o zaman acıdan bile ağlamadım da iş Defdef'in başına gelince dayanamadım.. Ağlamayınca daha kötü oluyorum hem ben. Sıkınca, tutunca ya tansiyonum düşüyor ya kusuyorum. Ağlamak benim için iyi bir şey ama geçti. Şimdi iyiyiz.. Çok sağol ablam.. Öpmek istiyorum :)

Neşe kaynağım, sesi mutluluktan titreyenim, konuşurken nefes almayı unutanım, Funda'm; iyi olduğumuzu akşam saatleri itibarıyle bildiğine göre için rahattır değil mi :) Bizim böyle bir kaderimiz varmış, yapacak bir şey yok. Önce ben hasta oldum, o bana baktı ve benim için bir şey yapamadığına acı çekti. Sonra da aynı şeyleri ben yaşadım.. Biz birbirimize hep destek olduk, bundan sonra da değişen bir şey olmayacak. Allah daha büyük ve telafisi olmayan acı vermesin..
Senin de sesin iyi geliyordu, çok sevindim toparladığına.. Öperken teşekkür de edebiliyorum ben :P

Fotoğrafçıların en iyi kare yakalayıcısı, fotoğraflarına hayran olduğum Burcu; yazı lüzumsuz bir yazıymış :( Öyle yazılar okuduğumda benim de kelimelerim saklanır derin kuyulara :( Seni de üzdüm istemeden :(
Biz güçlü olmayı öğrendik. Bu bizim yaşam biçimimiz haline geldi. Fotoğraf eklemem yasak olmasaydı fotoğraf koyardım ne kadar iyi olduğumuz görülsün diye ama Defdef'in eşinin 'bu laptop üçüncüye formata giderse neden olana laptopu yediririm' tehditinden sonra aklımdan bile geçirmiyorum fotoğraf eklemeyi.. Hayır ben yerim yarım laptop çünkü de ama onlar laptopsuz kalır :D Teşekkürlerimle öpüyorum..

Çillerinden kendime kızıl kahve inciden gerdanlık yaptığım SEM'im; vallahi iyi geldi ağlamak. Böyle höykür höykür pek bir güzel oldu ama geçti artık. Dermansız dert ne demek sen biliyorsun ne yazıkki SEM'im :( İşte bunu da düşününce üzüntüleri, ağıtları uzatmanın ne büyük bencillik olduğunu anlıyor insan :( Allah size de yardımcı olsun. Bir mucize gerçekleşsin..
Bunların sümükleri geçmez bitmez.. Sen servisten montun çantanda inersen ben de sana Sümüklü Takoz derim.. Ben de seni seviyorum canım SEM'im :) SEM'i öpen Gülen teşekkür ediyor :)

İnce esprilerinden aklıma ezber yaptığım mailto:d@li; yok vallahi ağlamıyorum artık. Ben sevinçlerimi de mutsuzluklarımı da yazıyorum, çekinmeden anlatıyorum ya; dünkü halim sürse yazardım; ha sonradan yorumlarından arkadaşlarımı ne kadar üzdüğümü anlayınca pişman olsam da yazıyorum bir hamlede. Şimdi gerçekten iyiyim. Ben ağlarken bile gülüyorum biliyor musun :) ismim tam bana göre yani :) Gülen ben :) Öpüyorum dali'm ve teşekkürler..

Herbir sözcüğü içime işleyenim, öğretmenim, öğretenim aysema'm; yirmi sene önce sle tanısı alana kadar dört ay süründürdülerdi beni hastanede ama şimdi öyle mi; ya evet bir de tanı konusunda sıkıntı yaşasaydık? Bugüne kadar olan bütün sıkıntılar bana bıkkınlık yerine mücadele etme içgüdüsü bıraktı miras olarak. Hayatımıza dikkat edersek, ilaçlarımızı kullanır ve egzersizlerimizi yaparsak iyi olmamamız için bir neden yok. Çok teşekkür edip öpüyorum..

Kırmızısından tatlı elmanın diğer yarısı; benim hesabımla yazdığı yorumun aslında kendisine ait satırlar olduğunu bilmenizi istediğini söyledi yatmaya giderken Defdef.. İçini şişirmişim de falan da filan da; balon musun sen kardeşim? Adım da ağlayankayaymış. E olmuyor ama :P

Erdim, müebbetinden muhabbet kuşum; yandık ki ne yandık. Senin bu yorum eylemlerin de sürecek anlaşılan yazıların gibi. Hadi uyan da gel iki saat sonra koynuma.

Buzlu cam güzeli embir'im; Defdef adına çok teşekkür ediyorum dua için şimdiden. Moral her insan için önemli bir yaşam kaynağı. Bozmadan, sıkıntıya sokmadan kendimizi bunu da aşacağımızı biliyorum. Her şeyin çok daha güzel olduğu zamanların beklentisi içindeyim ve umut etmeyi bırakmayı hiç düşünmüyorum. Güzel dilek ve önerin için çok sağol. Teşekkür ediyorum öpücüklerle..

Bu akşam Geniş Aile izlediğim belli oluyor mu :P

Akşam Hakan'cığımla konuştuk. Dedi ki 'Gülen sizin birbirinize ihtiyacı vardır. Biraz daha kal istiyorsan' dedi; e ben de haliyle direk 'a tamam o zaman' deyiverdim. Yani Leylakdalı'na olan iyi haberim; bir süre daha buradayım :D Hani Ankara'da görüşecektik ya, ben geliyorum diye tas ve tarağı toplayıp Ankara'dan kaçmana gerek yok..

Bayram için geldiğim Kocaeli'deki kaçıncı günüm olduğunu saymadım ama birbirimizi özlemiş olmamıza karşın, bir süre daha Kocaeli'de kalabileceğimi söyleyen canım Hakan'cığımı neden bu kadar sevdiğimi bir kez daha anladım. Ha şundan da emin olamıyorum; bu adam kafa dinlemenin manevi huzuruna mı değişti yoksa beni :P malum vıdı da vıdı :)

Yetmedi, hepinizi bir daha öpüyorum :)
Ağlamaya değil, uyumaya gidiyorum..
Erdim iki saat sonra belertir gözlerini :)
Saat 04.00

20 yorum:

  1. Dün ben de yorum bırakmıştım ama gözükmüyor.. çok üzüldüm.Sakım seni atladığımı sanma.. geçmiş olsun..

    YanıtlaSil
  2. Bir iç döküştü sanırım, en iyisi dışa vurum; yeri geldiğinde ağlamak yeri geldiğinde yazmak, bağırmak yorumlardan daha iyi olduğunu hissettim ve çok sevindim. Güzel sözlerin içinde teşekkür ediyorum sevgiler

    YanıtlaSil
  3. Öncelikle teşekkür ederim güzel dilekleriniz için.Yazınızı okudum kendim adıma geçirdiğim benzer sıkıntılı günlerim aklıma geldi kolay değil elbette bazen bedenimizde dolaşan davetsiz misafirleri, yani hastalıkları kabullenmek zor olabiliyor.Derdi veren Allah dermanınıda veriyor sabırlı olmak lazım.Allahtan acil şifalar diliyorum. Sağlıklı günler hepimiz için.

    YanıtlaSil
  4. Hah şöyle be kızım.İşte benim çok görmüş geçirmiş kızımdan beklediğim tavır budur.Yaşamak kronik bir hastalık zaten.Hepimiz mücadele ediyoruz.Şimdi geçmiş olsun dileklerimi iletebilirim artık.Kardeşine de sana da acısız,ağrısız,gözyaşı olmayan günler diliyorum.

    YanıtlaSil
  5. oy kuzum benim.. tabiki hakkımız saklı kaldı :))
    eskişehir planı hala hayalimde...
    en yakın demiyorum en güzel zamanda gerçekleşmesi dileğimle..
    kocamannnnnnnn öpüyorum seni de defdefi de ve de erdimide..
    muck..

    YanıtlaSil
  6. İyi olduğuna sevindim canım benim. Tekrar söylüyorum, hiçççç korkmayın sizin gibi neşeli insanları hiç bir hastalık yenemez. Kocaman öpüyorum sizi:)

    YanıtlaSil
  7. Tatlım, bu aralar fazla vaktim olmuyor. Yazılara şöyle bir bakıp geçiyorum. Seninkine rastlayamamışım. Ama bu gün iyi olduğunuza, toparlandığınıza çok sevindim. Moral tedavinin yarısı bence. Birbirinize sahip olduğunuz için çok şanslısınız. Sedef'e geçmiş olsun dileklerimi ilet lütfen. Erdim'i de öpüyorum. Kulaklarını korusun senden:) Seni arayacağım canım. Misafirlerim gidiyor yakında, görüşürüz. Çok öpüyorum canım seni.

    YanıtlaSil
  8. yeni adresim
    http://mayri-hayriyeninrenkleri.blogspot.com


    ESKİ ADRESİME GİRME
    AÇIKLAMA YENİ ADRESTE

    Teşekkür ederim.


    Mayri-hayriye

    <:))

    YanıtlaSil
  9. defdef çok alemsin yaaa.
    iyi olduğunuza sevindim.bak ağlayınca geçti.ya bir ben şu platesi yapamadım gülenim..

    sevdim,öptüm ,kaçtım

    şu bana yazdığın yorumun cevabının başlangıcı mest etti beni kız.nerden bulursun bu lafları

    YanıtlaSil
  10. çok ççok geçmiş olsun daha önceki postunuda okumuştum ama cevap yazamamıştım
    o kadar içtensinki canım benim ve bir o kadarda düşünceli
    unutmamış olman içimi döküyorum yzıma hiç üşenmeden o en güzel yazılarınla ilginlede beni ne kadar mutlu ettiğinide anlatamam
    paylaşmak ağlamak anlatmak bence artık çok güzel bişi
    ağlayamamak anlatamamak daha kötü bence
    ama toparlanmış olmanada çok sevindim canım nasıl bir kaynaşmadır bilmiyorum ama yüzünüzü
    görmemiş olsamda ki bu benim için o kadarda önemlideğildir çok sevdim sizi belkide kendimden bişiler buluyorumdur sizde bilmiyorum ama samimiyetiniz pc.karşısından bile anlaşılıyor
    sizi çok seviyorum ve tüm sıkıntılarınızın en kısa zamanda sizden uzaklaşmasını temenni ediyorum en içten dileğimdir bu


    bu arada mailinizeki msn adresinizi ekledim kendi msn adresime haberiniz ola

    YanıtlaSil
  11. gülen bunu bana başkasıda dedi gerçekten konuşurken nefes almayı mı unutuyorum ben:))) napim hiperaktif bi yapm var. içim rahat etmez mi gülen.ferahladım.sevindim.zaten sedefle konuştuğumda anladım ben..mesafeler uzak olsada moral konuşmak okadar iyi geliyor ki..madem ki bu hayat bir sınav madem ki bir sınavdan geçiyoruz dersimize iyi hazırlanıp çalışıp yüksek not almamız gerekir değil mi..

    YanıtlaSil
  12. canım benimmmmm...Gülen neler olmuş ben yokum:(((
    yarın arayacağım seni.buradan ne yazsam faydasız.öpüyorum sizleri.

    YanıtlaSil
  13. gülenciğim canım benim nerelerdesin sen ben ne zaman sana yorum yazsam ya gözlerinbozuk oluyor ya bilgisayarın :)) koşarak geliyorum her yeni yazında bana da birşey yazmış mısın diye bakıyorum yok :)) sakın seni sıkboğaz ettiğimi düşünme şaka yapıyorum :))canım benim itiraf edeyim ben üniversite 3. sınıfta doldurdum 18 yaşımı ve reşit oldum artık sıkılmıştım ortalarda en küçük olmaktan ama ortalıkta gezinen benden daha küçükler olmaya başladı ve yavaş yavaş yaşlandığımı anlıyorum :))

    YanıtlaSil
  14. Neler olmuş?!?!?!?!?!
    Allahtan Sedef Abla senin gibi değil sanırım bu konuda Gülen Ablacım.
    Şimdi öncelikle tabiiki de geçmiş olsun. Bu klişe laftan sıyrılırsam şayet sen nasıl ki sonuna kadar ağlamayı beceren ve bilen bir insansan aynı şekilde gülmeyi de biliyorsun. 32 diş gülmekten daha güzel bir ilacın daha olduğunu sanmıyorum ben.
    Eh sende de Sedef Ablada da o ilaçtan bol bol var çok şükür.
    Napıyoruz? Kocaman gülüyoruz! Pozitif enerjimizi dualarımızı yolluyoruz. Bi defa hastalıkların sizden korkması lazım zaten.
    Ben fazla saçmaladım şimdi Gülen Ablacım hepinizin yanaklarından öpüp kocaman bir kahkaha eşliğinde derse yetişebilmek için kaçıyorum :)
    32 diş! Unutma! Unutturma :P

    YanıtlaSil
  15. Aslan karım. Ağlayankaya olmuşsun bakıyorum da :) Kız seni çok özledim. Gözümde tütüyorsun.
    Seni çok seven kocan Hakan :)

    YanıtlaSil
  16. Birkaç gün sayfana girmedim neler olmuş neler, şaşırdım okuyunca. BendE yoldasındır sanıyorum. eVE VARINCA ARARIM DİYE DÜŞÜNMÜŞTÜM. çOK ÜZÜLDÜM YAAA, AMA SİZ SAKIN ÜZÜLMEYİN, SİZDE O NEŞE, O YAŞAMA ENERJİSİ, HAYATA TUTUNUŞ, GÖZLERİNİZDEKİ İYİ YAŞIYORUM PIRILTISI VARKEN İKİNİZDE HİÇBİRŞEY OLMAZ. AĞLATMAMAK İÇİN ARAMADIM DA. SİZİ SEVİYORUM ŞEN İKİZLER. BİRAZ DAHA BURDA OLMANA SEVİNDİM. SEDEFE SÖYLE BAK BİR HAFTA ÖNCESİNDEN HABER VERİYORUM, BİRGÜN UĞRAYACAĞIM GEÇMİŞ OLSUNA:)

    YanıtlaSil
  17. Gülenim iyisin ya önemli olan bu.
    Birçok soruna göğüs germiş aslan gibi ( eşinin dediğine katılıyorum ) kadınsın !!

    seni çok seviyorum..

    YanıtlaSil
  18. Bloğumu ziyaret ettiğiniz için teşekkürler.Ayrıca safronbolulu olmanızada sevindim. fotoğrafla ilgili yorum yapmışsınız.Ben şu anda maalesf fotoğraf makinesi alana dek cep telefonuyla çekiyorum ne olur kusura bakmayın. Resimdeki kusurlar için.Ayrıca rahatsızlığınız içinde çok geçmiş olsun.

    YanıtlaSil
  19. selam canım
    antalyadan kemerden selamlar
    iş seyahatim devam ediyor
    yorumuna teşekkürler
    o güzel yüreğin hiçbir zaman üzülmesin
    sağlıklı ve mutlu günler diliyorum sana

    YanıtlaSil
  20. selam ziyaret için ve güzel yorum için teşekkürler.Sizi izlemeye alıcam vede yorumlarnızı takip edicem.Güzel paylaşım ve dostluklara sevgiyle kalın.

    YanıtlaSil

Fikrin varsa bilmek isterim..

Aa BUNLAR DA VARMIŞ :)

Related Posts with Thumbnails