6 Mayıs 2010 Perşembe

KAÇIŞ planları..

Soğuk içecek almak için dışarı çıkış saatimle o soğuk içeceği almadan eve giriş saatim arasında dört saat var :) Leyla'yım ben :) Onu bari alaydın ya :) Bu sabah babamla yine kaçıp bir cafede kahvaltı yaptık :) Babam beni evin önüne kadar bırakıp tesisatçı bulmaya gitti. Ben de binaya giriyormuş gibi yapıp internet cafeye geldim :D

Tesisat sorunları var; bulaşık makinesi çalışmıyor, çamaşır makinesi çalışmıyor, bir tek ben çalışıyorum :P Eşyaları %100 düşünce gücüyle yerleştirmeye çalıştım ama başarılı olamadım :D Banyo lavabosu ancak vanadan açılınca su akıtıyor, akan suyu kesmek için işlem aynı :) Çocukluğumdan beri ilk kez küçük tüp görüyorum; pek şirin :) Fırın doğalgazdan tüpe çevrilmediği için halen küçük tüp ve fırının elektrikli gözüyle pişiriyorum yemekleri ama ne yemek :D Bir paket makarna, şanslarına artık; kaç öğün giderse :)
Salı pazarındaki fiyatları görünce gözlerim yuvalarından yere yuvarlandı. Pazarda bir liranın dışında fiyat yok :) Sivri biber 75 krş. domates arılı bir lira vs.
Dört tane yeşillik bir lira :) Almayanı döverek hastanelik ediyorlar :P

Yorumlar için sonsuz büyüklükte teşekkürler. Hepinizi çok seviyorum, öpüyorum, kucaklıyorum, sarılıyorum :) Internet bağlantısı için henüz girişimde bulunmadık :( O nedenle kısa kısa yazıyorum ve ay sormayın bu da beni bir üzüyor ki :P

BAŞBAKANA ÖNERİ: SOLJENİTSİN'İN AĞUSTOS 1914'ÜNÜ OKUSUN.
ÜLKEM İKİNCİ DÜNYA SAVAŞINA GİRMEMİŞSE BU İSMET PAŞA'MIN SAYESİNDEDİR!
SENDEN İYİ HİTLER Mİ OLUR AYRICA?

Ajans ve gazetelerden haberimin olmadığı günler yaşıyorum. Tv antenimizin kendine faydası yok ki tvyi nasıl çalıştırsın? Gazeteyse buralarda o kadar çabuk tükeniyor ki; Başbakan'ın 'bazı gazeteleri okumayın!' Hitlervari cümlesi tutmamış anlaşılan :D hihihihi.


HEPİNİZİ BEKLİYORUM. CİDDİYİM BAK :) KUTU AÇTIRMAM MERAK ETMEYİN :)

5 yorum:

  1. ay alemsin gülenim güldürdün beni yazdıklarınla:))))

    onlar düşünce gücüyle yerleşmez anacım, gelirim bak oraya:)))))))

    sen herşeyi bırak önce internet açtır, internet ruhun gıdasıdır:)))

    YanıtlaSil
  2. Kaçak yazıları okumak daha mı bir hoş ne?

    İşler düzelecek, meraklanma sen!
    Uzaktan bunu söylemek kolay mı dedin? Duyamadım!

    Sevgiler...

    YanıtlaSil
  3. seni seviyorum başka bişeycik de demiyorum

    YanıtlaSil
  4. Canım benim, dün akşam Google Earth ile tatile gideceğimiz yerin Fethiye'yle mesafesine baktık. Epeyce uzakmış. Ama biliyorum, insan isterse uzaklar yakın olur... Hem sen zaten gelmeyecek miydin İstanbul'a? Bir şekilde göreceğim seni, eninde sonunda:)
    Çok öpüyorum seni. İnternetin bağlanana kadar sen hep kaç evden:)

    YanıtlaSil
  5. Davetini kabul ediyorum wallahi seve seve gelicem sevgilimle yazın uğrarım sana kesin :)

    YanıtlaSil

Fikrin varsa bilmek isterim..

Aa BUNLAR DA VARMIŞ :)

Related Posts with Thumbnails