7 Mayıs 2010 Cuma

NO WAY OUT!

Sanki iş güç yok, sanki düzenli bir evde yaşamaya başlamışız gibi eşya yığınlarının
bir evde oluşturabileceği en yüksek tepeciği arkamızda bırakıp Carlos'un gitmemizi ısrarla istediği üç telli saz ustası Ramazan Güngör anısına yapılan Çetin Akdeniz konserine gitttik dün akşam. Etkinlik sezonunu açtım yani :) Yorgun, perişan, işlerin birikmiş ve bitmiş olmasına ilişkin hiçbir aşama kaydedememiş olmamızın dudak kenarı seğirttiren sinirsel hallerine karşın biz o konsere gittik :) Amacımız öncelikle Carlos'u kırmamaktı, hani Carlos müzik öğretmeni ya ama bilmiyor tabii 'Gülüş' dediği yeğeninin bir san'at düşmanı olduğunu :P Ama ne oldu; üç-beş dakika kalmayı planladığımız konseri sonuna kadar izledik. Gözlerimi kapadığımda sanki beş ayrı sazdan çıktığından emin olduğum nitelikteki çok seslilik, notaların temiz sesleri bizi koltuklarımıza yapıştırdı. Konserin sonunda bis bis diye bağıran bendim. Çetin Akdeniz'in konser sırasında sık sık gözlüğünü düzeltmesini açıklamak için söylediği 'kusura bakmayın, burası çok sıcak sözleri' üzerine 'ceketinizi çıkarın' diye bağıran da bendim :D
Rutin fırçalarımdan birini daha yemek üzere konser dönüşü Carlos'a uğradık. Benim kafama esen hallerimi beğenmiyor Carlos :) Sık sık 'olmaz Gülüş, böyle yapıyorsun ama değil Gülüş, yanlış Gülüş' diyor. İlk günler çok koyuyordu ama şimdi sadece dinlemekle yetinip itiraz etmeden fırça seramonisinin bitmesini bekliyorum :D Çektiğim eziyeti eski arkadaşlarıyla birlikte yeni edindiği arkadaşını Antalya sokaklarında gezdirirken telefonlarıma bile bakmayan :P Fındığım gördü :)
Carlos bir de 'ev yerleşene kadar benim evde kalınacak' demedi mi! Vay ki ne vay.
Hazırolda bekle Gülen. At Gülen, koş Gülen, ama değil Gülen, yanlış Gülen. Bunlar oluşumun eleştirisinin sonlarına eklenecek benden onay bekler nitelikteki onay sözleri :D Buldum ben yolu 'hasklısın Carlos, evet Carlos bıdı bıdı!' diyeceğim. İşim zor. Kaçacak delik lazım bana :D
Hazır yerleşememişken usulcacık Carlos'un bilmediği bir eve mi taşınsak :D Yaparım billa :)

Ben yine bana verdiğiniz destek, sevgime verdiğiniz sevgi için çok teşekkür edip gidiyorum :)
Temmuzun ilk onbeş günü Ankara'da kaplıca tatilinde olacağım için Fethiye planlarınızı ona göre yapın :)
Yeni bir yer, arkadaşlarımın geleceği müjdesini bekliyor olacağım her yeni günü seviyorum :)

Türkçesi varken İngilizce'ye ne gerek var, BİLİYORUM HOŞ DEĞİL. No Way Out, başrollerinde Gene Hackman ve Kevin Costner'ın oynadığı ve heyecandan koltuk tepelerinde zıp zıp zıplayarak izlediğim kalp krizi geçirtesi bir filminin adıdır.
ÇIKIŞ YOK :)

6 yorum:

  1. Gülenim çook hızlısın !!
    konsere henüz gidemedik :(
    bana da haber ver haberim olmuyor :(

    YanıtlaSil
  2. Sonun da anladım ki.. sen taşınmışsın.. ha ha ha ..Fethiye'li oldun demek..

    YanıtlaSil
  3. canım telefonlarına bakmamakk değil bizde konserdeydik gençlik festivallerinde gülemin teli çalındı.çok ağladı zaten:(((( o gürültüde çantamda duymadım sanırsam ki ben emre aydın'nı hiç sevmem ama ayak uydurmak için gittim.evin halini görmeeeeeeee kokoş anacım bunlar gece gece kim görecekse evde harp çıktı sanırsın kıyafettlerden:))))carlosa kızma ama seviyor seni hemde çok..

    YanıtlaSil
  4. sesin soluğun çıkmıyor gülenim:))))

    YanıtlaSil
  5. Herkes bana bugün sordu sen nerdeydin,konser çok güzeldi diye..Ben gitmedim ama elçim ordaymış :))
    Seni özledim..

    YanıtlaSil
  6. sende benim gibi bir günden fazla evde kalamıyorsun sanırım.Bir gün akşama kadar evde kalayım ertesi gün bunalıma giriyorum:)Bir yol bulunur kaçmak için herzmamn:)))

    YanıtlaSil

Fikrin varsa bilmek isterim..

Aa BUNLAR DA VARMIŞ :)

Related Posts with Thumbnails