28 Mayıs 2010 Cuma

SABAHIN KÖRÜNDE OLUR MU BU?

Günaydın :)
Yüzümü bile yıkamadım. Ne kendim uyuyabildim adam gibi, ne 'Gülen yeter artık. Of! Kıpırdamasana. Allahım neden ben, neden ben?!' sözleriyle huzursuzluk etkimi iliklerime kadar hissettiren Hakan'ı uyuttum. Sağa dön Gülen, sola dön Gülen. Yastığını döverek düzelt. Uyuyamamamın nedeni sanki zavallı yastık. Döverken bir de 'al sana al sana' diye söylen!
Ama yine böyle gecelerden birinde olduğu gibi yakalayıp bir yemeniyle incitmemeye özen göstererek zorla bağladığı ellerimi bu kez yakalatmadım Hakan beye :P
Gözlerim çipil çipil. Dün geceden hem çok yorgundum, hem çok heyecanlı çünkü bugün ilk yatılı misafirimi; çok özlediğim canımı karşılayacağım :) Hem'leri bol cümle ya; bir de bunun için zamanını almayalım diye asortiğime sormadan güneş enerjisi taktırmak için geldiğimizden beri izini sürdüğümüz firma bugün için randevu vermişti. Ancak dün gece uykusuzluğuma eşlik eden pıt pıt yağmur sesleri 'Sabahtan arayalım, gelmesinler. Çatı kaygan olur, düşerler, vıdı da vıdı' diye düşünmüştüm oysa ben..
Yorgun olunca sızma kıvamına gelene kadar dolanıp dururken dalamam uykuya. Yorgunluk üzeri sağa dön, yok olmadı sola dönmeliyim, bayrak-flama hareketleriyle 19 Mayıs provalarındaki öylesi bir grubu hiç aratmayan bu hareketler topluluğu beni daha da yorduğundan uyku benim için yine bir hayaldi dün gece de.
Zor daldığım uykunun peşini daha da bırakmazdım da bir takım ağır metal seslerinin apartman kapısına yakın yankılanması yataktan sıçratınca günün gayet 'yakıcı' geçeceğinin sinyallerini veren sıcak hava ve günısıcı abilerimin sabah sabah 'ne bu enerji?' dedirten gülümseyen yüzleriyle karşılaştım çıktığım balkondan :)
O kadar sevindim ki yaz günü, hem de Fethiye'de sıcak suya bu ne sevinç değil mi? Değil işte.
SLE'ye yakalandığımda SLE'ye eşlik eden ciddi seyirli bir reynaud fenomeni tablosuyla da sürdürmeye çalışıyorum hayatımı yirmi yıldır. Bu nedenle yaz-kış sıcak suyla yaparım her işimi. Fethiye gibi sıcak bir iklimde bile çeşmeden akan ısınmamış su zorladı beni. O derece yani.
Neyse bir de reynaud fenomoniye girmeyelim şimdi :) Hastalıklardan söz edince tıp fakültesi terk bir çaylak gibi hissediyorum kendimi :)

Saded:
İnsanın özü de sözü gibi bir olmalı. 'Sabah erkenden gelir takarız günısınızı' dediklerinde bu abilerimin sözlerinde durup gerçekten sabahın köründe (aslında saat 9da) gelip beni zor daldığım uykunun kollarından alacağını düşünmemiştim:)
Fethiye, SGK izin verirse emeklilikte yerleşilmesi gereken :P huzurlu yerlerden biri. Ben boynumun borcu olarak gördüğümden günısıcı abilerimin adreslerini şimdiden veriyorum; macera aramaya gerek var mı?


GÜNTERM
Adnan Menderes Bulvarı Tel: 0252 6127011

Abilerim şu an çalışmalarını sürdürüyor.
Bir emekçi daha vardı ama çektiğim fotoğrafını makinede bulamadım :(
O kadar da sıcak ki tam alın teri onlarınki.
Bütün emekçilere kolay gelsin..

Görüşürüz..

6 yorum:

  1. hayırlı olsun canım.. güle güle kullanınnn!!

    YanıtlaSil
  2. dün senle konuşurken aski memurunun 295 dediğini anlamadan öndekilerden duyduğum 1600 sandığımdan üstümde o kadar para yok karttan çekiyormuşsunuz dedim
    adam miktar az çekmiyoruz dedi,
    ben ....
    derken arkamdaki siz telefonla konuşuyordunuz duymadınız vs
    sonra parayı ödedim işlemi tamamladım.
    iyi mi

    YanıtlaSil
  3. Fethiyelileri meşhur edeceksin daha şimdiden.. :P

    YanıtlaSil
  4. olaylara tanık olup hatta ustalarla karşılıklı çay içip sonra gelip evden yorum yapmak ni kadannn garip geldi bana:(( dün ordaydım bugün burda aslında çok tuhaf oluyo insan..canımmm robin seni korusun:))) robin hepimizi korusun:)))

    YanıtlaSil
  5. özür dileyerek bişey sormak istiyorum.sedef hanımın kardeşi sizmisiniz acaba.sevgiler

    YanıtlaSil
  6. tanıştığımıza memnun oldum.sedef hanım sizden bahsetti bugün.adım gülenay:))tam bir kedi delisiyim.bloğumda kediciklerimi görebilirsiniz.bu arada önerinizi hemen dikkate alacağım ve 1 ay içindede sonuçları paylaşacağım.sevgilerimle

    YanıtlaSil

Fikrin varsa bilmek isterim..

Aa BUNLAR DA VARMIŞ :)

Related Posts with Thumbnails