6 Eylül 2010 Pazartesi

1 LİRALIK ETEK HİKAYESİ

Alt parça olarak giyeceğim şeyin mutlaka uzun ve iki paçasının olması gerekiyormuş gibi etek-elbise-şort giymezdim ben ya da nadir. Burası başka bir yer ama. Rahat, sıcak ve peşinden koşmana gerek kalmadan tutulduğun huzur hissi. Esiyor artık rüzgar, hala sıcak ama esiyor.
Kamuflaj kumaşları çok severim. Pazarda 1 liralık tezgahta gördüğüm kamuflaj kumaşlı, dikim hatalı etekler 'kurtar bizi bu tezgahtan, al bizi, olmadı çanta yap' diye gözüme gözüme girince aldım biri siyah diğeri kahverengi olmak üzere iki tanesini eve getirdim. Çanta yapmak üzere makasım hareketlenmişken durdum düşündüm ve etekleri etek olarak kurtarabileceğimi fark ettim. Orasını kestim, burasını diktim. Sonra da giydim :)










Ahtapot gibi, nereden nereye ve nasıl bağlanacağı muamma kemer uçlarını kestim.
Düğmeleri yanlış dikildikleri iç taraftan dış tarafa taşıdım ama uygun renk ve ebatta düğme bulamadığım için aynı şeffaf düğmelerle idare ettim :/


Kahverengi hakim etek siyah olanla aynıydı.
Kemerleri kesince böyle oldu.



Etek ucunun yan tarafında kalan büyük cebinde siyah baskılı yazılar var.

Etek ucundaki eskitilmiş görüntüsü çok hoşuma gitti.

Önceki yazılarıma olan güzel yorumlarınız için sonsuz teşekkürler. Yanıtlamak için sabırsızlanıyorum ama şimdi değil. Yemek var ocakta, neredeyse bir aydır ikinci kez yemek pişiyor bu evde. Toparlanıyorum. Hiçbir şeyin-kimsenin beni mutsuz etmesine, hayatımı zindana çevirmesine asla izin vermeyeceğim. Yaşadığım sıkıntılar sırasında verdiğiniz destek için ne kadar teşekkür etsem az.
Seviyorum sizi..

10 yorum:

  1. Yine elde mi dikildi bu etek? Eğer öyleyse atıcam kendimi bahçeye :)

    YanıtlaSil
  2. Etek süper yakışmış. Sen önceden beri dikiyor musun, yoksa yeni yeni mi başladın? Yeni deme çok şaşırırım. Elin çok yatkın maşallah. Sevgiler.

    YanıtlaSil
  3. Affferin benim hamarat Gülenime, pekte yakışmış...
    Toprala artık bakiiim kendini, bak Eylül geldi, hani "Eylülde gel" şarkısı vardı Alpayın hatırlarmısın, sen de Eylülde gelecektin:(

    YanıtlaSil
  4. gülen yazını okuyamadım dehşet derecede bir baş ağrım var uykumdan kaldırdı o derece..pc açık kalmış pc açık kalsa ne olacak beim ağzım açık kaldı ayol:))bu arada bende istiyorum o blüzdennnnn çok güzel olmuş hiç hatası falanda yok..banada yap nolarrrrr böhüüü çok yalnızım:)))seviyorum seviyor ve öpüyorum en kocamanından..

    YanıtlaSil
  5. kız, harika olmuş:D sen bu sene biçki dikiş kursuna gittikten sonra süper bir terzi olucan gülenim... resimlerden pek anlayamadım nereden nesi birleşmiş ama sana bir geldiğimde görürüm nasıl olsa...öptüm seni:D

    YanıtlaSil
  6. Bir lira olduğuna inanmak zor... Zaten görseler, 1tl'ye sattıklarına pişman olurlar:) Bence daha sık etek giymelisin, çok yakışmış canım. Bu ara çok yoğunum arayamadım seni:( Çok özledim ama sesini. İyi olmana da çok sevindim. Zaten harika görünüyorsun.

    YanıtlaSil
  7. sen yaparsında olmazmı... harikasın harikaa... seni kimseler üzüyor ya şaşıp kalıyorum.. aslında onların boğazını sıksam daha iyi ama neyseee.. allah bildiği gibi yapsın herkesi.. sen her zaman iyi ol gülenim.. muck

    YanıtlaSil
  8. Sen çoktan terzi olmuşsun. Kızım valla harika olmuşş. Bir de yakışmış ki... Güle güle giyin

    Öptüm

    YanıtlaSil
  9. Güzeeeel!!!!!
    Herşey çok güzel gidiyor, devam.

    Etek de güzelmiş güle güle giy,ellerine sağlık.
    Ne yemek var ateşde bakim:)))

    YanıtlaSil
  10. Koooocaman bi aferin yolluyorum sana,sen daha guzellerini kendin dikersin.Pek de yakismis
    bidaha aferin

    YanıtlaSil

Fikrin varsa bilmek isterim..

Aa BUNLAR DA VARMIŞ :)

Related Posts with Thumbnails