17 Aralık 2010 Cuma

DÜN VE POLEMİK Mİ; ALASINI YAPARIM BEN :d

Kendimi iyi hissedip dışarı çıkmak istedim dün (bisikletle)
Çıktım.
Önce limon ağaçlarını sevdim.

Sonra martıları beslemek istedim..


Üç ekmek dağıttım, martıları doyuramadım :D


Ben dün köpek sevmeye devam etmek istedim.


Sevdim.
Ben dün karabatak olup olmadığından emin olmadığım bir kuşun fotoğraflarını çekmek istedim.



Çektim.
Ben dün çok yoruldum..

Dün geceyi kazasız belasız atlattım ama çok korktum. O nasıl bir ses, yalnız başıma olsam ne yaparım düşünemiyorum bile..

GELELİM POLEMİK KONUSU YAZI YORUM YORUMLARINA:

çelebim, geçmiş olşsun dileğin için çok sağol. Aile hekimi diye bir sistem hiç olmamalıydı. Daha bir kaç sene önce bize hekim seçme hakkı tanıyan yine aynı zihniyet değil mi, şimdi 'aha bu da senin doktorun' demek ne demek anlayan bana da anlatsın. Almanya'da çökmüş bir sistemi didiklemesek hatırı kalırdı. Katıldım sana; hastalanmamaız gerekiyor bu durumda :)

Sevgili Elif; çok teşekkür ederim. Biz gerçek salep içenlerdeniz, tarçını da çok severim. Yumuşacık olur insanın boğazı sahlep dayanınca. Sağlık sistemi de diğer sistemler gibi çökmüş durumda, ne yapacaklarını şaşırdıkları için iyi diye çökmüş bir sistemi üstelik kötü bir sunumla geçiriyorlar.. Göreceğiz bakalım.. Tekrar teşekkürler..

Nestuğ'um; çok sağ ol canım benim. Bahara kadar bisiklete binmezsin dedin, olmadı ama şimdi bak :P Ben buraların havasını hiç anlamadım. Çıldırmış gibi yağan yağmurun arkasından günlük güneşlik bir hava. Bitki çayı alışkanlığım yok ama hastalandığımda içiyorum. Bitki çayları nedense beni çok acıktırıyor. Öneriler için ayrıca sağ ol canım. Fotoğrafları beğenmene o kadar sevindim ki :) İstediğin fotoğrafları istediğin gibi kullanabilirsin. Bu arada sonunda peşinde koşturduğum gibi bir fotoğraf kursu buldum (sanıyorum) Belediyeninki açılamadı bir türlü de :(( Bir öğretmern özel kurs açacakmış :) Benden de sevgi ve öpücük :)

Gönülçelenim tatlı pisim; artık iyiyim :) Kuru öksürük kaldı. O çok acıtıyor canımı. Sırtım, boynum ağrıyor öksürükten. Neyse ciğerleri kurtardık, ona seviniyorum :) Benim o gün muayene olacağımı aklım kesmediği için kavgamı ettikten sonra çıkıp özel hastaneye gittim paşa paşa :( Dün tanımadığım biriyle karşılaştım. Adam beni tanıyordu, ben onu tanıyamayınca utrandım. Dedi ki ' ben de sizden sonra kavga ettim sağlık ocağında, sonra muayene olmadan çıktım'. Sistem uygulanabilir bir sistem değil, hiç kimsenin bildiği tek bir şey var. O da her şey. Her şeyi bilen hiç kimse var :) Fotoğrafları sevmen beni çok sevindirdi canım. Sağ olasın..

3prensesim; benim aklımın almadığı şey şu, Ali abi gördü durumumu. O haldeyken ben nasıl güç buldum da dövüştüm hastanede :)))) Ben görevli olsam derim ki 'bu kadar ses çıkarabildiğinize göre o kadar da kötü değilsiniz' derdm :) Ah bilmem mi, çekilmiyor hastalık ama yapacak ne var?? Benim de kontrole gitmem lazım ama marttan önce gidemeyeceğim ne yazık ki :/ Bana hamarat diyen 3prenses önce kendine baksın :) Sağ ol canım benim..

Çiğdem hanım Çiğdem hanım; siz nasıl bir kimseymişsin, elindeki takunyayı hem de linkiylen kafama geçirme evresinde kendinize gelmemiş olsaydın indiriverecektin kafama öyle mi? Ya kafam yarılsaydı da yeşil orlon iple 18 dikiş atılaydı hiç üzülmeyecek miydiniz sen? İnsan sevdiğini söylediği birinin üzerine hamam takunyasıylan mı yürür? Hayır takunya olmaz. Geçmiş olsun çiçeğine iliştirdiği karta asprin yapıştırır da getirir; ha ben gelemedim kusura bakma dersin o ayrı; her türlü hava muhalefetine karşın şehirlerarası kargo işi yapan güvercinleri var bu ülkemizin. Takunyaya korkumdan vantrologlar gibi içime içime öksürüyorum. Aba altından takunya göstertip sonradan kot terlik link blöfünü masaya sürmenizden belli sizin nasıl tehdit unsurlu bir kimse olduğunuz. Size hasta bir insanı takunya marifetiyle adam etme çabanızdan dolayı da ayrıca kırmızı kart göstertip takımdan atıyorum. Bu yaptığınız insanlık kurallarına aykırıdır. Şiddet iyi bir şey olsaydı şiddete evet derdik. Aklımı da almadınız değil bu arada korkudan :D Sevgiler göndermek istiyorum, eğer kabul ederseniz :D

Ali abiiiim; yetiş takunyaylan saldırıyorlar kızına. Çiğdem parmağını gözüme sokup bir de içinde saat yönünün tersine çevirmek suretiyle canımı çok yakmıştır. Yanmış can yanmamış candan iyidir, acı kavruğudur, güzeldir lakin bunu yapan da siyah beyaz sevimli kedi kisveli Çiğdem'dir. Altına olayı yumuşatmak için yımışak bir terlik koymuş Çiğdem hanım ama ben inanmam bu oyuna. Kafası yarılmadan daha önce şiddet görmediğime dair rapor almak için en dinamik, en fıldır fıldır göz halimle ulaşamadığım aile hekimime gidip 'bu kişinin takunyayı kafatasının ta ortasına yemesinden önceki son halidir' diye bir kaç poz digital fotoğraf çektirmesini rica edeceğim :D
Benden sepet olmaz. Bu da biline :D Kimse bana 'bundan iyi sepet olur' diye umut bağlamasın. Hayal kırıklığı kötü bir durumdur :)

Takunyalı hanım; hadi gel deyince takunyaylan mı gelinir? Ne bileyim, insan bir künefeylen gelir, bir limon kolAnyası olsun, bir içindeki minik topları taciz etmek suretiylen pörtlettiğin mentol kokulu mendillen gelir.. İstediğiniz kadar kıyamadım de sayın bayan Çiğdem, ben o takunyayı görünce içim ürperdi, dudağımda uçuk çıktı, kalbim kırıldı. Dedim kırılma, olmaz kırılmam lazım dedi ve kırıldı.. Maşayı sobada kızdırıp körebe oynayalım demezsiniz umarım sayın Çiğdem hanim :D Ayrıca hukuk; fakültesi de olan bir şeydir ve hepimize lazımdır.

YORUM YORUMLARI:

Yaşam gurum; :) ben bu şimşek ve gürültücü gökle yeni tanışıyorum. Sen beni görüverseydin :) Neyse geçti artık. Ertesi gün sanki hiçbir şey olmamış gibi :) Ödüm patlayana kadar buralardayım canım Nur annem benim..

Nedret ablam; gerçekten mi alışırım; umarım en kısa zamanda. Yoksa ciddi ciddi o neydi öyle?? Sizin oralarda da böyle oluyor acaba?

Nefise'm; anladığım kadarıyla çizmelerimden nefret etmişsin :P Aynı fikirdeyiz :) Bildiğin kara lastiğin üzerine çiçek çizmişler aslında. Yağmurda nefis oluyor. Nefret için sağ ol:P

Çınar'ım; sağ ol canım benim ama oradan öyle uzaktan baygınlık geçirmekle olmuyor. Gel burada bayıl :D Öptüm

Belgin'im; ben böyle şimşekti, gök sesiydi inan duymadım, görmedim. Enerji kesilince Alfred Hitchcock filmlerinin doğal sahnesi gibi,zahmet edipplato kurmaya gerek yok yani :) Bugün çok güzeldi hava. Günlerdir evde kalmayı faiziyle ödettim bugün havaya :)

Maviannem; çizmelerimibBeğenmen beni mutlu etti, çok sağ ol. Yağmur için yerinde bir ürün. Bir damla ıslanmadı ayacıklarım o yağmurda :) Rus dili biraz komik bir dil :) Şimdilik edindiğim izlenimlere göre bu dilden mi çıkmış; Gorki, Şolohov? İlginç. Ben öğreniyorum, evde de Hakan'a öğretiyorum. Şimdilik gayet iyi gidiyor. Tebrik için ayrıca çok sağol..

Çiğdem hanım; yine mi siz? Ne var elinizde? O arkanızda sakladığınız mikroskopla mı kıracaksınız bu kez sağlam kalan kafa kemiğimi? Bakın Çiğdem hanım şiddet hoş bir latife değildir. Lütfen şiddet görmek istememe hakkıma iyiniyetle yaklaşın yoksa dedemden kalan taş değirmenin taşıylan geliyorum ben de yanınıza. AAAA Mikroskop mu yaman değirmen taşı mı, modri heydan :D

Sedef'im; canım benim çizmelerim için çok teşekkür ederim.Bakın Sedef hanım siz almış olabilirsiniz çizmelerimi ama onları Erdim oğlum beğenmiştir. Çocuğu itekleyip yere düşürmek suretiyle yaralamayınız. Ayağı kırık oyuncuya, yedeği olmayan takıma karşın maçı alıp eve götürmeniz beni fazlasıyla memnun etti sayın öğretmenim :) Öğretmen arkadaşlara neden ayıp olsun, sizin top yuvarlak değil miydi yoksa??

Mayri'm; ne cesaret? Şimşeğin karşısına bir de fotoğraf makinesiyle çıkacağım? O zaman hiç affetmez beni. Tirim tirimn titriyorum çakıverecek diye, bir de fotoğraf? Olmaz :) Umarım sen başarırsın..

6 yorum:

  1. Valla nasıl imrendim şimdi ya, atlamış bisikletine de gitmiş martılara yem vermiş, sonra cinsinden emin olamadığı bir kuş resmi çekmiş, köpek sevmiş falan. Amacın nedir senin arkadaşım? :D

    YanıtlaSil
  2. E tamam ne halin varsa gör. Gül gibi takunyaları da beğendiremedik. Özene bezene yakaraktan üzerine süs bile yapmıştık kokoş ruhunuza hitab etsin diye lakin... heyhaaaat...

    Bu arada biz ne hukuk fakültelerinde dirsek çürüttük ki zaten içlerinde hukuk yoktular :) Nereye benziyorlarsa artık? Onun içindir ki hak hukuk sökmemekte kimseye. Ne varsa takunyada var.

    Selam eder gözlerinden öperim. O havada tabanı yanmış kedi gibi dolaşabiliyorsan hasta halinle git aspirinini de kendin al. Ben çorbanı yolladım. Yaylada bulunuyor.

    Küsmüş Çiğdem

    YanıtlaSil
  3. martılara yem attığın o denizi özlemişim.
    nasılsın gülenciğim,
    lütfen kendine iyi bak..
    sevgilerimi yolluyorum..

    YanıtlaSil
  4. Gülen'cim
    Limon ağacı dedinde yıllar önce ölüdenize geldiğimizde Tulip Hotelde kalmıştık.Çok şirin bir bir yerdi.İlk gittiğimizde açtık ve hemen yemek hazırladılar bize.Ben limon istedim.Hemen ağaçtan koparıp getirmişti.Çok hoşuma gitmişti.Aklıma geldi bu anım.O gün bugündür limon ağaçlarını çok severim.Kuş resmen poz vermiş sana::))Ne güzel ya bayıldım.En önemliside iyi olduğuna sevindim.Çok öksürüyordun.Kendine iyi bak...Polemik yaratma::))Bak millet senin yüzünden birbirine düştü::))
    Öptüm canım.
    Sevgiler:)

    YanıtlaSil
  5. Karabatak mı ne bende bilemedim ama fotoğraf muhteşem:)

    YanıtlaSil
  6. ya ne güzel bir gün geçirmişsin. Ben bütün gün toplanıp toplanıp fikir üretip zamana karşı çalışmaktan, bir şeyleri yetiştirmeye çalışmaktan yoruldum artık. Seni de kıskandımmmm

    YanıtlaSil

Fikrin varsa bilmek isterim..

Aa BUNLAR DA VARMIŞ :)

Related Posts with Thumbnails