31 Ocak 2012 Salı

AYRILIK.. O GELMEZSE GELMESİN, BEN ONA GİDERİM..



O gelmezse ben giderim.
Kar gelmezse ben kara giderim :)
Uzun süre erteleyip çıkmayı bir türlü beceremediğim yol.
Perşembe akşamı 21.00de binilen otobüsten cuma sabahı 9.00'da inilerek 12 saat süren karlı, buzlu, otobüs kaydıran bir yolculuğun sonunda gerim gerim gerilmiş Gülen Kocaeli'de.
Hakan'cığım İzmir'de. Ayrılık iyi bir şey değil.. Seviyorum Hakan'ı, özledim de.. Her ne işse ama biz ayrıldığımızda daha fazla özlem duyup acı çekmeyelim diye midir nedir telefonda birbirimize ılık; yani sıcakla soğuk arası davranıyoruz :D

Kısa notlar:

Yolculuk sinir bozucuydu, Fethiye'den çıkar çıkmaz karla karşılaştık. Kar yol boyunca yakamızı hiç bırakmadı.
Aynı kaptanla daha önce yolculuk yaparak kendisini test edip onayladığımız halde sinirlerim feci derecede yıprandı.

İki gündür 10/6 tansiyondan dolayı kendi ismimi bile hatırlayamayacak derecede saçmalıyorum :D

Düştüm; o kadar güzel düştüm ki önümde yürüyen gruba hissettirmeden kalkıverdim. O kadar güzel toparladım ki durumu kimse hissetmedi ama Sedef'in hakkını yememek lazım. Düştüğümü anlayınca önümde durarak kamufle etti beni. Aslında ben Sedef'e de çaktırmayacaktım ama görmüş bulundu bir kez. Kalkmama neden yardım etmediğini anlayabilememiş de olsam kendisine kamufle çabasından dolayı minnettarım :P Kardeş dediğin böyle olur :D Toparlanınca düşmekten çok, bunu saklama çabalarımıza çok güldük. Düştüğümde bana sadece ben gülebilirim; başkası değil. Düştüğümde bana güleni dövmek isterim. Lütfen yardımcı olun, ya ben düştüğümde gülmeyin ya tarafımdan dövülürken ses çıkarmayıp sopanızı yiyin ve gidin :D Şiddete karşı olmam bu durum için geçerli değil :D
Düşene gülerlermiş. Arkadaş zaten adam düşmüş, bir de sen gülersen sopayı da yersin :D
Düşenin dostu olmazmış; kaldır arkadaş düşmüş adamı. Eline mi yapışır?
Düşene bir tekme de sen vurmuş! Yuh artık. La siz nassı insanlarsınız?!
Düştüğümü anlattığımızda Sedef'in eşi 'ben sigorta şirketi sahibi olsam Gülen'i sigortalamazdım' dedi ayıp etti :P
Geleceğimi öğrendiğinde aynı kişi Sedef'e 'plastik bardak alalım' diyerek de ayıp etmeye devam etmiştir :P

Acil bir iş için yarın yarım günlüğüne İstanbul'a gidiyorum. E bekle beni İstanbul :D Yarım günde bir insanın başına neler gelir başlıklı bir yazıda yarım günde bir insanın (hatta iki insanın; Sedef'te yanımdaydı) başına neler gelebileceğini anlatacağım :D Tutma beni Sedef :D Kamuya mal olduk bir kere.

Sırası gelmişken ya da gelmemişken; hiç önemli değil önlemlere karşın düzenli olarak yazdıklarımı kopyalayan kişiye hakaret babından 'pis insan' demek istiyorum.

Güzel yorumları uzun bir zamandır yanıtsız bırakarak ayıp ettiğimi biliyorum :( Özür dilerim :(
Görüşürüz ben İstanbul'dan dönünce/dönebilirsem :D

1 yorum:

  1. Abloş karda yürüyünce sana mutlaka AKUT desteği lazım.Bir de sağlık ekibi.Sle nin dikkat dağınıklığı yaptığını ve gözlerinden rahatsız olduğunu bildiğim için bunu kanıksıyorum.Sana zaman zaman takılmam insan ların sana karşı acımazlığını yoketmek içindir.İnsan ancak uçurumun kenarına geldiği zaman kanatlanabilir.Seni aramıyorum abloş.Mesafeler sevgiyi azalmaz.Oğlun.

    YanıtlaSil

Fikrin varsa bilmek isterim..

Aa BUNLAR DA VARMIŞ :)

Related Posts with Thumbnails