29 Mayıs 2012 Salı

OF AMAN NALAN! OFFF!

Günlerden hayal kırıklığı. Saatse umurumda değil. Öğrencilik yıllarımda hiç başarılı olmadığım kimya dersinin son sınavının sorularını rüyasında görmüş öğrenci sevincindeydim oysa geleceğini öğrendiğim gün. Uyandığımda soruları doğru şıklarıyla birlikte rüyama sızmış kimya sınavı çoktan bitmiş ve ben sınıfta kalmıştım..


Kırmızı ojemi sürdüm, spor ayakkabılarımı sildim, buraya getirdiğim en iyi kıyafetimi hazırladım, birbirinin eşi çorap bile ayarladım ki beni iyi görsün, aklı bende kalmasın. Peki O ne yaptı? Telefonlarıma cevap veremedi çünkü çok meşgul, Bursa, Eskişehir, Allah ne verdiyse geze geze iniyor güneye! Gülen'i aklında tutamayacak kadar meşgul!. Nihayet dün ulaşabildiğimde akşama burada olacağını söyledi ama ertesi gün oldu, hala sesi soluğu çıkmıyor. Sanırım kandırıldım, sanırım duygularımla oynandı :(

Fındığım görüyor işte feci biçimde belim tutuldu yatıyorum. Ayağa kalkmam bir seramoni izlememi gerektiriyor. Önce dizlerimin üstünde yere iniyorum. Yardıma gelmiş Hakan'cığımın yardım ısrarlarını ısrarla bertaraf ediyorum çünkü koltuk altlarımdan beden ağırlığımı yüklenince daha çok canım yanıyor. Yavaş yavaş çığlık ata ata ayağa kalkmam üç-beş dakika yani bu durumda artık sen beni görmeye gelirsin bi' zahmet!

7 yorum:

  1. ojelerini yerim ben senin yavru!!! nalan abla sanırım en uzun yoldan geliyor şekerparem üzülme! kalabalıkla gelenlerde genelde öyle olur ya yanındaki ne zaman giderse sende o zaman gidersin :)

    YanıtlaSil
  2. Kim kızdırdı, üzdü ulen benim canım arkadaşımı!! Üzülme Gülen'im gelir o beklenen.. Bir an evvel ayağa hoop diye kalkabilmeni dilerim. Hakan nasıl? Sen ne durumdasın? Bana yara bandı gibi yapışan yakılar iyi gelir bel tutulmasında, sen de bir dene istersen. Çok öptüm.

    YanıtlaSil
  3. geldim,yazıyı Gülenin yanında okuyup yorumluyorum biline...

    YanıtlaSil
  4. kıskandım bakın şimdi...şaka şaka muhabbetiniz bol olsun öpüyorum ikinizi de :)

    YanıtlaSil
  5. Şimdi sana n'oldu Gülenciğim diyeceğim. Sonra sen kimsin diyeceksin. Deme :) Hassas kalpli, güzel, eski blogger arkadaşım. FatmaOzenPersonal. Takipteyim Gülencim :)

    YanıtlaSil
  6. Bak görüyor musun, gelirim diyen nasıl bekleniyormuş, oh olsun sana :))))))
    Gülenimmmm, o nasıl yorumdur öyle, ağlatacaktın beni yaaa,öptüm seniiiii :)

    YanıtlaSil
  7. Eeee gülenim sende uzağa gittikçe daha uzağa gidiyorsun, git git bitmiyor:))
    Gelir Nalan ablan gelir, merak etme.

    YanıtlaSil

Fikrin varsa bilmek isterim..

Aa BUNLAR DA VARMIŞ :)

Related Posts with Thumbnails