11 Ağustos 2010 Çarşamba

AY DUR KAÇMA!!


ORUÇ TUTABİLENLER İÇİN BAŞLIK:
AY DUR KAÇMA RAMAZAN TUTACAKLAR SENİ :)

Gerektiği zamanlarda SLE'den söz ettiğim diğer bloğum aracılğıyla bana ulaşan bir sle hastası ile uzun bir telefon konuşması yaptım bu akşam. Şubat ayında geçirdiği atak nedeniyle idame dozu streoid kullandığından oruç tutmaması için ondan da söz aldım. İlaç kullandığımız için bizim Ramazan kaçacak yani :( Siz bizsiz devam edin, bayramda buluşuruz.

SAKINCALI OLDUĞU HALDE ISRARLA ORUÇ TUTMAK İSTEYENLER İÇİN BAŞLIK:
KAÇ RAMAZAN TUTACAKLAR SENİ..

Kedicibaşı'm; çok ama çok teşekkür ediyorum. Duygularını o kadar hissettim ki, yazdıklarından objenin aslında hissetmek, yaşatmak için sadece görsel bir araç olduğunu kabullenmeyi denemem gerektiğini anlıyorum. İnan bunu başarabilmeyi çok istiyorum. Onların olmaması kişi olarak edindiklerimi, kazandıklarımı asla değiştirmeyecek ama hiçbir şeye değişmeyeceğim hatıralarımdı onlar benim :( Çok üzgünüm :( sen'li samimiyetsizlikten daha iyidir 'sen'li samimiyet. Siz demiş olsaydın bu kadar etkilenmeyebilirdim. Çok teşekkürler..

Nalan ablam; örtmenim de olmamış dedi ya tamam artık :) Nesi olmamış, bal gibi olmuş işte :) Nalan abla dur hele tokat mokat deme bana. Cuma günü yediklerimin 'bana ha?' duygusundan arınamamışken bir de sen gelme üstüme üstüme :P Karnını ısırırım senin :D
İyi olacağını hissediyorsun çünkü ben de hissediyorum. Bugün fındık beni rüyasında gördüğünü anlattı. Garip biçimde hırsızların profili hakkında düşündüklerimle çok paraleldi gördükleri.. Blog camiası yeni bir ermiş kazandı :) ----> fındık :)
Ertuğrul gibi bir ismi 'Ertuş' yapmışsınız ya, ne diyeyim ben size? Hem o Ertuğrul olacak şahsiyet kızıp vurduğu insana arkadaş mı diyor!? İmdat Nalan abla çocuk kavram kargaşası yaşıyor :P

Hobiperim, canım.. Çok ama çok, öyle çok teşekkür ediyorum ki.. Heyecanla bekliyorum :) Daha dün, asıl 27 numaralı binadan birine 2 numaralı daireye kargo gelirse çakma 27 numaralı binaya yönlendirmelerini söyledimdi :) Biz sahteyiz ya, biz klonuz ya, biz 'yalan beyan'ız ya :D
Ben yakında deliririm :D Sabah oluverse keşke şimdi :)

Fethiye'deki ilk ramazan gecem. Bakalım hareketli olacak mı, olursa bir ay boyunca geceleri rahat uyuyabilirim. Günüm, ışığım, gün dengem şaştı. Bugün çok yorgun hissettim kendimi. Uyku düzenimi de çalan hırsız! sen bunların günahından nasıl kurtulacaksın acaba, çok merak ediyorum! İnşaallah insomniaya yakalanır yakalandığın yerde de kalırsın öyle şibit gibi!!!
AMİN!
HAYIRLI RAMAZANLAR, SOFRANIZDAN BEREKET, YEMEĞİNİZDEN TAT TUZ, KALBİNİZDEN İYİLİK EKSİK OLMASIN..

3 yorum:

  1. Hoş geldiiinnn !!!
    Ee sen şimdi özlemişsindir sıcacık nemli bunaltıcı havasını burasının.

    :))) öptüm seni :))

    YanıtlaSil
  2. ya banane ben yorum yazınca cevap yazmıyosun ama :))) küstüm işte küstüm küstüm :)) kaç gülen iftarda yiyecem seni :)

    YanıtlaSil
  3. :)) bahar koptum ben burdaa.. :) çok alemsiniz yauuu.... ikinizide hatta zehracığım senide öpüyorum.. tatlı sofralarınız olsun..

    YanıtlaSil

Fikrin varsa bilmek isterim..

Aa BUNLAR DA VARMIŞ :)

Related Posts with Thumbnails