27 Ocak 2011 Perşembe

Я ХОЧУ 3АСЬШАТЬ

Göz oyuklarımı koydukları cendereyi biraz daha sıkıştırsa da işkencecilerim, saat 15.00 sularından beri çektiğim baş ağrısı kendisine derman olacak koşulu yerine getirdiğimden beri şiddetini azaltarak devam etmekte. Bu baş ağrısı yüzünden güzelim bir akşam yemeğine son dakikada hayır demek zorunda kaldım. Eve geldikten bir süre sonra daldığım beş saatlik uykumdan saat 20.00 gibi uyandım.
Nedenini bildiğim bir ağrı aslında ; çay içmediğimi geç fark ettim. Güne çayla başlamadım :( Çay içmediğim günlerde baş ağrısı nedenimi düşündüğümde 'ah! ben bugün hiç çay içmedim!' cümlesiyle suç çaya atılır. Takip eden ilk otuz dakikada bir demlik çay boca edilir mideye :) Ha bugün başka bir nedeni daha vardı baş ağrımın ama ondan hiç söz edip karizma olgusuna ayıp etmeyelim şimdi :) Sadece kansızlık sorununun ciddiye alınması gerektiğini eskisinden çok önemsiyorum diyelim. Fe bağlama testi yaptırın. Demiriniz eksikse gidip de inşaat demiri yalamayın :D, doktor önerisinde demir ilaçları kullanın :)
Genel istek üzerine :P parmağımın bir makas tarafından nasıl kapıldığını anlatabilme ihtimalim sızıldayan göz oyuklarım nedeniyle sıfır yani.
Yarın anlatırım. Olmaz mı?
Hepinizi seven ben Gülen


Я ХОЧУ 3АСЬШАТЬ=uyumak istiyorum :)

7 yorum:

  1. Canım, benim de çay içmediğim gün başım ağrır. Geçmiş olsun. Fotoğraftaki martılar gibi, uçup gitsin ağrın...
    Ben asıl, bir önceki yazında Hakan'ın yaptığı yorumu ne kadar beğendiğimi ve kendisini bu yorumdan dolayı takdir ettiğimi söylemek için yorum yapıyorum:)
    Seni okuya okuya, senin gibi cümle kurmaya başladım galiba:)
    Çok öptüm seni...

    YanıtlaSil
  2. sayfan hayırlı mı olsun diyim ama hep yeşile boğulmuş renkleri düzenlenmiyormu?? başlıklar yeşil baglantı verilen linkler de açık yeşil siyah yapsaydın..gülen numaranı ban yaz benim bütün numaralarım telefon hafızasında imiş ama aslında sim karta kaydetmiştim ben yaa:(( bu arada işim başımdan aşkın bi toplama yapamadım allam kafayı yemek üzereyim :)))itiraf ediyorum yazını okumadım okuyacam eve gidince bi yardım etsen şu yüzdeler le başım derte bide post cihazıyla fotokopi olayını aştım kendimle gurur duydum zeka ben:)) aman çenem düştü gittim ben öptm

    YanıtlaSil
  3. geçmiş olsun, o demir eksikliğine bağlı halsizlik ve ağrılar kötüdür, kendine dikkat et. sevgiler

    YanıtlaSil
  4. Çabuk geçer inşallah. İyi ki alta ne dediğini yazmışsın. Yoksa seni bize kötü birşey söylemekle suçlayacaktm:)))

    YanıtlaSil
  5. Canım benim çok geçmiş olsun.Kendine dikkat et.Martılı fotoya bayıldım.
    Öptüm:)

    YanıtlaSil
  6. Geçmiş olsun Gülenciğim, başağrısını bile komikce anlatmışsınben okurken güldüm, insallah seninde yüzün güler ağrın geçip. yaa ruscayı nereden buldun ne zor harfleri bile birde ağza çok dolu gelen bir dil o da başını ağrıtıyor olmasın:) Bende geçen yıl Anemi geçirdim hem de çok ağırından, Allah kimseye vermesin dedirtiyor özellikle halsizlik. eğer sende oyle birşey yaşıyor ve yakınında yaşayanlar varsa kan değerlerin normale dönünce bu kere de calsiyum magnezyum değerlerini mutlaka 3-4 ay sonra kontrol ettir. Fe düzeliyor bu kere onlar bozuluyor o da beter birşey anlatmayayım şimdi, aklına takılan olursa sor bana uzmanlaştım.

    YanıtlaSil

Fikrin varsa bilmek isterim..

Aa BUNLAR DA VARMIŞ :)

Related Posts with Thumbnails