11 Ocak 2011 Salı

ATLASAM, HOPLASAM, ZIPLASAM

İyi olduğumu, dinlendiğimi; hatta abartarak dinlendiğimi, dinlenmenin ancak bu kadar abartılabileceği konusuna iyi bir örnek olarak keyifte olduğumu, beni merak edip arayan, posta yazan, yorum bırakan bütün arkadaşlarıma destekleri için teşekkür etmek istediğimi söylemeye geldim :)
Sağlıkta ama daha çok hastalıkta Hakan hep yanımda. Prensesler gibi bakıyor bana sağ olsun.
Emin ellerdeyim..


Hakan evlenmeden önce Speedy Gonzales derdi bana. Speedy Gonzales çizgi film kahramanı hızlı ve sevimli bir farecik :) Şimdi bir kaç gündür yatay durumdayım, hareketsizim ya, ayaklarım hiç ısınmıyor. Hakan sıcak su torbası koyuyor minik :P ayacıklarım ısınsın diye.

Çok duygusalım, her zamankinden çok..
Parçamdan henüz haber yok. Hiç endişeli değilim çünkü doktorum ultrason sonucuna istinaden aslında görünürde her şeyin normal olduğunu ama bu parçanın önlem olarak alınması gerektiğimi söyledi. Her ne kadar rahat olsam da tedirgin değilim diyemiyor insan. Ama yine de hem doktorumun sözleri üzerine hem de içime öyle doğduğundan biliyorum ki o parça dünyanın en masum, en iyi huylu parçası bence :) Antibiyotik ve ağrı kesici kullanmaya devam ediyorum, bir de demir çiğneme tabletim var. Demir tabletini çiğnediğimde ağzıma tren rayı tadı geliyor. Neden tren ray tadı çünkü küçükken salak gibi tren rayı yalardım :) Bunu neden yaptığımı kimse sormasın çünkü bilmiyorum.

Nedret ablam, Oytun'umun can annesi, Gönülçelen'im, içimden geldiği gibi, Ayşen'im, Serpil hanım, Aysema öğretmenim, Banuca'm, Nalan ablam, Nilgün'üm, Kurbaamla annesi Şenay'ım, Zeynep'im, Nefise'm, Fiamma'm, Nur annem, dikiş dersim, Sedef'im, canımın diğer yarısı, Çınar'ım, Nestuğ'um, Marifetli peri'm, Nurhanmeral'im hepinize ayrı ayrı sonsuz teşekkürler..
Sağlık, mutluluk ve sevdiklerinizle geçireceğiniz güzel günler diliyorum hepinize..

10 yorum:

  1. Narkozdan çıkarken espri yapabilen kadın:) İyi olduğuna çok sevindim canım. Yarın görüşürüz, öptüm seni.

    YanıtlaSil
  2. Gülen'im, iyi oluşuna sevindim canım. Parça, dediğin gibi dünyanın en masum parçası olacak. Sevgilerimle...

    YanıtlaSil
  3. Hayırlı sabahlar birtanem.
    Bende ümit ediyor ve hissediyorum ki!o parça masumlarında en masumu.Canım benim teşekkür edecek bir şey yok.Ben teşekkür ederim kendine baktırdığın ve dinlendiğin için::))Bu senin için çok zor olsa gerek.
    Öptüm kocaman:)

    YanıtlaSil
  4. sağlığınıza kavuşmanızı diliyorum.geçmiş olsun.

    YanıtlaSil
  5. Canım benim umarım iyisindir bence de iyi çıkacak sonuç, bakıyormuş ama olsun ben yine de Hakan sana daha iyi baksın diyorum :)
    Allahım korusun seni Gülenim kocaman öpüyorum.

    YanıtlaSil
  6. Kendini çabuk toparla Gülenim, Şubat tatili yaklaşıyor:)) Ne çok sevenin varmış senin, neyini seviyorlarsa:)))))

    YanıtlaSil
  7. canım şekerim gonzalesim; ay ne güzel bir isim tam senlik! yatmaktan bence yatak da senden sıkılmıştır :) çabuk atar seni üzerinden merak etme muckkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk

    YanıtlaSil
  8. iyi olman, emin ellerde olman güzel ,sevindim şimdi

    YanıtlaSil
  9. Ayyy halen yatakta mısın sen bakim, kalk çabuk, sıcak su torbaları falan bunu adına düpedüz naz yapmak denir... İyi haberler gelecek inşallah gülenciğim...

    YanıtlaSil
  10. Yeni fark ettim ve çok geçmişler olsun size...

    YanıtlaSil

Fikrin varsa bilmek isterim..

Aa BUNLAR DA VARMIŞ :)

Related Posts with Thumbnails