4 Ocak 2011 Salı

İŞTE NALAN GÜLER'in (nalanevi.blogspot.com) GERÇEK YÜZÜ

Hiçbir şey değişmedi, uyandım ki her şey Allah'a şükürler olsun ki yerli yerinde :) İstemek güzel ama istemeyi hissetmeyecek kadar elindeki değerlerin farkında olmalı insan.
Az önce çok çok özel bir nedenden dolayı kendisini ziyaret etmek zorunda kaldığım doktordan döndüm. Ultrasonografi için bana 16 şubat tarihini reva gören sağlık sistemine ve bu sisteme sadece gerilmekle yetinen ruh sağlık sistemime saygı duruşunda bulundum. İsmini çok beğendiğim için seçtiğim doktorum nefis bir kişi çıktı. Bana 'otur şöyle, her gün senin gibiler gelmiyor buraya' dedi :) Sohbet ettik..
Vampirlere bir tüp kan verdikten sonra koştur koştur eve geldim. Dünden doktora gideceğim belli olduğu için bugün için biçki dikiş kursunu onurlandıramayacağımı öğretmenime söylediğimden aslında acele etmeme hiç gerek yoktu ama madem hastane işim erkenden bitmişti kursa gitmeliydim. Büyük bir iç disiplin evresi geçiriyorum :D
Kurs için çıkmadan önce Ankara'da bırakmaktan son derecede üzgün olduğum ablamı aradım. O da ne; hanımefendi yarın çıkacağı TV programı öncesi havaya girmiş, çıkmadı telefona. Sevgili eşleri olan canım abimle konuştum bir müddet. Araması için tanıdığım süre de şu an itibarıyle son bulmuş durumda. Ben de Nalan hanımın ipliğini pazara çıkarmaya karar verdim, nasılsa kumaş dolu koliyi aldım. Hahahahahah
Bu Nalan hanım kişisi kendisine çöpçü dememem karşılığında bana bir koli kumaş gönderme taahhüdünde bulundu. Kumaşların cazibesine kapılıp söz verdim, bir daha ona çöpçü demeyecektim. Kumaşlarım geldi. Bir dünya kumaş. Aslında konu kumaş da değil, onun beni düşünüyor olması. Aslında biliyorum, beni tanıdıktan sonra kızları kadar sevdi, ya da tamam abartmış olabilirim; kızlarına duyduğu sevgiye yakın bir sevgi duydu :) İnkar edecek değilim ama TV AVAZ'a davet aldım diye telefona çıkmamak ne demek? Ayıp olmuyor mu Nalan hanım abla? Bu halk çıkardı seni oraya, indirmesini de bilir. Söndürüverirler yıldızını. Bu şaşaalı hayat bitiverir bir gün. Bakarsın çevrende kim kalmış dostun olarak?

Bence Nalan hanımefendi hanımın 5 ocak 2011 sabahı saat 7.00 sularında çıkıp kreatuvarıyla kağıt oyarak tanıtacağı KAITI sanatının konu olduğu TRT AVAZ'ı protesto etmeliyiz. Kendisini kesinlikle izlemeyip destek olmamalıyız :D


Benim oluş öyküsü hayli ilginç pandişim de Nalan hanım abla hanımefendinin eseri..


Nalan hanım abla hanımefendiyle mutlu günlerimizde..

Not: Nalan hanım bir çöpçüdür :D Ve hastalığı bulaşıcıdır. Kaçııııın :D
Şimdi tulumumun son rütuşları için uçarak kursa gitmem gerek. Tulum giymeden daha fazla yaş almak istemedim de :)

Hırsımı alamadım NOTU: Henüz doğmamış kız torununa Çiko ismiyle hitap eden bir Nalan hanım abla var karşınızda :D

Not: Yeni yıl karşılama yazıma olan bütün yorumlar beni çok mutlu etti, duygulandırdı. Hepsi için çok teşekkür ederim, tabii ki yanıtsız kalmayacak ama şimdi değil. Kursa koşturmam gerekiyor kendimi birazdan..
Öpüyorum..

7 yorum:

  1. Kızz, kadının bütün ipliğini pazara çıkartmışsın, esefle kınamıyorum:)

    YanıtlaSil
  2. nolmuş die koştum geldim:) okuyamazsın demene rağmen okudum:) programı izlemeyeceğime emin olabilirsin:) keza o saatlerde iş için yollarda olurum.. Yanlız kaatı sanatını keşke bende kıvırabilsem sabırişi

    YanıtlaSil
  3. Canım,sana o kadar söyledim benim reklama ihtiyacım yok,kendini yorma diye.
    Koskoca bir TÜRK DÜNYASI ki Ankaradan Sibiryaya Yakutz'a kadar beni izleyecekler.Zaten sanat Türkün Sanatı... sen pazara çıkaracaksan ip yollamadım,kumaşları pazara çıkar.
    neyse gene de sağol,duyurmaya gayret etmişsin izlesinler bari ne yapalım:)))

    YanıtlaSil
  4. Oy anam oy korkulur senden, ne etti sana Nalan'cık:))
    Neyse bu arada iplik pazar derken reklam olmuş, bak mesela benim haberim yoktu.
    İyisin dimi canım, iyi olduğunu hissediyor ve seviniyorum.
    Sımsıcak sevgilerimle...

    YanıtlaSil
  5. Ay Nalaaan, nerden sardın bu kızı başına sen, birşey değil bana da bulaştı:) Hiç kızdırmaya gelmiyor baksana, insanın başına iş açar bu :)

    YanıtlaSil
  6. Sevgili Yaşamın kıyısında ,sevgili Banu,
    Gülen dün sabah aradığında ben pilates yaptığım için telefonda Mahmut abisiyle konuştu.Bu hain planı beraber kotardılar:))Düşmanı koynumuzda besliyoruz kardeşim uzakta aramaya luzum yok:))
    Pilatesten sonra Gülen bana yazıyı okudu ve sonra yayımladı...
    Siz üzülmeyin bizde ipler saplar zaten hep açıkta gizli saklı yok.
    Ayrıca hiç üzülmeyin Gülene bir çuval kumaş yollamışım ki yaza kadar değil gelecek seneye kadar onları bitirmeye uğraşacağından beni de sizi de rahat bırakacak.
    Yaaa benim planım nasıl ama
    Bu arada ben de stüdyodan hoşnut ayrıldım.Sanatımı bu madar olsa da gösterip sözedebilmek güzeldi.

    YanıtlaSil
  7. Nalancım, planın harika, ama acaba ben de sana şantaj yapsam mı diye düşünmekten kendimi alamadım :))))
    Sanatını ustaca sergilediğinden eminim, banttan seyredeceğim inceleyerek...
    Gülenim seni seviyorum :))Kumaş çuvalına düştün çıkamıyorsun herhalde:))

    YanıtlaSil

Fikrin varsa bilmek isterim..

Aa BUNLAR DA VARMIŞ :)

Related Posts with Thumbnails