24 Mayıs 2012 Perşembe

UYUMAYAN VARSA SOHBET ETSEYDİK KEŞKE..

Uyku tutmadı, nasıl tutsun? Yaklaşık iki aydır bana ait değilmiş hissinin hakkını sonuna kadar veren günler yaşıyorum.Belki sonra anlatabileceğim şeyler bunlar ama kesinlikle şimdi değil. Üzüntü, hayal kırıklığı, öfke, nefret ve gelmişe geçmişe ağzım dolu dolu savurup yerini bulmasını umut ettiğim küfür ve beddualar! Kötü dualarımın hedefi vurması için de ayrıca dua ediyorum; ironik bir durum..

24ünde çıkacak bir kan sonucumu almak üzere yine Antalya'dayız. Yolculuk süresi kısalsın diye yayladan geliyoruz ama virajı bol yol beni acayip mutsuz ediyor. Yol kontrolörü gibiyim. Fren ayağım fren pedalında :))) Şoförden önce ben basıyorum frene ama otobüs yavaşlamıyor arkadaş :)
 Bir kaç saat sonra sonucumu öğreneceğiz. Yeni ilaç mı başlanacak yoksa aynı gibi mi devam edeceğim az sonra belli olacak. Heyecanlıyım hem de nasıl. İyiliği kötülüğüne üstün mü gelir bilemediğim başka gelişmeler de oldu hayatımızda ama henüz netleşmediği için kesin bir dille anlatmam şimdilik gerekli değil. Olumlu ya da olumsuz haber aldığımızda bizimle aynı durumda olan kişilere yol gösterir umuduyla mutlaka yazacağım ama.

Funda ve Ufuk'la her görüşmemizde ya onların ya bizim başımıza bizi çok sevindiren bir olay geliyor mutlaka. Bu sefer de biz nasiplendik bu grubun 'iyi' enerjisinden, aslında uykumdan olmamın bir nedeni de bu henüz anlatmayı uygun bulmadığım konunun olumlu ya da olumsuz sonucu. Bizim için hayırlısı neyse o olsun..

Biz bugün, yani perşembe sabahtan Hakan'cığımla hastaneye gideceğiz. İşimiz bitince eve dönüp biraz dinlendikten sonra Fındığımı da alıp öğleden sonraki randevular için yeniden hastanede olacağız. Doktorum KİNİN içerikli Plaquenil isimli artist arkadaşı kullandığım için dört ayda bir yapılması şart olan göz muayenesi sonucunu da görmek istedi. Fındığımın da kontrolü var, bebeğimiz 9 haftalık oldu :) İyi bakıyoruz birbirimize :) Aş eriyor Fındığım :) Aş erdiklerini öyle güzel söylüyor ki benim de aş eresim geliyor. Fındık bu hamilelik durumunu çok olağan karşıladı. Hiç naz ve kapris yok maşaallah :) Şunu isterim, bunu isterim demiyor; şimdi şurada .... olsaydı ne güzel yerdik diyor örneğin :) Zamanımı daha da güzelleştiren fındığıma teşekkür ediyorum. Bugün hayatımızın dönüm noktası sayılabilecek 'O'gelişmeyle ilgili burada kalış süremizin uzadığını söylediğimde çok sevindiler; babam mı? O üzüldü. Telefonda baba sana iyi bir haberim var, on gün daha buradayız dediğimde babam 'iyi haber dediğin bu mu?' dedi. Özlemiş bizi :(

Yemeği bugün sevgılım fındık yaptı; islim kebabı. Nasıl yapılacağını da öğretti. Yanında pilav ve patates püre. Aslında canı isteyen olur da yapamaz, bulamaz diye yiyecek fotoğrafı koymak istemiyorum ama bu kez oluversin artık..



2 saat 43 dakika sonra hastanede olacağız.İçimi içime sığdıramayıp dışarı çıkardım.
Şans dilersiniz bana değil mi, dualara ihtiyacım var..

Fındık: Sevgılııım
Ufuk: Evet canım?
Fındık: Seni çağırmadım, Gülen'i çağırdım.

Gülen: Sevgılııııım
Hakan: Söyle bebeğim
Gülen: Fındığıma seslenmiştim..

NOT: BEBEK BENİM DEĞİL, HAMİLE DEĞİLİM, BEBEK FINDIĞIN AMA FINDIKTAN ÇOK HEPİMİZİN, O BEBEK TOPLUMUN :)

10 yorum:

  1. Gülencim, güzel haberlerle geleceksin biliyorum hatta eminim ama yine de bol şans size. Dualarım seninle...
    Öpüyorum canım seni :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Yanıtlarımı geciktirdiğim için gerçekten çok üzgünüm :( Buradaki belirsizlik can sıkıcı; hala Antalya'dayım ve ne gibi bir sonuçla döneceğiz evimize belli değil. Canım benim, boş bırakmadığın, desteğin için sonsuz derecede teşekkür ve Oytun'cuğumla ikinize bol öpücükler..

      Sil
  2. Öncelikle çok geçmiş olsun inşallah iyi haberlerle dönersin, bebek beklediğini bilmiyordum ne güzel hayırlısı şimdiden Allah analı, babalı büyütsün diyorum..kebap sevmem ben (hayvanlara kıyamam)ama afiyet olsun size:)))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. :) Bebek bekliyorum ama bebek benim değil Fındığın :) ama bunu konuşmuştuk zaten :( Ben geç yanıt verince böyle oluyor işte :( Dualarımız aynı, umarım çok mutlu olurlar bebekleriyle bütün anne babalar.. Biz yedik etleri ama şimdi pişmanım; neler yedirmişler bize :(

      Sil
  3. Ben de uyumadım bu gece yaw..bileydim konuşurduk hakikatten....iyi haberlerini bekliyorum.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. :) Yahu alarmlaşalım bir daha uykusuz kalırsak haberimiz olsun :) Nasıl can sıkıcı bir geceydi bilemezsin :( Gerçi değişen çok bir şey yok sadece alışmaya çalışmak aşamasına atmaya çalışıyorum kendimi.. İyi habermi? Hiçbir şey belli değil halihazırda ne yazık ki :(

      Sil
  4. Allah şifa versin Gülen Hanım. Sizi çok iyi anlıyorum, annemden dolayı bizlerde hastanelerde ve sonuçlar arası yaşadığımızdan. Tüm hastalara şifa versin Allah.
    Dualarım sizinle. iyi haberlerinizi bekliyoruz.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ben 22 seneyi doldurdum hastane kapılarıyla tanışmamın. Çok zor ama yapacak hiçbir şey yok :( Bu kadar dolaştığımıza göre iyi bir haberle çıksak bari diye dualarımın haddi hesabı yok. Çok sağolasın..

      Sil
  5. Gülen ablam
    inşallah iyisindir umarım tahlillerin süper çıkmıştır.biliyosun seni en iyi anlayanlardan biriyim her tahlil neticesini telaşla beklemek nedir bizler kadar kimse iyi bilemez..ne yazık ki sana geçmiş olsun diyemiyorum çünkü biz ömür boyu koyun koyuna yaşıyacağız hastalıklarımızla önemli olan sakin kalmaları..ya ben kinini 2 yıl kullandım bıraktım işe yaramadı pek..ağrılarıma iyi geldi ama kanımı düşürdü galiba.Kortizon iyi geliyor ama seneye immurandan kaçış yok:(sen kullanıyomusun immuran ben yan etkilerinden tırsıyorum.Bide ya ben kinini bıraktım ama 1 yılı aşkındır göze hiç gitmedim.off biliyosun işte öyle çok doktor varki gitmem gerekn..
    sen iyi ol gülen ablam ya..hep iyi ol.herşey çok güzel olsun.
    öptüm

    YanıtlaSil
  6. :( anlamaz mıyız hiç birbirimizi :( 22sinde çıkacak bir sonuç için Fethiye'ye döndük sonra bir daha geldik Antalya'ya :( Bir de böyle yorgunluğu var :( Yapacak bir şey yok. Biz hastalıklarla da evliyiz :( Imuran isimli arkadaşı değil ama aynı etken maddeli Azathioprine'i yıllar yıllar önce kullanmış idim. Kinine gelince burada yapılan göz muayenesi sonucu göz doktoru sağ göz dibinde görme alanıyla ilgili sorun başladığını ve doktorumun mümkünse ilacı değiştirmesini önerdi. Onun yerini alacak ilaç ise endoksan imiş ama ben endoksanı hiç sevmedimdi. Bilmiyorum ne olacak :( Sen de iyi ol, bütün hastalar iyi olsun. Ben de öpüyorum seni..

    YanıtlaSil

Fikrin varsa bilmek isterim..

Aa BUNLAR DA VARMIŞ :)

Related Posts with Thumbnails