25 Eylül 2008 Perşembe

Annem yoğun bakımdan bu gün çıkıyor :)

Üzerimden silindir gibi bir şey geçti sandım ama neyseki bitti..
Annem dün başarılı bir ameliyat geçirdi.Şu an 24 saatlik süreci tamamlamak üzere yoğun bakımda tutuluyor.Bunun için ısrarlı davranınca genel durumunun gayet iyi olduğu haberlerini sonunda almayı başarabildik.Annem Şener Eruygur Paşayla aynı yoğun bakım ünitesinde tutulduğu için o kattaki herkes diken üstünde.Şimdilik annemin iyi olduğunu haber vermek istedim.Ayrıntılarda görüşmek üzere Sihirli el'im, yaşam gurum, geveze kalemim, Bilun'cuğum, craft woman pıtırcığı bana ümit ve moral veren mesajlarınızdan dolayı hepinize ayrı ayrı çok teşekkür ediyorum .Biliyorum çok yavan ama sadece teşekkür edebiliyorum.Bu gece hastanede kalacağım.Laptoplu arkadaşım EDi (hasta yakınları ona EDi, bana BüDü ismini taktılar) hala oralardaysa duygularım tazeyken bir yazı daha yazmak istiyorum.Sizi sıpsımsıcak sarılıp öpüp hastane yollarına düşüyorum :)
Sihirli El'im, o öyle değil.Çıkmam gerekmeseydi anlatırdım, akşama artık..

9 yorum:

  1. gülenciğim bir fırsat bulup nete girdim geçmiş olsun deyip kaçacağım.ameliyatın iyi geçtiğine sevindim tekrar geçmiş olsun

    YanıtlaSil
  2. gülenciğim bir fırsat bulup nete girdim geçmiş olsun deyip kaçacağım.ameliyatın iyi geçtiğine sevindim tekrar geçmiş olsun

    YanıtlaSil
  3. Biliyorum canım nasıl yaşadığını bu durumda bile bizleri ihmal etmemişsin asıl ben teşekkür ederim. Bak gördün mü işte bizlere güzel haberi verdin. Maşallah çok sevindim. Güzel günlere canım.Bayramda geldi anneni rahat ettirirsin işte bu sayede.Sevgiler Güler'cim.

    YanıtlaSil
  4. Hoş gülüşlü Nalan ablam sana nasıl teşekkür etsem?Buldum! kek yapsam :P Öptüm, iyi tatiller ablacığım.Abime selamlar..

    YanıtlaSil
  5. Sevgili Craft, sana pıtırcık diyor iç sesim.Böyle şirin şirin :)Mesajların sıcacık, dolayısıyla da iyi hissettiriyor.
    Annemin geldiği son nokta bayram sevincimizin bonusu oldu.Şükürler olsunki rahat nefesler alıyoruz hepimiz.O uyurken ses çıkarmayım diye ya da tıbbi olaylar sırasında odadan çıktığımda bir sonraki yazımın konusunda isminin çokça geçeceği Edi'ciğimin yanına gelip iki üç satır yazıyorum.Kendimi ne kadar iyi ve önemli hissettirdi mesajlar, fikrin var mı?
    Sevgimle..

    YanıtlaSil
  6. Güenciğim, bizim dualarımız şunlarımız bunlarımızla değil, sizin aile olarak katıksız umudunuz ve güçlü sevginizle yolunda gitti her şey.;-)
    Aman Allah bozmasın. Çok çok geçmiş olsun. Hadi şöyle bir ohh çek.:)

    YanıtlaSil
  7. gülen kadir gecen mübarek olsun allah sağlık, mutlukuk annenede sifalar versin.

    YanıtlaSil
  8. Gülen, çok üzüldüm,ALLAH yardımcınız olsun,en kısa zamanda ayağa kalkıp sağlığına kavuşsun. Can derdi insanları nasıl birbirine bağlıyor değilmi, bende bunu gözlemlemişimdir, insanlar biranda bağlanıveriyorlar, sağlık yaşamda ki en önemli şey... sana, anneciğine, ailene sevinçli haberlerle dolu bir bayram diliyorum...

    YanıtlaSil
  9. Sevgili Gulen,
    insallah annen bir an once sagligina kavusur ve bayrami sicacik evinizde nese icinde gecirisiniz...
    Tekrar cok cok gecmis olsun :)

    YanıtlaSil

Fikrin varsa bilmek isterim..

Aa BUNLAR DA VARMIŞ :)

Related Posts with Thumbnails