7 Eylül 2008 Pazar

Zoraki ayrılık :(

Hakan iş yerinde ayağı kayıp düştü..Belinde şişlik ve morluk oluştu.Daha da kötüsü, düşme kaynaklı değil ama öncesine ait bel kayması saptandı..Çok ama çok üzüldüm :( Ne yazıkki kişisel çabalarımla onarabileceğim, giderebileceğim bir durum değil:(
On gün rapor verdiler.Hakan da bu on günlük raporu neredeyse bir senedir görmediği ailesinin yanına; İzmir'e gitmek için kullandı.Bense onunla gitmemek için kendimce haklı nedenlerimi öne sürerek baba ocağında kalmayı tercih ettim.Onunla gitmek istemediğim, tek başına gidip ailesini görmesi konusunda ısrar ettiğim için neredeyse tartışmaya doğru yol alan kendi doğrularımızı kabul ettirme çabaları dahilinde yapılacak en iyi şeyin onun yalnız yolculuğu olduğundan şu an bile hiç şüphem yok.
Bu, bu sene Hakan'ın üçüncü kazası.İlk ikisi ayak baş parmaklarının birinin çatlaması diğerinin kırılmasıyla sonuçlanmıştı :( Çatlakta ağır olmadığı ve orada da dinlenebilir düşüncesiyle raporu evde geçirmek programında ani bir kararla değişiklik yapıp iki dakika içinde hazırlanarak kardeşimin yaşadığı kente gitmek için çıktığımız uzun ama hiç sıkılmadığımız bir tren yolculuğu yapmıştık.Kıştı ve ben onbeş gün süren ağır bir gripal enfeksiyonu henüz tuş etmiştim..
Bu sıcakta içim üşüyor..
Ne zaman dönerki??

6 yorum:

  1. Canıım, seni tanıdığıma mutlu oldum, hoşgeldin blog dünyasına,yazmanın sihirli dünyasına sıcak, samimi dostluklara, artık takiptesiniz, sevgiyle kal...

    YanıtlaSil
  2. geçmiş olsun gülenciğim.Artık bir nazar duası ile beraber sadaka vermek gerekiyor bence.ailenizin üzerindeki terslikler için.
    neyse bunlar küçük şeyler allah büyük ve çaresiz sıkıntılardan korusun .
    bizim10marifet facebook ta grup kurdu haberin var mı,bir de içerik hırsızlığı yakalamışlar.
    uğrasana

    YanıtlaSil
  3. Sevgili Sofi; içimi ısıtan sımsıcak mesajın bana çok iyi geldi.Hoş buldum; doğrusu çok hoş buldum.Teşekkürler.

    YanıtlaSil
  4. Nalan ablacığım, Hakan ve ben yürüyen felaket abideleri gibiyiz :( Benim durumum zaten belli de üzüm üzüm baka baka karardı, sağolsun Hakan kendimi yalnız hissetirmiyor bu konuda.Dediklerini en kısa zamanda yapmalıyım.Buna bir son vermek lazım..
    256yla başlayan bir numaradan dün sizi aradım ama uzun uzun beklememe karşın cevap alamadım.Yakalarım nasılsa :)
    Facebooka hemen girip bakıyorum şimdi.

    YanıtlaSil
  5. ben facebook'a üye değilim.ama çok merak ettim nedir bu olay?

    YanıtlaSil
  6. henüz bilgi sahibi olamadım.Ne olup ne bittiğini öğrenir öğrenmez yazarım.

    YanıtlaSil

Fikrin varsa bilmek isterim..

Aa BUNLAR DA VARMIŞ :)

Related Posts with Thumbnails