13 Eylül 2008 Cumartesi

Hakan yolda..

Ne zaman il dışı bir gelenim olsa o gece sevinçten uyuyamam.Biliyorum bu gece de aynı şey olacak, sabaha kadar uyuyamayacağım.Hakan geldiğinde muhtemelen sabaha karşı dalmış olacağım için Onu kapıda karşılayan ben olmayacağım.Bu akşam kendi evime dönecektim ama Dolunay'la organize olamadık.Beni ve bavullarımı evimize o götürecekti.Kendim dönemem.Dönsem de geceyi tek başıma olduğumu bildiğim bir evde asla yalnız geçiremem.Baba ocağını, buradaki hareketi seviyorum ama evimi çok özledim..

Hakan'a mektup,
Düşündüm.
Çok azı 'biz' kaynaklı çok fazla sorun yaşadık seninle.Hepsinden güçlenerek, sorun aşma aşamasında birbirimize daha da kenetlenerek, birbirimiz hakında daha çok şey öğrenmiş olarak çıktık..Bu son krizi de atlattıysak; tamamdır, yolumuza devam edebiliriz her neresinde kaldıysak..
Sabah olsa da gelsen artık..Özledim seni..
İkimizle ilgili olmayan hiçbir konuda seni üzmek istemiyorum.Yardım et bana lütfen.
Ben bir dost..

9 yorum:

  1. buradamısın gece kuşu 2?
    eşn okucakmı bu postu?

    YanıtlaSil
  2. Buralardayım.Blog blog geziyorum :) Okur sanırım.Sen nasıl ?? Bir önceki yorumumu okudun mu?

    YanıtlaSil
  3. okudum.cevap yazmıştım gelmedimi?

    YanıtlaSil
  4. hımmüzüldüm.
    eşimin 2 seneye yakındır atakları yok.
    senin hastalağında ataklar varmı?çok geçmiş olsun bu arada .
    biliyormusun sağlam insan yoktur.sadece bebekler ilk doğduklarında sağlamdırlar sonra hızla tüm vücutlarımız geriler.
    birde ben bu gün dinledim tv'dehasta ve fakir olanları allah ödüllendirmiş.diğer dünyada az eziyet çektirmek için .eşimede anlattım.

    YanıtlaSil
  5. Eşinin ataklarının iki senedir olmamasına sevindim.FMFli bir kaç arkadaşım var, onların atakları sıklıkla oluşuyor.Ona da geçmiş olsun.
    Bana da üzülme.Sen üzülürsen seni üzdüğüm için ben daha çok üzülürüm.Geçmiş olsun dileğin umarım kabul görür de iyileşiveririm hemen şuracıkta :)'90dan beri hastayım.Çok ağır geçirdim.Sonrasında çok ciddi ataklarım olmadı ama kısıtlı ve korunaklı bir hayatım var.Sürekli dikkat etmem gereken durumlar var.Deniz yok, güneş kesinlikle ve kesinlikle hatta bir daha kesinlikle yasak!Üzülmemeliyim, sinirlenmemeliyim, stabil bir hayatım olmalı.Böyle yaşarsam sorunum yok.Ben barıştım artık.Nasıl yaşamam gerektiğini biliyorum.İlaçlarım var.Hayatım iyi.Hastalığa ait çok az mutsuzluk kaldı.Kendimden geçtim.İkiz kardeşim de 7 sene önce yakalandı.Ona kendimden çok üzüldüm :( ve onun için hiçbir şey yapamıyorum.
    Hadi yemek yiyelim de kendimize gelelim şimdi :D

    YanıtlaSil
  6. GÖZÜN AYDIN DİYEYİM.GELMİŞTİR HAKAN BEY HERHALDE.
    BU FMF ne olaki.yukarıyı yanlış basarak yazmışım üşendim silmeye ,
    merak ettim zor birşeye benziyor allah yardım etsin.
    arkadaşın sihirli eller 10marifete yazıyormu?kızçeyi şimdi blogunda gördüm.
    yorum yazacaktım üşendim .yorgunum

    YanıtlaSil
  7. Nalan ablacığım;
    Evet Hakan geldi.Biz Sihirli el'le çok yeni arkadaşız.10marifet'e yazıp yazmadığını sormadım.Nasılsa bunu okur ve yanıt verir.Neden bu yorgunluk??Hayırdır, yine ne şaheserler yaptınız kim bilir de yoruldunuz?

    Ailevi Akdeniz Ateşi hastalığı (AAA) veya İngilizce adı 'Familial Mediteranean Fever' ef-em-ef (FMF)olarak okunmakta ve hekimler kadar hastalar arasında da yaygın olarak kullanılmaktadır.

    Ailevi Akdeniz Ateşi 2500 yıllık mazisi olan antik bir hastalıktır. Dünyada 150.000 FMF hastası olduğu varsayılmaktadır.

    FMF belirli etnik gruplarda Askenazi olmayan Yahudilerde, Araplarda, Türklerde ve Ermenilerde görülen ve göçmenlerle birlikte Avrupa ve diğer kıtalara yayılan, çeşitli organlarda ve eklemlerde tekrarlayan iltihabı ataklara neden olan genetik bir hastalıktır.

    Amiliodoz hastalığın en önemli komplikasyonudur. Ailevi Akdeniz Ateşi, ateş ve serozit atakları ile karakterize bir hastalıktır. Atakların kendi kendini sınırlayıcı nitelikte olması hastalığın en önemli özelliğidir.

    Kaynak:www.aileviakdenizatesi.com

    YanıtlaSil
  8. hayır 10marifete yazmıyorum.çok nadir girerim.başka bir site yönlendirmişse.kızçe yi yabancı bir bloğta buldum.oda aynı yerde bulmuştur.yada bende gördü:p

    YanıtlaSil

Fikrin varsa bilmek isterim..

Aa BUNLAR DA VARMIŞ :)

Related Posts with Thumbnails