23 Eylül 2008 Salı

hastane odasında..

Kocaeli'de..Tren yolculuklarını severim ama bu seferki yolculuğun fazladan tam bir saat sürmesi tren yoluna ait nostaljik ve romantik olmak üzere ikiye ayrılan fikirlerimi darma duman etti.Hastanedeyim.Yorgun ve yine yalnızım.Annem odasında.Yarınki ameliyat için gereken bir takım tıbbi işlemler yapıyor hemşireler anneme.Odada kalmamı istemedikleri için hasta yakınlarının oturmaktan çok, çoğunlukla uyumak için kullandıkları büyük ve rahat koltukların olduğu bekleme salonundayım.Bir hasta yakını biraz uyumak için daha sessiz sakin bir bekleme odasına giderken laptopunu bana bıraktı.Epey zamandır buralarda oldukları yanlarındaki termos ve cam bardaklardan belli olan bir aile bana çay verdi.Herkesin birbirinin dilinden anladığı, bütün dilek ve duaların aynı kapıya çıktığı bir yerdeyim.Bankada sıra beklemek gibi değil.Herkes kendi için dilediğini hiç tanımadığı kişiler için de diliyor.Burası işte böyle bir yer.İlgilenecek bir şeyimin olması annemle ilgili sorunları düşünmeme engel oluyor.
Gelebileceğimi söylediler..Şimdilik bu kadar..

5 yorum:

  1. sen iyi ol anneye pozitif enerji gönder.biraz bedbah bir hal sergiledim.hiçte öyle değil durumunuz.şu anda ne çaresi bulunmayan hastalıklar içinde kıvrananlar var.siz birkaç gün sonra güle oynaya dönüceksiniz yine.
    hadi bakalım çok geçmiş olsun .

    YanıtlaSil
  2. Çok haklısın ama en önemlisi senin güçlü ve bakımlı olman. Unutmaki hastanedeki diğer hasta yakınlarına da örnek olur,hastalara da senin neşen ve bakımın moral olur canım. Bu arada beni eklemişsin çok teşekkürler bende ekledim. İyi haberlerini takipteyim.Sevgiler.

    YanıtlaSil
  3. Canım sihirli el'im;
    Annem sabah saatlerinde ameliyat oldu.Durumu gayet iyi olmasına karşın öyle olması gerektiği için şu an yoğun bakımda.Yarın sabah çıkacağını umuyoruz.Dün gece yanında ben kaldım.Bu gece küçük ablam kalıyor.Aslında ne gösteriyorlar, ne istediğimiz sıklıkta bilgi alabiliyoruz ama herhangi bir durum gelişirse diye aileden birinin kalmasının iyi olacağını söyledi görevliler.Bir de Şener Eruygun Paşayla aynı yoğun bakım ünitesinde.Güvenlik önlemleri inanamayacağım boyutta.Bizim orada olduğumuz süre içinde üç jandarma kapı önünde göz bile kırpmadan ayakta bekledi; yani annem acayip korunuyor :P
    Sihirli el'im şu an elma yarısındayım.Aile koruma şifresi olan bir internet bağlantısı var.Koruma şifresi her nedense bloğuna girip göz atamama engel oldu :( Craft'ın bloğuna da aynı nedenle giremedim :( Çok yorgunum.Keyifli bir uyku çkmek istiyorum.Yarın hastanede ben kalacağım için artıdan dinlenmeliyim.Her şey için, desteğin, en önemlisi var olduğun için çok teşekkürler..

    YanıtlaSil
  4. Çok çok geçmiş olsun, annene moral vermek için kendine iyi bakman gerektiğini biliyorsun sanırım.
    Annenin en kısa sürede sağlığına kavuşmasını diler senide sevgiyle öperim.

    YanıtlaSil
  5. önce çok geçmiş olsun bak herşey yolunda.inşallah sağlıkla anne sizlere kavuşucak.
    inan haberleri dinlerken kocaeli hastanesi diyince aklıma direk siz geldiniz.hatta dikkatli baktım kamera seni çekmiş olabilir diye.
    bu haberlere sevindim.sende iyice uyu bakalım.yüzün yastık yüzü görsün.
    ne demek aile koruma şifresi ben aileler için güvenliksizmiyim?
    aaaa ne demek yaaa buuu?
    ama sedefti sanırım ismi bana 2 kere yorum bırakmıştı o nereden okudu bloğumu?
    hımmmm??
    aile şifresi ne demek bide onu anlamadım?

    YanıtlaSil

Fikrin varsa bilmek isterim..

Aa BUNLAR DA VARMIŞ :)

Related Posts with Thumbnails