21 Eylül 2008 Pazar

Nalan abla ziyareti

Cuma akşamı bir süredir üyesi olduğum 10marifet sitesinin etkin üyelerinden, bloğunu da uzun zamandır takip ettiğim çevre dostu sevgili Nalan ablamın evindeydik.Sıcak bir karşılamanın ardından nasıl geçtiğini anlayamayacak kadar iyi zaman geçirdim.Nalan ablanın aynı dilden konuşan güzel bir ailesi var.Çok sıcak iki kızı, o kızlarından birinin gittiğimizde yeni uyanmış faltaşı gözleriyle annesine 'anne gel' diyen çok yakışıklı bir de Ertuğrul adındaki oğluşu var.Uzun zamandır tanıyormuşuz hissinden dolayı gayet rahat davranabilmek beni mutlu etti.Yeni tanışıyormuşuz değil de uzun zamandır görüşmüyormuşuz sıcaklığındaydı görüşmemiz.Evlerinde misafir olan genç hanım bile ne kadar sıcaktı :)
Nalan abla kadar eşi de çok yetenekli.Birlikte yaptıkları çeşitli işleri zaten sitesinden izliyordum ama 'yerinde' görmek çok daha ilginç oldu benim için.Salon duvarları Nalan ablanın kaıtı sanatıyla yaptığı resimlerle süslenmiş.El yapımı olduğuna Nalan ablanın evinde olduğumu bilmesem kesinlikle inanmayacağım en ince ayrıntısına kadar düşünülmüş bebekler ve oyuncaklar, 'nasıl bu kadar sabırlı olunabilir' konusunda kendimi bir kez daha sorgulamama neden oldu.Daha bitmedi, Nalan ablanın eşi tek bir tel parçasından bisiklet maketleri yapmış ama bir bisiklette olması gereken ne varsa hepsinin olduğu, ebatları baş parmağıma ya gelir ya gelmez boyutlarında nefis parçalar..Çok etkileyiciydi.
Siyah dedikleri eski dikiş makinalarının ayağının üzerine masa görevi görmesi üzere kestirilip cam konulmuş.Çok ama çok beğendim.Birlikte üreten gıpta edilesi insanlar..Nalan abla acemiyim ya; blogla ilgili bilgilerini aktardı bana.İyi de oldu.Gelir gelmez listemi yeniledim.
Nalan abla ve eşi cumartesi günü bayrama kadar kalmak üzere Akyazı'ya gittiler.
Nalan abla herşey için çok teşekkür ederim..İyi tatiller :)

10 yorum:

  1. gülenciğim.iyi akşamlar
    oradamısın?çok sevindin güzel bir gezi olduğuna en çokta eski dikiş makinesi nasıl masaya dönüşmüş çok merak ettim.remi yokmuymuş sitesinde görmek isterdim.

    YanıtlaSil
  2. Çok güzel bir gün geçirmişsin ne iyi.
    Bu 10 marifeti merak ettim,linkini verirmisin bende girip bakmak okumak isterim.
    Sevgiler...

    YanıtlaSil
  3. Sihirli elim; nasılsın?sınavın nasıl geçti?Yedek bloğuna iki mesaj bıraktım ama daha sonrasında ulaşamadım.Masanın resmini çekmedim, kendi sitesinde de yok :( Aslında resmi çekilecek çok şey vardı.İzin istemeye utandım.Bayramdan sonra gittiğim de çekerim.

    YanıtlaSil
  4. Sevgili Yaşam gurum; evet güze bir gündü.Hayal kırıklığı yaşamadığım için çok mutluyum.
    10marifetin adresi
    www.10marifet.org.Siteyi bir senedir izliyorum bir kaç aydır da üyeyim.Eskiden çok daha iyiydi ama son zamanlarda çok da merakla izlediğim bir yer değil maalesef.Bir de siz bakın bakalım.
    Sevgimle..

    YanıtlaSil
  5. burada değilsin sanırım sınavım orta halli geçti işte.o gece 3,5 saatlik uykuyla durduğum için dün gece 2 den başlayıp yarım saat sahur molası verip bu gün 1e kadar
    uyudum.
    yedek sitesine ekleme yapmak istedim yapamadım meğer diğer bloğumun üstünden kurmuşum .yeni bir şeyler ekleyince sayfı görüntülenemiyor.o yüzden o bloğu sildim.şimdide bloğer o isimi kabul etmiyor offf çok sıkıldım.bıktım hatta.
    ne yapıcam ben şimdi.eski bloğumdan bağımsız yeni bir bloğ açmalıyım.
    diğerinide düzelltemiyorum.
    ne yapmalıyım?

    YanıtlaSil
  6. Sihirli elim; umarım iyi bir puan alırsın.Yeni bir gmail uzantılı adres alıp yeni bloğunu öyle açman gerekiyor sanırım.

    YanıtlaSil
  7. Nalan ablamın yeri özeldir bende. Umay bacım ve Ertuş'u da çok severim ve eniştemizide un utmamak lazım.Ortak dostların olması ne güzel sevgiler

    YanıtlaSil
  8. Koca bir aile.Birimizden birinin canı sıkılsa diğerimiz yanında olur.Seviyorum bu dayanışma ve arka çıkma hallerini ben.Nalan abla ve ailesi çok hoşlandığım türden bir aile yapısına sahip.İlk bakışta anlamamak için kör olmak lazım..

    YanıtlaSil

Fikrin varsa bilmek isterim..

Aa BUNLAR DA VARMIŞ :)

Related Posts with Thumbnails