17 Eylül 2008 Çarşamba

Öğrenci oldum

Hakan çok istediğim için evlilik yıldönümüne denk getirip bana bir dikiş makinası aldı.Dikiş makinası alarak kişisel armağandan da kurtarmış oldu paçasını böylelikle.Oysa favori armağan talebim en siyahından kadife bir kutuda 'aria üç taş fırlanta' sanatına ait nadide bir parça idi :P Ama ne oldu; dikiş makinasına fit olduk:)Çoğunluk öyle olmaz mı; anneler gününde düdüklü tencere verilir evin annesine.Kadın hep mutfaktadır, hep yemek yapmalıdır ya..
Dikiş makinamı çok sevdim.Kullanımı kolay, pratik bir model.Tut sapından her yere götür, bir nevi kanka yani :) ama cici makinam bir işe yaramalı, dikmeli örneğin :P Ve ben kafamda geçen seneden beri durup duran bu projeyi hayata geçirmek üzere dün ilk adımı atıp koştur koştur bir kursa yazılmaya gittim.Artık uğraşacağım yeni bir hobim var.Heyecanlıyım.
Öğretmenimizle de tanıştım.Disiplinli bir kişilik, sert biri, sanki Hitler'in üçüncü kuşak torunu.Severim böyle öğretmenleri.'Bayramdan sonra başlıyoruz.O parmağı bir an önce iyileştir; çok çalışacaksın' dedi bana.
Parmak tamamdır öğretmenim, hadi dikelim artık..

8 yorum:

  1. çok sevindim senin adına.hayırlı olsun yeni hobin.
    bir gün makinanın fotoğrafını birçok kere çekp özelliklerini yazarsan çok sevinirim ben dikiş kursuna başlamadığım sürece almak istemedim.banada fikir olur.o parmağını iyileştir.çabuk fiziğe gitmen gerekiyordur belki dr gittinmi oparmağın için uzun süredir acıyor dimi parmak?

    YanıtlaSil
  2. Sihirli eli'im sağol canım.Fotoğrafı hemen çekmek isterdim ama şu an annemdeyim.Akşam eve gidince ilk işim o olacak.Parmak için fizik tedaviye gitmedim :( İhmal ettim aslında ve hata ettim ama yavaştan da bükebilmeye başladım.Acıyor ve derin bir yanık izi kalacak gibi görünüyor..
    Sen kurs işini ne yaptın ?

    YanıtlaSil
  3. ramazan dolayısıyla kapalıyız.
    kurs içide kapalı.ben bu gün 2 'de kalktım.uyanıncaya kadar 4 oldu o saatten sonra kursmu kalır.
    hepsi ramazandan sonra yarın zaten iftara misafirlerim geliyor.çok işim var bu gece çokkk...

    YanıtlaSil
  4. Sevgili Gülen,
    Yakınlığın, bloğuma bıraktığın sağlığımla ilgili yorum beni çok duygulandırdı. Bugün geldim ve iyiyim.
    Dizimin iğnesini oldum, boynumdaki çıban kitlesini söndürdükten sonra bir ufak operasyonla da aldırdım. Gribimide elma sirkesinle bertaraf ettim.
    Gösterdiğin inceliğe teşekkür ederim.
    Kursun çok iyi gideceğine eminim. çok zevkli bir uğraşıdır dikiş, ama kendini yormadan yapmanı dilerim. Ben bir başlayınca bırakmadan rahat etmiyorum da, ama sonra kendimi çok yorulmuş buluyorum. Tabi bu benim yaşımın gereği.
    Geveze kalemin benim kızım olduğunu anlamışsın sanırım.
    Onun bir oğlu varki beni evde tutması imkansız hale getiriyor. Görmeden edemiyorum. Bloğumu inceledin mi? bilmiyorum ama onun bir resmi var 14 Ağ. tarihli yazımda.
    Aşağıdaki şiire de bayıldım. Şiirleri çok severim.
    Sevgilerle tüm güzellikler seninle olması dileğiyle

    YanıtlaSil
  5. Sihirli El, dün gece annemde kaldık.Eve az önce döndüm.Sen gördükten sonra resimleri kaldıracağım

    YanıtlaSil
  6. kaldırma resimleri 10 marifetten de araştıranlar vardı görsünler.güle güle kullan.
    ben yazmazsam yazmıyorsun bana gözümden kaçmıyor bak ihtar çekerim haaa şaka tabi.
    cumartesiye kadar bana bir uğrasan da sana 3 yıllık kudret narlı yağımdan versem.(YAKIN OTURUYORUZ GALİBA DEMİŞTİN DE)geçengün derya baykalda konu oldu ,ogün de elimi yaktım.oldukça da yandı hemen buz ardından kudretnarı yağı sürdüm ve epeyce su toplamasına rağmen hem ağrısı az hem iyileşmesi çok çabuk ve sorunsuz oldu. 385 59 07 den ara beni.
    cumartesi öğleden sonra akyazı-kuzuluk'a gidiyoruz .

    YanıtlaSil
  7. Nalan ablacığım;
    Buradan yazana kadar telefonla konuşmuş olduk.Eline inan çok üzüldüm.Üç aydır çektiğim sıkıntıdan yanığın ne demek olduğunu çok iyi biliyorum.Çok ama çok geçmiş olsun.Kudretnarı daha önce duyduğum bir şey değil, yarın gelmeye çalışacağız.
    Çok öptüm, ilgin için çok teşekkür.
    Yazdıklarını okumuyorum da sanma

    YanıtlaSil

Fikrin varsa bilmek isterim..

Aa BUNLAR DA VARMIŞ :)

Related Posts with Thumbnails