4 Mayıs 2009 Pazartesi

SAĞLIK RAPORUM :)

bu çiçekler size.
RAPOR:
ENA grubu testlerim çok iyi çıktı.O kadar iyi çıktıki, inturn test sonuçlarımı dosyama geçirirken aldı mı beni 'bu kadar iyiysem kolumdaki bu şey ne?' düşüncesi, öyle ya; en önemli, tek başıma görmeye cesaret edemediğim testlerim sağlıklı bir insanınki kadar kusursuzdu.

Çok fazla beklemedik.Kalabalığa bakarak daha uzun bekleyeceğimizi düşünsek de sonucu en sonunda duyacağımız, işimizi bitirip eve döneceğimiz için bekleme konusunda yanılmış olmaktan son derece memnun kaldık.Doktorum, canım doktorum Meral Çalgüneri sonuçlarımı yorumlamış kullanmamı istediği ilaçlarımı yazmış olarak karşıladı beni.Yazdığı ilaçları kullandığımda muhtemelen sıkıtılarımın geçeceğini ve beni bir ay sonra yeniden görmek istediğini, (ilaçlar kuvvetle muhtemel iyi gelecektir ama) aksi gibi bir durum olursa bir ay sonraki randevuda doku altından bir parça daha alınmasının uygun olacağını söyledi.Bu sözleri, özellikle test sonuçlarımı göz önünde bulundurarak 'skeloderma değil' olarak algıladım ve çok sevindim.1x1 olan tek ilacım 2x1 olarak artırıldı, önemli değil.Eve bir poşet dolusu ilaçla döndüm, önemli değil :) Zayıflamam gerekiyor, önemli :/

Bu süreyi nasıl beklemişiz; nasıl çaktırmamışız gerginliğimizi kendimize, bir hayli takdir edip saygı duydum size:) Artık ne kadar gerilmişsek dönüş yolunda Hakan da ben de kaslarımızın gevşediğini hissettik.Kafa kafaya verdik ve neredeyse uyuyorduk.Halsizce, gözümüz uyumak için kendimizi atacağımız bir kanepe arayışı içinde eve girdik.Tabii telefonlar susmuyor :)

Önce Elçin'im aradı. -Gece sapığını arayan mağdur durumuna ilk kez rastlıyorum- kısa konuştuğumuz için en doğru bilgileri Elçin'im de buradan alacak.
Sonra yatılı tayfadan Merih'im aradı.Merih'e 'hoca skeloderma değil' dediğimde Hakan 'Gülen doktor öyle bir şey söylemediki' dedi.Şaşırdım; meğer doktorum skeloderma hakkında hiçbir şey söylememiş ama ben hani test sonuçlarım iyi çıkınca 'nasılsa değildir' gibi mi düşündüm ya da duymak istediğimin bu olduğundan mıdır bilemem o cümleyi duyduğumdan neredeyse emin 'Meral hanım ne dedi, ne dedi, ne dedi' diye sorgularken didip durdum delikanlı Hakan'ı.Ben neden böyle yapıyorum bu adama :( O da benimle birlikte perişan oldu.Ben dışa dönük hallettim her şeyi ama ya O, hep içine atarmış canım benim.İtiraf ediyorum.Ben bir eşeğim, hatta: AiaAaiai
Yani hala bir skeloderma hastası adayıyım gibi görünmekle birlikte akşam saatlerinde ta Almanya'lardan arayan kız kardeşim ilan ettiğim Belgin'imin dediği gibi 'iyi düşünelim iyi olsun' felsefesine istinaden skelodermaya şans vermiyorum :)

İlaçlarıma başladım.Umarım bunu DA bir dahaki kontrole parça alımını gerektirecek bir iyileşmeme durumu söz konusu olmadan atlatırım; yoksa elma yarısının dediği gibi 'parça alına alına en azından kolum zayıflayacak' hahaha.
Bir ay boyunca hastane yok, tedirginlik yok..İlaç kullanımım hakkında bir fikre sahip olamadığımdan çok istememe karşın fedakar doktor Mehtap'ın 'ZAYIFLAMAYA BEN DE VARIM' sınıfında hep yok yazılmıştım.Artık tam zamanı, başlasam iyi olacak.

Bugün sorularımın hemen hemen yanıt bulduğu, kendimi iyi hissetmeye başladığım ilk günün ilk saatleri.Bu süre içinde siz sevgili arkadaşlarım benden desteğinizi, sabır ve ilginizi hiç esirgemediniz.Bu süreci daha az rahatsız geçirmemi sağladığınız, her biriniz, ayırmadan hepiniz ama özellikle bazılarınızın kendi sağlık sorunları varken (Sihirli el'im, Sem'im) desteğinizi hep hissettirdiğiniz için çok ama pek çok teşekkür ediyorum..

Ama ne yazıkki sadece teşekkür edebiliyorum yine :( her birinize sımsıkı sarılmak isterken..
Fotoğraf buradan hediyedir :)

18 yorum:

  1. ne kadar mutlu olduğumu anlatamam.sabahtan beri hep aklımdaydın. hastane kuyruklarında işitme testi ve röntgenlerimizi beklerken hep seni hayal ettim bir köşede.ama ordaki insanlar gibi mutsuz değil,güler bir yüzle hayal ettim.
    çok çok sevindim.öyle çok dua etmiştim ki.ve hepimizin dualarının kabul olmasına inanılmaz mutluyum...

    zayıflamaya gelince beni de yazın o programa.acilen kurtulmalıyım fazlalıklarımdan....

    tekrar gözünüz aydın.babacığına ve hakana kocaman selamlar.
    SENİ ÇOK SEVEN SEM :)))

    YanıtlaSil
  2. heyyoooooooooooo.. artık doyasıya sevinebiliriz :))
    Böylelikle gelmiş geçmiş olur umarım.
    Çok kocaman Öpüyorummm canım Ablacım..

    YanıtlaSil
  3. Canım nasıl sevindim anlatamam. Gözüm senin blogunun üzerindeydi. Gözünüz aydın. Giderek çok daha iyi olacak. "İyi düşünürsen iyi şeyler olur" sözüne ben de inanıyorum. Sanırım beyin iyiye yöneliyor o zaman...

    Sevgiyle kucaklıyorum seni...

    YanıtlaSil
  4. Sevgili Gülen

    Tekrar çok geçmiş olsun.
    Bugünyağan yağmurdan sonra, esen poyraz benim fazla üşümeme sebep olmuştu. Şimdi biraz sıtmalı ve elimde nane limon bunu yazarken, inan bu senden gelen iyi haber yüreğimi ısıtmış oldu.

    Sevgilerimle Arkadaşım

    Ahmet

    YanıtlaSil
  5. çok sevindim.dün merakla bekledim baklım sonuçlar nasıl çıkacak diye.inşallah 1 ay sonraya hiç birşeyin kalmaz parçaya falanda gerek olmaz öptüm şeker.

    YanıtlaSil
  6. evet ben mağdurum ama zevkli bir mağduruyet :)

    sen yeterki sağlık ve mutlu ol ben seni hep dinlerim gecenin bir saati...ama baktım olmadı telefon açık kalır sen konuşursun arada ben gene uyurum ne dersin kuzum benim :)

    YanıtlaSil
  7. Canim benim, iyi düsünelim, iyi olsun:)) Ben seni hep saglikli, neseli hayal ediyorum, öyle olmani istiyorum:))
    Sarilip öptüm yanaklarindan:))

    YanıtlaSil
  8. ay ay güle çok sevindim.bilgisayarı hiç hiç açmadan çıkacaktım evden.sen aklıma geldin 15 dk izin verdim kendime.ilk mail'imi açtım bişey yok.hemen buraya geldim ohhhhh dedim.ama zeten ben sana sonucunu söylememişmiydim.yaa anlatamıyorum size ben hem doktor hem hemşireyim.bir aya kalmaz hiç birşeyin kalmıcak oraya ılık pansuman ve badem yağıyla hafif hafif kütleyi dağıtmak için masaj yap.göreceksin kolundan parça almadan incelicek orası.ama meral hanım basınç uygulamayın dediyse boşver beni.sonuçta az tecrübeli bir doktorum.
    o iyi sonuçlar alınınca ardından duyulan hafifleme ,ellerde ve ayaklardaki karıncalanma hissi,avazı çıktığınca bağarma isteği ve uyku halini en çok ben biliyorum.
    çok sevindim arkadaşım çooookkk.
    sen zayıflarsın şimdide çatlatırsın beni.

    YanıtlaSil
  9. Ohhh çok şükür, geçmiş olsun. İyi düşünelim iyi olsunnnn:)))

    Bundan sonra sağlıklı, güneşli, ılık günler olsun, su gibi aksın...

    YanıtlaSil
  10. seni çok seviyorummmmmm..çok mutluyummmmmmmmmm...Tanrımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm çok mutluyummmmmm..seni çok seviyorum.............:)
    yüreğine çok iyi bak..çok hemde çok çok çok..

    YanıtlaSil
  11. OHHH !!
    Gülenim canımm ne güzel bir haber!
    Bak içini ferah tutunca ne güzel sonuçlar aldın.Ben sana iyi gelecek sonuçlar biliyorum demedim mi?
    Gerisi kolay artık. Artık Gülenim güller açan yazılar yazar :))

    öpüyorum gülen gözlerinden

    YanıtlaSil
  12. ne güzel bir haber, hem de çok güzel. İyi hissetttiğiniz günün ilk saatlerinde sonsuz iyilikler ve sonsuz iyi saaatler diliyorum

    YanıtlaSil
  13. çok sevindim Gülencim, sessiz sessiz takipteydim, bu haberle keyfim yerine geldi :) öpüyorum seni kocaman

    YanıtlaSil
  14. güzel haberler verdin
    Allah sağlık versin
    umarım kendini biran önce daha iyi hissedersim
    sevgiler

    YanıtlaSil
  15. ee şimdi ben sana hiç şaşırmadım desem çokmu abartılı olur.
    AMA ÖYLE.
    BEN BİLİYORDUM. BANA GÜVEN SEN !!!!
    GÜZEL GÜNLERİN ÇOK OLACAK GÜLENİM SENİN.
    ÇOKKK !!!!!!!!!!
    HAP PAYLAŞMAK ÜZERE SEVGİLER.
    GÖZLERİNİZ AYDIN OLSUN.

    YanıtlaSil
  16. Yavrusu,
    Çok çok çok sevindim de, zaten biliyordum. Senin gibi bir yüreği olanda hastalık yalar geçer. Sanki içime doğmuş gibi, merak etsemde hiç telaşım yoktu. Geçmiş olsun canım, sadece korkularına, telaşına geçmiş olsun diyelim. Mailini bekliyordum, neyseki yazmışsın. Telefonun olsaydı tel. edecektim meraktan, çünkü anca şimdi nete girebilip okudum. Ve çok memnun oldum.
    Seni kocaman öpüyorum, Hakan'a çok selamlar. Çok ferahladığını umuyorum.
    Sevgi ile kal

    YanıtlaSil
  17. Gülencimm canımm öyle çok sevindim ki :) 3 gündür gelip gelip okuyorum ama hep dersler bilmem ne derken yorum bırakamamıştım :) Bu haberi uzun süre beklediğimize değdi 1 ay sonra daha güzel haberler alacağız adım kadar eminim bundan :)
    Kocaman öpüyorum meleğim ;)
    Ayrıca çok özledim yaa gel arada 2 lafın belini kıralım :(

    YanıtlaSil
  18. bu habere nasıl sevindim anlatamam harikasın

    YanıtlaSil

Fikrin varsa bilmek isterim..

Aa BUNLAR DA VARMIŞ :)

Related Posts with Thumbnails