18 Temmuz 2009 Cumartesi

A-box SÜRPRİZİ :) ve ADSIZLARA YANITLAR

İyi şeyler de olmuyor değil; insan rastlaştığı haksızlıklarla mücadele ederken iyi şeylerin de olabileceğinden umudunu kesiyor ve artık o iyi şeylerin hiç olmayacağını düşünmeye başlıyor. Bir süre sonra bundan o kadar emin oluyorki yapılan beklenmedik iyi davranışlar büyük mutluluğa dönüşüyor.

Bugün şikayet yok. Bugün iyi bir haber var.

Hakan'ın erken doğum günü armağanı olan şeffaf ayakkabı kutuları A-box'tan söz etmiştim. O siparişte promosyon olarak çorap tutucuları da gelmişti. Çorap tutucuları, çorapların yıkanırken yarattıkları kaostan kurtulmak isteyenler için altınla değişilmez özellikte bir buluş :) Blog arkadaşlarımdan sevgili SEM'imin konuyla ilgili yazdığı bir yazıda durumuna içlenip kendi çorap tutucularımı SEM'ime göndermiştim. A-box'ı üreten Güngör Plastik'in sahibi Murat Güngör işiyle o kadar ilgili ve gelişmeleri o kadar yakından takip eden biriymişki SEM'in çorap tutucuları için bana teşekkür yazısını okuyunca beni aradı ve hem SEM'e hem bana hediye olarak A-box'lardan göndermek istediğini söyledi. Murat Beye beğendiğim bir üründen duyduğum memnuniyeti hiçbir karşılık beklemeden yazdığım için bu çok nazik teklifi kabul edemeyeceğimi, bana değil ama SEM'e gönderirse sevineceğimi ilettim. Peki ne oldu? Bugün hem SEM'e hem bana A-box şeffaf ayakkabı kutularından geldi. Çok mahcup oldum, çok sevindim. Daha önceki gün, bir ayakkabı mağazasında yaşadığımız ürün değiştirme krizini düşününce bu beklenmedik iyi davranış karşısında daha da mutlu oldum. Mahcup oldum çünkü bu bana sadece bir doğum günü armağanı idi. Bir çıkar ya da beklentimiz asla olamazdı.

İşini severek yapmalı insan. Yaptığı işin arkasında durmalı. Olumlu, olumsuz her türlü eleştiriye ve yeniliklere açık olmalı.
Ben sahip olduğum bir üründen duyduğum memnuniyeti yazarken o ürünün üreticisinin yazdıklarımı okuyor olması ve beni mahcup eden bir davranışta bulunması günümüz mağazacılık anlayışını düşünürsek ne kadar inanılmaz geliyor insana.

Bunu da söylemesem kesin çatlarım ben. Kimse kusura kalmayacak, kalanlar da kendileri bilir; şu IKEA ve ikea'cılara sinir oluyorum. Yerli sermaye varken aynı ürün ikea'da olsa gidip oradan alırlar ya, döversim gelir. Dinlenince bir daha dövmek isterim hatta.

Murat Bey; duyarlılığınız, ürününüze güveniniz ve ürününüzü çocuğunuz gibi görüp sevme duygularınızdan, Hülya ve Tuğba hanımlar sizlere de cana yakın davranışlarınızdan dolayı çok teşekkür ediyorum :)

İlk sıradakiler erken doğum günü armağanım olan A-box'lar

İkinci sıradakiler, yani erkek ayakkabıları için olansa Güngör Plastik armağanı :)

Erdim'ler şu an kaplıca kürü için Haymana Kaplıcalarındaki devremülklerinin sıcak, kükürt ve buhar dolu havuzundalar. Ben gidemedim :(24m2.lik bir suitte kalıyorlar zira.
Aynı zevki tatmak için kaplıcanın en iyi zamanı dedikleri elma çiçek açınca mevsiminde, yani nisanı beklemek zorundayım. Erdim'i çok özledim, daha şimdiden. Yarın akşama kadar yatmayı düşünüyorum. Uyuyunca daha az üzülüyor insan.

Pilates ne alemde??
Erdim başladı, Sedef dönünce başlayacak, Tarkan en son arkadaşı için nereden lastik alabileceklerini sormak için aradı.
İki beden küçüldüm diyorum size, anlamıyor musunuz yahu??

Hadi ama kırmayın beni..
Pilatese başlamamak için bahaneleri hazır olanlar için hiç üşenmeden her gün fotoğraf çektirip pilates başlangıç sonrası fotoğraflarımdan yayımlayacağım.
'ben başladım' yorumları alana kadar da bu eylemimi sürdüreceğim :D

Pilates Günlüğü:



Bu fotoğraf çekilir çekilmez o aralıktan düştüm; yani o kadar inceldim :D

Not:
Adsız: Deri yapıştırıcıları, nikel ve saç boyalarına karşı allerjim var. Saçlarımı boyarsam ne hale gelirim bilemem. Hiç boyamadım ne yazıkki ama isterdim şöyle kızıl, mavi..
Adsız:Sürekli gözlükle fotoğraf çektirmemin nedeni ne kırışıklarım ne de gözlük reklamı yapıyor olmam. Kullandığım ilaçlar nedeniyle gelişen light sensitive + halindeyim. Işığa çok az bakabilirim. Hem kırışsam ne olacak; 42 yaşımdayım ben :D Daha mı kırışmayım Allah aşkına? Gözlüklerim de en fazla 180liralık gözlükler ne pırlantalı ne de altından isim baş harfim var kenarında. Bildiğin polaroid camlı gözlük işte. Rahatladığınızı umuyorum :D

Bizimgibiler; yarını bekle :)

Çok yorgunum. Uyuyup uyanıp birikmişleri okuyacağım.
Seviyorum ve gidiyorum :)

8 yorum:

  1. Yürü bee.. kim tutar seni.. adsıza cevap tokat gibi..40'ı deviren kuşağız biz... Kırışırız buruşuruz ama ruhumuz genç napalım he he he ... Anam beni kim tutçak şimdi..

    YanıtlaSil
  2. Bayıldım.. Bende alacağım!
    Ve de çok güzel bir jest olmuş.. İşini seven A-Box sahibine de kocaman bir alkış;)

    YanıtlaSil
  3. zayıfladığını artık burdan farkedebiliyorum.sen yazdığında başladım platese bende.ama düzenli yapmıyorum.yapsam çok iyi olacak.çünkü gerçekten etkiliymiş.bu arada a- boxlarınızı kıskandım resmen.son yazımdada yazdım valla.öpüyorum

    YanıtlaSil
  4. Gülenciğim kutular şahaneymiş güle güle kullan.Pilates konusundaki azmin ne güzel,ben dvd yi aldım koydum üst rafa :) yürüyüş daha kolay geliyor bana nedense :)

    kucak dolusu sevgilerimi yolluyorum sana..

    YanıtlaSil
  5. Gulen;Eprusinirden catliyordu sen Beni pilatese Nalan ablamozendirdi demene cok bozuluyor -pilatesci benim Gulen ne demeye habire Nalan Ablam diye yaziyor dediydi.Eveligun Miamiye gelmis,usenmeyip 7 saatlik yolu goze alip geldi,
    oh olsun artik Epru Epru diye beni yaziyo sen catla dedi ...Ben de Bak millet Gulene urun memnuniyetinden oturu hediyeler yolluyor kizin millete pilates yapin diye bir takla atmadigi kaldi sen de ona top felan yolla dedim.
    O yetmez daha iyi bisey bulmaliyim dedi ben de durumdan faydalanip Hakan videodan beceremiyormus sen eniyisi git ona ozel ders ver tabi Mahmut abini de cagirirsin seni gorup sevinsin adamlar dedim.Haberin olsun Miamiden donunce gelecek.Ama donusu uzayabilir Umayi gorunce acidi sukiza da bi el atayim dedi 15gun bizde kalacak

    YanıtlaSil
  6. ustteki yorumumu ve verecegin cevabi ana yazi olarak yazmazsan kuserim bak ...ben de link vercem soz

    YanıtlaSil
  7. İSTİKRARLI İNSANLARA HİÇÇ DOYAMAM..
    AMAN DEVAM GÜLENCİĞİM.
    AMA SANA DÜŞMEYİ YA-SAK-LI-YO-RUM !

    CİCİLER SÜPPER ..
    BENDE HAYRANIM KENDİLERİNE :)
    ÇOK SEVGİLER GÜLENCİĞİM.

    YanıtlaSil
  8. Portmantom gelir gelmez ben de alacağım hem de en YERLİSİNDEN :) Ne kadar düzenli ve kullanışlı görünüyorlar, bayıldım...

    YanıtlaSil

Fikrin varsa bilmek isterim..

Aa BUNLAR DA VARMIŞ :)

Related Posts with Thumbnails