8 Temmuz 2009 Çarşamba

İNTİKAM GÜZELDİR :D

Dedimki Ona, eğer bir daha ben pilates yaparken müdahale edersen ya da incel mişmiyim sorusunu duyduğunda 'eh işte' gibi yuvarlak ya da ya da en kötüsü senden 'herhangi bir değişim gözlenemedi' raporu alırsam o fotoğrafları internete veririm' demiştim.

Başladın ama..

Ne oldu, çabucak vaz geçtin..

Söylediklerim bir kulağından girmemişki diğerinden çıksın.Sözlerim sadece duvarda yankılanmış.
G:Bugün biraz daha fark var mı?
H:Bilmem
G:Nasıl bilmezsin; bak bu pantolonu hatırlıyor musun?
H:Hayır hatırlamıyorum
G:Ben de hatırlamıyordum, e o zaman nasıl fark olmuyor, bak birlikte hatırlamadığımız o pantolonun içindeyim şu an.
H:Daha var Gülen
G:Ben yok, tamamdır demiyorumki
Şiddetliye yakın bir ağız dalaşıyla son bulan bir diyalog

Gamzem ortaya çıkana kadar zayıfladım demeyecekmişim.

Şurası komikti; çağırdı beni bilgisayarın başına.Benim pilates lastiğiyle fotoğrafımı koyarsan bunları da koy diye diye bir-iki sene öncesine ait fotoğraflarımı gösterdi.Sonra aniden fotoğrafları konuşmaya başladık.Şu gün şöyle olmuştu, hatırladın mı vs vs.Tamam dedim seninkileri de benimkileri de koyuyorum o halde.

Ben izlemekten çekiniyorum diye Hakan'ın da izlemediği Issız Adam'ı Tarkan'ın zoruyla izledik sonunda.Çekimler çok iyiydi.Espriler güncel, birbirini izleyen nitelikte ve zekiceydi.'Hani ne zaman ağlayacağız' sahnelerini beklerken hiç ummadığım anda benim ağlama sahnemle yüzleştim.Alper'in kendi lokantasında misafir ettiği annesini azarlar gibi 'ANNE!' ünlemi filmden, Alper'in hiçbir zaman yeri dolmayacak ıssızlığından, kendinden soğuttu beni.Bu ana kadar Alperi'i anlamamazlık etmemiştim, anlamıştım, çocukluğundan kalan izlerin sert davranışlarına neden olduğunu düşünüp kendisine acımıştım hatta ama annesine sertlik derecesi yüksek ANNE ünlemini duyunca ille de hakaretin, küfürün, şiddetin gerekli olmadığı, sert bir bakışın, kaba bir tek hecenin bile ne kadar acıttığını gördüm.Çok hırpalandım.O saatten sonra Alper'in başına gelecek hiçbir şey beni üzemezdi; öyle de oldu zaten.Ben anneye ağladım; Alper'e değil..

Tarkan MJ.'in yaşadığına inanıyor; bizi de inandırmaya çalışıyor.Çıldırmak üzereyim, dünyada bir sürü ev varken bizim evde geziniyormuş hayaleti!Hey Allahım akıl fikir!
Bu akşam yemeğinde Cüneyt Arkın filmlerinin ünlü Türk büyükleri bizdeydi; Hakan, Tarkan ve Serdar.Artık ne kadar yorgun görünüyorsam ya da söyleniyorsam, her biri bir işin ucundan tuttu.Yemekler yendi, final muhteşemdi; herkes masada kendi önünü sildi :)) Bir an önce daha da yorgun görünmenin yollarını bulmalıyım.Cuma günü de herkes bir kapak cam temizlese diyorum.Allahım kalbimden geçeni ver bana :)
Yeşil penyeye kol takmaya karar verdim ama kenarlarından kırptığım kumaşlar yetmez, ona uygun bir penye daha kesmem lazım; bulabilirsem tabii.
Yağmur yağsa çok iyi olurdu.Sıcaktan erimek üzere olan dondurma mutsuzluğundayım.

Adsız arkadaşlardan birinin sorduğu bir soruya yanıt vermem lazım:
Ebru Şallı'yı sevmiyorum ama neden onunla pilates yapıyorum?
E başbakanı da sevmiyorum ama beni o yönetiyor :/

14 yorum:

  1. Güleen, sen kilo alınca (çünkü fotoğraftan gördüğüm kadarıyla şişman bulmuyorum, biraz kilolu uygun sözcük) gamzen nereye gidiyor allahaşkına? benim belim, boynum, bileklerim kayboluyor ama gamzem yerinde. zaten bir tane var, onu da kaybetmeyi göze alamam:)

    YanıtlaSil
  2. Gülen'im,
    Sanırım oralardasın!
    Issız adam'da aynen bende senin üzüldüğün yerlere takılmış Alper'e de hiç acımamış ve de ağlamamıştım.
    Sen fazla kilolu değilsin, abartmayın da pilatese devam ama.
    En alttaki üç sıra ise muhteşem.
    Öpüyorum seni...

    YanıtlaSil
  3. Benim elimde de eşimin dikiş dikmeye çalışırken fotoğrafları var uygun bir kavga anını bekliyorum. "Çakma Derya Baykal" diye yayınlayacağım:))))
    M.j. ile ilgili oğlumda hayaletinin dolaştığına inanıyor, fakat o daha 11 yaşında. Söyleyiverin Tarkan'a:))))
    Son olarak da ben de başbakanı sevmiyorum ve O'nun beni yönettiğine inanmıyorum, O yokken ben ne yapıyorsam yine aynı şeyleri yapıyorum.Ya da ben kendimi avutuyorum:))

    YanıtlaSil
  4. Gülenim senden korkulur:)) Yazik hemserime yaaa:Pp

    Nur ablam bizi davet etmis, firsat bulursak gideriz di mi:))

    Canim benim, aksam seninle sohbet etmek ne güzeldi, en kisa zamanda yine yapalim. Biz ikimiz sohbet ederken ne kadar cok gülüyoruz farkindamisin:)) Kendimi liseli yaramaz kizlar gibi hissediyorum, seninle kakarakikiri yaparken:))
    Iyiki varsin, iyiki kardesimsin.
    Gamzeni yerim ben senin:))

    Kucak dolusu sevgiler gönderdim kardesime:))

    YanıtlaSil
  5. senin kulağını çoook çınlattık nefise ablayla kahve keyfi yaparken kuzum benimm :)
    aaaaa güya ben seni geri arayacaktım:( çok özür...yoğunluktan ve yorgunluktan unuttumm

    bugün arıyorum hocam :)

    YanıtlaSil
  6. ıssız adamı hiç sevmemiştim.sapık ruhlu bir adam gelmiti alper bana.ayrıca hiç ağlamadım bende ağlayacak ruhsal etki bırakmadı.sevmedim işte o filmi hiç hatta babam ve oğlumdan sonra çağan ırmak filmi gibide hissettirmedi bana.
    bu resmini hatırlıyorum.çok güzelsin.
    şimdide hiç fark yok yüzünde ama gamzen içinemi kaçmış anlamadım?bence hakan abartıyor.kendisi o kadar uzun ve zayıf olunca etrafındakileri kilolu sanıyor.
    hımmm.
    bence kısa saçlı çok güzelsin :))

    YanıtlaSil
  7. selam canım,
    ıssız adama hiç acımamıştım ben de
    ada'nın verilmiş sadakası olduğuna inanmıştım :))
    iyiki ayrıldılar demiştim :))

    YanıtlaSil
  8. ben hıc sevmemıstım ıssız adamı sapıkca geldı bana ya neydı oyle ılk sahnelerı fılan :Dbende cok ıstyorum ebru sallıyı takıp etmek ama zamanım yok hıc yaa.tek basına pılates yeterlı olmuyo ama yanı pılates bı zayıflama sporu degıl kasları uzatmak ve sıkılastırmak ıcın bunun yanında mutlaka daha fazla ter atabılıcagın bısey yapmalısın mesela tempolu yuruyusden sonra pılates yaparsan vucudunun daha fazla efor yakdıgını hıssedersen ve daha cabuk kılo kaybedersen :Dah ısallah bende zayıflıycam

    YanıtlaSil
  9. Gülenciğim merhabalar canım,Çok hoşsun.bence de aşırı bir kiloya sahip değilsin ama tabii ki önlem almak ve de birkaç kilo verebilmek hepimiz için gerekiyor sağlık için spor da şart üstelik.Issız adama gelince alper bana da çok itici gelmişti.hem ada'ya yaptıklarından dolayı,hem de annesine.Çok gündemde olan ve de abartılan bir filmdi ben beğenmemiştim.sadece şarkılar çok güzeldi.Ayla dikmen anısına iyi tarafıydı diye düşünüyorum.canım çok öpüyorum seni.

    YanıtlaSil
  10. Selam;
    Şekerim bence hiç sormayalım beylere, kilo vermiş miyim diye. Moral bozucu şeyler. Hiç farkedemezler nedense. kötü birşey olsa hemen görürler ama:)
    Resim eski bir resim miydi? Gamzeler çok güzel görünüyorlarda.

    Issız Adam bence de sapıkçaydı...

    Sevgiler

    YanıtlaSil
  11. ıssız adam esti geçti..
    haklısın..
    bende anne sahnesinden irkilenlerdenim !!
    zor evlat
    zor çocuk
    zor yaşam :(((((
    hepimizin evladı var, çok yorum yapmayayım ...

    ama siizn ailecek plates sevdanıza bayıldığımı söylemeliyimm :))
    eski resimler ise harika..
    lüTfen DEVAMM.
    GAMZEN HARİKA ÇÜNKÜ :)

    YanıtlaSil
  12. Leylakalım; o iki sene önceki fotoğraım.Kilo alınca gamze yanağıma gömülüyor :D Şimdilik neyseki gamzem kayboluyor.Dkkt etmezsem ne olur bilemem :)Sen sakın seninkini kaybetme :)

    Yaşam guru'm; ıssız adam'ı (büyük harle bile yazmadım)aynı sahnesinden dolayı sevmedim.Verilmek isteneni detaylandırmak için olan o sahne bütün bir filmi hiç etti.Anlarız biz birbirimizi :(
    Yaşasın pilates Ebru'ya katlanmaya devam :P

    Bizimgibiler; o fotoğraflaı göreceğimiz günü sabırsızlıkla bekliyorum :D kötüyüm ben kötü :D
    Tarkan acayip bir kişidir.Ben onu değil o beni ikna eder kor kenara.
    Ne yazıkki reddetsek de avunak da biz bu kişiler taraından yönetiliyoruz :((

    Belgin'im ciddi ciddi hemserin bunu hak etti.İyi oldu, sesi soluu çıkmıyor artık :D
    Ben de seninle konuşmayı çok seviyorum.Kardeşiz biz, ablalarımın yerine koydum seni :)
    Gamzeni ye :P anladın sen onu hihihihi

    Elçin'im; Nesfise'mle itiğiniz kahvenin sohbet konusu olmaktan gayet memnun kaldım :P
    Ben bunu yazana kadar ben seni kaç kere aradım :D

    Sihirli'm; ıssız adam bırakalım öyle klsın.Yüz vermeyelim kendisine..Gamze çıkana kadar durmak yok, yola devam :)
    Hakan'a diyorumki kilo almalısınki senn yanında ben zayıf görünmeliyim diyorum.ltifat için teşekkürler güzel kız.Kısa saç canavarı seni :P

    Mavianne'm selam; Ada keşke en başında görebilseydi ama annesine böyle davranan bir kişinin kişilik sorunu ne olursa olsun yanında olmam ben.O da olmak için ısrar etmemekle akıllılık etti.

    Gülen; Alper'i anlatmak için o çirkin sahneler gerekliydi, çok kötüydü, iğrençti ama amaç da buydu zaten.
    Pilatesi sporla destekleyemiyorum ne yazıkki.Zaman ve güneş sorunum var.Beş sene önce tenis oynarken bileğimi burmuşum ve habutiel sakatlık olmuştu ama yeniden başlamak itiyorum.Şimdilik sadece pilates bile işe yarıyor.Önerin için teşekkürler..
    Hem gördüm ben seni, hiç ne zaman zayıflıycam ben diyecek kadar değilsin.Abartmayalım Gülen hanımcığım :P

    Mehtap'ım; ay çok teşekkür ederim.İltifat almak mutlu hissettiriyor.Kilo vermekten çok kasları çalıştırıp sıkılaşmak.Ben 27 hazirandan beri düzeni pilates yapıyorum ve iki beden sıkılaştım.
    Issız adam sevilmemiş gibi bir sonuç mu çıkarmalıyım yoksa beğenenler mi yorum yazmadı?Neyse biz bize yeteriz.Tolumdaki bütün ıssızlıklara karı elele :D

    Çınar'ım; ben artık zorla söyletiyorum, hatta söyletene kadar yanından gtmiyorum.Hatta tamsoracakken kendi söylüyor artık :D Fotoğraf iki senelik.Gamzemi tekrar çıkınca korma altına alacağım:D

    Nunu'm, gerçekten ya esti geçti.Şarkılar ve kontratak espriler harikaydı ve bence o anne sahnesi Alper'den hayatım boyunca nefret etmeme yetecek kadar gerçekti benim için.
    Pilatesim benim biricik sevgilim :D

    Yorumlar için çok teşekkürler.
    Hepinizi sevip öpüyorum :)

    YanıtlaSil
  13. ah ben o gamzeli yanağı öpmek istiyorum.
    demek hakan erken pes etti.benimkide benim kadar yürüyemiyor.bir de erkek olacaklar.aferin bize.devam gülenim.yakında incecik hatunlar olacağız.
    keşek orda olsam ve o gamzeli yanağından öpsem...

    YanıtlaSil
  14. valla benım bıd egormedıklerınız var tam sınırdayım ben ....gıdısat hıc ıyı degıl kıs gelsede bende spora baslasam ya cok ozenıyorum...

    YanıtlaSil

Fikrin varsa bilmek isterim..

Aa BUNLAR DA VARMIŞ :)

Related Posts with Thumbnails