14 Ocak 2011 Cuma

MASUMMUŞ

Ben geldim.
Neyle mi geldim ?
Elimde bir zarf var, zarfla geldim :)
Önce geçmiş olsun dilekleriniz, dualarınız için çok teşekkür ediyorum. Verdiğiniz destek için candan gönülden teşekkür ediyorum. Hepinizi seviyorum :)
Biliyorduk ama raporda ne yazacağını merak ediyorduk.
Bugün hastaneyi aradım; sesim titremiyordu, tedirgin ya da üzüntülü de değildim. Ben bugün fazladan neşeliydim hatta. Gayet kendinden emin biçimde atladığımız gibi bisikletlere iki sokak ötedeki hastaneye sonucu öğrenmeye gittik çıktığını öğrenir öğrenmez. Sonuca göre HER ŞEY YOLUNDA :) Sağlığımın yerinde olduğunu yazıda görmek beni çok mutlu etti. Aslında o zaman anladım aslında sorun etmiyorum derken aklımın bir kenarında sonucun ne olacağına dair bir soru işaretim olduğunun. Kısaca ben iyiyim; benim minik parçamdan şüphe edenler utansın.
Diyeceğim şudur: ki bu operasyonu anlatma nedenim de sadece budur; doktorum ultrasonografiden sonra korkulacak ya da endişe edilecek bir durum olmadığını ama bu biyopsiyi yine de önerdiğinde nasılsa endişe edilecek bir şey söz konusu değil diye bu operasyonu gözardı edebilirdim. Aynı gibi bir durumda lütfen korkmayın, hayatınızı kaliteli biçimde sürdürebilmeniz sağlığınıza gereken önem ve özeni göstermenizle ilgili. Kimse bozulmasın; iki kronik hastalıkla mücadele eden bir kimse olarak ahkam kesmeyi kendime görev addediyorum; hepimiz söyleyecek bir şeyleri olduğu için burada değil miyiz?

Nedret ablam; içim rahat, iyiyim ben. Böyle durumlarda aileden kimse yanıma yaklaşmaz benim zira allem eder kallem eder bir biçimde orada o durumda bulunmamızın çok saçma olduğu konusunda elimi tutup saçımı okşayan o iyi insanları ikna ederim :D Bu nedenle ya fotoğraf çekimiyle oyaladı Hakan beni :) O fotoğrafa gülmem yıllarımı almayacak, gördüğüm an koptum :)

Oytun'umun can annesi; çok sağol canım. Haftaya kalmaz öğrenirim sonucu, O zamana kadar sıkıcı da olsa yatıyorum güzel güzel :) Böyle esneye gerine, sabah güneşi de vuruyor sırtıma sırtıma :) Tekrar çok sağol :)

Gönül çelenim, canım çok sağol. Bir önlem olması açısından iyi bir şey yaptığımı düşünüyorum, e sonucu da bu. Beklemek sabır gerektiriyor, o da bende yok ama çaresiz bekleyeceğim. Üzdümse seni affet beni. Cesaretle gitmiştim de hastaneye sanki büyük bir operasyona hazırlar gibi hazırlanınca düştü yüzüm. Aklıma başka şeyler de geldi hem. Hiç girmeyelim şimdi..

İçimden geldiği gibi; çok sağol. Umarım toparlanmam fazla zamanımı almaz çümkü eğer bunu çabucak yapamazsam yatakran nur topu bir Gülen olarak çıkacağım :D 'canım şunu, bunu istedi' deyip sürekli bir şeyler atıştırıyorum. Tekrar çok sağol..

Ayşen'im; inan bana bu opere haberini aldığımda aklıma ilk gelen sendin. Sen çok azimli ve başarılı birisin. Bu başarı ve azminle de akılda kalansın. Hastalıkla mücadele edenlere iyi bir örneksin. Yanımda olmak istemen beni ne kadar çok mutlu etti, bilemezsin ama fiziki birlikteliğin dışında kalbimde hissediyorum ben desteğini. Çok sağol güzel dileklerin için canım benim.

Serpil hanım; çok teşekkür ederim. Sanırım bir bloğunuz yok, öyle değil mi? Benden de sevgiler..

Aysema öğretmenim; çok sağol. Bu yakın sözler beni çok mutlu ediyor. Ben de sizi seviyor ve uykumu kaçırsanız da :P zevkle okuyorum :)

Banucam; canım benim. ben iyiyim. Hasta nazı yapacak kadar iyiyim. Meraklandırmışım seni, affet beni :) Görüşmez miyiz hiç :)

Nalan ablam; aslında rahattım da operasyon hazırlıkları sıktı canımı. Hastanelerden, yoğun bakım kapılarından ve ameliyathanelerden nefret etme nedenlerim gelince aklıma, aslında düşündüklerimin yarısı bile değildi yazdıklarım:( İyiyim ben de, sıkıcı da olsa dinlenir vaziyette yatmak hoşuma gitti :D Umay, Ertuğrul ve seni çok öperim :)

Nilgün'üm; güzel dileklerin, güzel sözlerin için çok sağol tatlım benim. Speed speed kalktım :D Tembellik edip dikiş kursuna gitmedim ama Rus dili derslerine gittim. Yıkılmaksızın ayaktayım yani. Benden de sana muck :D

Kurbaamla annesi; bebeğe çok üzüldüm :( O daha çok küçük :( Ben o bebeğin ciğerlerine temiz hava üflerim, ben onun ciğerlerini severim. Kalpten dileğim bebeğin güzel nefe alıp vermesi. Umarım en kısa zamanda sağlığına kavuşur minik bebecik. Sağlıktan daha önemli hiçbir şey yok. Bebek bunu iki aylıkken öğrendi :( Öp onu benim için..

Zeynep'im, çok sağol. Sonuç bence de iyi çıkacak. Yalnız biraz beklememiz gerek. Benim için en zoru bu; beklemek :) Emin öğretmenime çok selam ve sevgilerimi ilet. Siziçok özledik. Öpüyorum seni ve öğretmenimi..

Nefise'm; çok sağol.Sonucun iyi olacağımdam endişem yok da işte bekliyoruz. Bu süreç içinde yatağı terk edesim yok. Orası kötü işte :) Ben de seni seviyorum.

Fiamma'm, canım benim; geçmiş olsun dileğin ve öpücüklerin için çok teşekkürler. Kalplerimiz bir olsun gerisi önemsiz. Fotoromana gelince ben daha önce kedi ve pelikan fotoromanı :p çektim. Opere öncesi bir anlamda hastaneden kaçışımı engellemek için fotoğrafla oyalamak istedi babam beni çünkü 20li yaşlarımın sonundayken bir diş doktorunu elinden ısırmak suretiyle diş koltuğundan kaçma gibi şimdi utançla andığım bir eylemim de var hatıralarımda :) O elbisenin kumaşı çok hoşuma gitti. Hatta ben bu önlükten çok güzel bluz dikerim dedimdi :)

Yaşam gurum; yok üzülmüyorum annem. Artık olur olmadık şeylere, insanlara üzülmüyorum; benden daha önemli değiller. Üzülmem gerekenlere harcıyorum artık enerjimi; o da eğer gerekiyorsa :) Az naz niyazdan sonra kalktım ayağa. Bizimkileri kandırıp peşlerine takıldım :) Hatta salı pazarına gidip 2liraya giysiler aldım :D Ben de seni çok ama çok seviyorum.

Dikiş dersim; canım benim! Ben kimseyi üzmek istemediiiim! Şimdi beni yüzyüze tanımadığın için çok hisli geliyor fotoğraflar gözüne ama operasyon masasına yatana kadar aslında eğleniyordum da :) Gerçekten bak :) Dualar için çok teşekkür ediyorum.

Erdi'imin anneciği Sedef'im; Erdi'nin fendi dedi ki...
'Bu güne kadar senden biyopsi için alınan parçalardan bir Gülen daha çıkardı ve bu bizim için hiç iyi olmazdı' cümlesindeki tema için seni ayıplamak istedim ama sonra düşününce haklı olduğuna kanaat getirdim :D Çekilecek kahrım yok kardeşiiim :P Yarı yıl tatilinde yüzüme de söyle bakalım hislerini canım :D

Peri'm; narkozdan çıktığımı kim söyledi? Ben hala narkozdayım :D Ben dayanabildim ya da bana bir şey olmadı ama narkoz ciddi bir iş. Operasyon olacaklara Allah güç ve kolaylık versin.

Sevgili beyazperde; iyi dilekleriniz için geç te olsa teşekkür ediyorum: Size sağlık ve mutluluk diliyorum. Tekrar teşekkürler..

Nurhan'ım; dua ve iyi dileklerin için çok sağol. İyiyim ben. İyi hissetmeme şansım olabilir mi benim? Bazen iyi olmadığımda bile iyiyim dediğim olmuyor değil ama şimdi gerçekten iyiyim.

Banuca'm; hihihihihi. Ben bilsem neyimi sevdiklerini :D Fena halde yanılıyorlar kanımca :) Sevilesi bir kişi değilimdir aslıMda :D Gelsin bakalım yarı yıl tatili :D

Dikiş dersi'm; her şey kontrolüm altında :) İyi bakılıyorum. Bir süre dehe aynı modda olmayı İSTEMEZ DEĞİLDİM ASLINDA :p

Fiamma'm; salı günü itibarı ile ayaktayım. Allah yatanlara, yatmak zorunda olanlara sabır ve güç versin.İki günde baygınlık geçirdim, hep yatacağım sandım. Çok şükür artık sorun yok :)

Sevgili Leon; ilginiz için çok ve sonsuz teşekkür ediyorum.

Evet; salı ve perşembe akşamları Rus dili kursuna gidiyorum. Bu akşam İngilizce dersi almaya gelen arkadaşlarla da konuştum ki kendileri bir sınıf dolusu polis memuru arkadaş oluyor :D
15 Ocakta başbakanın geleceği söylentileri mevcut buralarda. Ben pankart açmayı, döviz yazmayı çok seviyorum ya polis abi ve ablalarımla şimdiden tanışmak istedimdi :D


Şimdi bu ne mi?
Paspatur'da zaman zaman arkadaşlarımızla ama çoğunlukla Hakan'la ikimizin İzmir'den gelen bir grubu dinlemeye gittiğimiz Car Cemetery adında bir bar var. Grup gerçekten iyi müzik yapıyor.
Kurban bayramında kardeşim Dolunay'la gittik aynı yere. Grubun davulcusu Aytaç aynı zamanda çok da iyi şarkı söyleyen bir müzisyen ama onu şarkı söylemesi için ikna etmek biraz zor. Ben de büyük rulo tuvalet kağıtlarından bir kaçına yerden bulduğum kırmızı bir rujla onu şarkı söylemesi için ikna etmeyi deneyen bir cümle yazdım. Başardım mı; evet başardım ama ben Aytaç davul çalarken şarkı söylesin istemiştim, peki O ne yaptı; aldı eline gitarı :)
Ben bu döviz yazma işini çok seviyorum :)
Buyursunlar başbakanım :D


14 yorum:

  1. Ohh! Yaşasın! Çok sevindim canım. Şimdi içim rahat bir şekilde uyuyabilirim. İyi geceler.

    YanıtlaSil
  2. "HER ŞEY YOLUNDA" yazısını okudum ya gidip rahat rahat uyuyabilirim.Çok çokk çok sevindim Gülenciğim. Gitmeden bir ricamı da yazayım mı? Bir pankart da benim için yaz.
    Sevgilerimle...

    YanıtlaSil
  3. Geçmiş olsun.
    Haydi yaşadın. Başbakana laf atarken haberlerde görürüz artık seni:))

    YanıtlaSil
  4. Gözün aydın,gözümüz aydın.
    Tekrar tekrar geçmiş olsun.
    Öptüm seni.
    SEVGİLER:)

    YanıtlaSil
  5. Gülenim, iyi olmana, sonuclarin güzel cikmasina sevindim, gecmis olsun canim..

    Sevgiler ve selamlar hepinize,
    öptüm..

    YanıtlaSil
  6. Gülen'cim çok sevindim sonuçlarının iyi çıkmasına!:)D
    YAŞASINNN! Çok öptüm seni. Güzel sözlerinle de beni utandırdın. Çok sık yazmasamda en azından sana olan gönül bağımı hissetmenden dolayı da tarifsiz mutluyum.

    YanıtlaSil
  7. gülencim yeni okudum , çok geçmişler olsun canım.İyi olmana sevindim.

    YanıtlaSil
  8. ohhh beaaaa !! dedik sonunda! bilsekte onu okumak kağıtlardan daha bir anlaşılır geliyor değilmi ?


    muckkkkkkkkkkkkkk

    YanıtlaSil
  9. Olay budur gözümüz aydın Gülenim öptüm.

    YanıtlaSil
  10. Ohhh canım Gülenciğim çok sevindim, zaten masum olduğunu biliyorduk da belgelendi içimiz rahatladı... İyiymiş babanın takdiği fotoroman gibi kaçış planlaması yapamamışsındır bu sayede...

    YanıtlaSil
  11. Gülen'cim epeydir ugrayamamıştım.gelmiş geçmiş olsun hem de gözlerimiz aymış:)
    sevgiler
    R.

    YanıtlaSil
  12. Ohhhh yaaaa, içim bi rahatladı ki :)
    Canıııım, şubat tatili geliyoooor:))))

    YanıtlaSil
  13. :))
    Tüm Parçacıkların masumiyet temsilcisi olsun...

    YanıtlaSil
  14. Gözünüz aydın, iyi haberler almak ne kadar güzel
    Blog yazarı değilim ama çok sevdiğim blog yazarları var : )

    YanıtlaSil

Fikrin varsa bilmek isterim..

Aa BUNLAR DA VARMIŞ :)

Related Posts with Thumbnails