4 Mart 2010 Perşembe

MAVİ KUŞ KARGOLARI YOLDA :)

Sadece sosyal bir proje değil bu; çocukluk ve gençliğe adım attığım yıllarımın geçtiği okulumun reorganize çalışmaları için heyecanlıyım şimdi de.
Akşam TMMOB'nde ön çalışmalar için fikir alış verişi yaptık. Yoruldum, başım ağrıdı. Çok işimiz var. Çok çalışmamız lazım çooook. Şimdilik kısa keseceğim bu konuya ilerleyen günlerde mutlaka döneceğim; hem de yine bir destek talebiyle birlikte :)

Dönüş yolumuz bizim kızlar, grup böcüğümüz Erol ve iki damat (biri Hakan :P) bir arkadaş evinde atacağımız adımları belirledik. Uzun, ince bir yol bizimkisi. Tam o işlerin peşindeyken asortik-krep'im arayıp Mavi Kuş için ilk paketin ulaştığını söylemesin mi? Çok ama çok mutluyum. Canım Ece'm, sanki kız çeyizi çıkarmış. Nasıl özenmiş, emek vermiş, gözlerime inanamadım. Ece'm; ihtiyaç sahibi bütün insanlar adına bütün kalbimle teşekkür ediyorum sana :)
Bilgisayar kasası pörtledi. Gecenin 00.17sinde komşu bilgisayarındayım ve komşu eli kulağında kapı önüne koyacak beni. Eceeeeeeeeeeeeee'm tekrar teşekkürlerrrrr.
Acil çıkış nerede????

3 yorum:

  1. Canım benim, kaptırıp yine kendini fazla yorma bedenini:))
    Ayyy gecenin bu saatinde ne kafiyeli çıktı yorumum böyle:))
    Ben de hazırlayacağım en kısa zamanda.
    Öptüm seni kocaman...

    YanıtlaSil
  2. Offf..Yapmayın yaaaa..

    Hayatımda ilk defa İLK olmuşum.Paket göndermede olsa bile:)) Bi keyfine varayım:))

    Yapabildiğim, elimden gelen tek şey dikiş dikmek.Yapamasam ayıp olurdu.

    Umarım işe yarasın.Satışı bol olsun.

    Sevgiler canım.

    YanıtlaSil
  3. canım benim çok güzel yaa kuşlar uçmaya başlamış bende ucuracagım kuşumu .çok sevindim.senı çok seviyorum. ps ne ne oldu kı tam lazım olduğu zamanda ama olsun süper kadın çaresıne bakar. öptüm.

    YanıtlaSil

Fikrin varsa bilmek isterim..

Aa BUNLAR DA VARMIŞ :)

Related Posts with Thumbnails