14 Haziran 2011 Salı

JUMP!




Bir de zıplar.
İki de zıplar.
Üç de zıplar.

Çekirge bu.
Zıplar da zıplar!
Dördüncüyü bilemem ama..

Not: Carlos'un kedisinin ağzından canlı kurtardığımız çekirge, başka bir kedi tarafından avlanmadıysa muhtemelen zıplamaya devam ediyordur..

Fahrettin bey; internet bağlantım skandala dönüşmeden gerçekleşti. Hayırlı olsun dileklerinize katılıyorum şahsım adına :) Yazmak beni mutlu ediyor zira..

Yazdıklarıma olan diğer yorumunuza yanıtım -ki yorumunuzu görüntülenemiyor ama posta kutusundan alıp yapıştırmayı akıl edebildim-:

fahrettin "İYİ UYKULAR TÜRKİYE.." kaydınıza yeni bir yorum yaptı:

Gülen Hanım iyi akşamlar.Güvenli ve sığ sulara dönelim lütfen..Yaşamımız zaten yeterince güzel değil mi..Kaosa ne gerek var..DEĞİŞİMİ TARİHİN AKIŞINA BIRAKIYORUZ..

Güvenli ve sığ sularda yüzmemi salık verdiğiniz yorumunuza gelince, iyi de ama ben yüzme biliyorum :) Üstelik bundan daha boğucu olamaz derin sularda boğulmak. En olmadı batan balık yan gidebilir.. Madem sordunuz söyleyim; benim yaşantımla ilgili maddi-manevi bir sorunum yok. Mutluyum, istediğim ve sevdiğim bir yerde sevdiğimle birlikte yaşıyorum. Belli bir standartta yaşarken ne gerek var ama değil mi işsizleri, açları, sömürülen işçileri, atanamayan öğretmenleri, madencileri, ülkemin her bir karışı için canını vermiş şehitlerimizi, en gelir getiren kurum ve kuruluşlarının satılmasını, vs, vs neden sorun ediyorsam? Haklısınız sığ sular en güvenli yerler..
Babama selamınızı ilettim. Tanımıyorum ama selam yaz dedi.
İyi uykular diliyorum size ayrıca; güvenli ve derin...

Dağlar kızı'm; canım benim; hop nereye?! Olduğumuz yerden kımıldamıyoruz, kaldığımız yerden mücadeleye devam.. Bu memleket hepimizin..

Sığ sözcüğünü derin olmayan anlamında kullanıldığını sanırdım ben bir tek; değilmiş, sığır sözcüğünün ilk hecesiymiş aynı zamanda en kestirmesinden.. Aklıma geldi de söyledim..

1 yorum:

  1. güleniiiiiiiiiiim, yazdıklarına sonuna kadar katılıyorum canım benim:))))

    nasıl oralar şimdi ne güzeldir di mi, burada hala yağmur çamur:((((

    ben de seni çook seviyorum ve çok özledim:((((

    canım babana ve hakana selam söyle ahmetin de selamı var, bıdık birşey söylemedi öööööle bakıyor suratıma...hepimiz hepinizi öptük... (bıdık yaladı)....

    YanıtlaSil

Fikrin varsa bilmek isterim..

Aa BUNLAR DA VARMIŞ :)

Related Posts with Thumbnails