3 Aralık 2011 Cumartesi

SİNİR UÇLARIM AĞRIYOR..

Hastaneden çıkamadım geçen hafta. Göbek bağımı hastane bahçesine mi gömdüler ne..
Sinir ucu ağrısına yakalandım bu kez. Vücudumun her noktasına aniden girip girdikten bir süre sonrasına kadar canımı yakan ve şiddeti bir süre devam eden ağrılar. Korktum tabii.. Sle ve skeloderma ile ilgili olması düşüncesi paranoya derecesinde rahatsız etmeye başlamadan doktora gittim. Güzel bir muayene sonrasında öğrendim ki aşırı strese bağlı, stres kaynaklı sinir ucu ağrısı imiş bu. Şimdi epileptik bir ilaç ve B vitamini kullanıyorum. Moralim bozuldu. Tecrübemin hastalıklarla ilgili olmasını tabii ki tercih etmezdim :( Artık öyle bir haldeyim ki Fındığın da şaştığı üzere avucuma doldurduğum 7 tableti ağzıma atıp bir yudum suda gönderiveriyorum bedene. Neyse ki en büyük başarım bu değil bu hayatta :)
Fındık'la çok güzel zaman geçiriyoruz, eğleniyoruz. Hadi yapalım, hadi gidelim deyip hiçbir şey yapmayıp, hiçbir yere gitmiyoruz çünkü başka etmenlere gerek kalmadan birbirimize zaman ayırıp daha da derinlerine iniyoruz hayatlarımızın. Hiçbir şey yapmadan zaman geçirmek, sorumsuzca harcamak zamanı hoşuma gitti. Yine de ona bir telefon kılıfı dikmeyi başarabildim ama şanssızlığımızdan hastalıklar, hastane dolu günler geçirdik birlikteyken. Yaza telafi ederiz umarım.
Bugün bir kaç gün önce tanıştığımız arkadaşlarımızı ziyarete gittik. Güya bir merhaba deyip altı üstü bir bardak çay içip veda edecektik. Öyle olmadı, laf lafı açtı. Sohbet uzadı. Otel ve restaurant işletmecisi olan bu arkadaşlar bizi bu akşam balığa davet ettiler ama balık mı tutacağız yoksa tutulmuş balıkları mı yiyeceğiz anlayamadım orasını :) Kendini ifade ediş biçimin karşındaki insanda bir değer görüyorsa o iletişimi koparmak istemiyorsun.. Aklında yer ediyor, açık, net iletişimler güzel. Bu arkadaşlarla ayak üstü sohbetimiz sırasında böyle bir haz aldık. Yüzünden belli olur ya insanın içinin de dışının da aynı kumaştan olduğu, işte ben bunu hissettim bu arkadaşlarda. Sözler davranışla da desteklenirse bir anlamı olur hayata bakıştaki inceliğin. İlk izlenim önemlidir, çok az yanılırsın. Bunu da anladım ve uzun zamandır ilk kez yeni tanıştığım insanlara güven duygusu hissettim. Soğuk sütün bile ağzımı yaktığı bazı deneyimlerden  sonra bu arkadaşların ayrılırken bize minibüs durağına kadar eşlik etmesini, minibüs gelene kadar beklemesini çok şık buldum.. İş konularındaki deneyim ve yeni sezona yapacakları işlerin heyecanı, bunu fark etmem ne güzel. Fethiye'de tatil yapmak için ben bile giderim o otele :)
Fındığım yarın gidecekti ama gözyaşlarımla ıslattığım gözlerimi kırpıştırarak 'bir gün daha; bak hastayım' diyerek bir güncük için onu ikna ettim ama bir günden ne olur ki. Gidecek. Keşke burada yaşama olanakları olsa. Kafam sarıyor fındıkla. İçi dışı bir, art niyetsiz, saf, temiz, muhabbet kuşu gibi bıcır bıcır. Yımırtayı da fındığı da çok özleyeceğim :( Benim ağzıma bir kaşık bal çalıp sonra giden insanları kınıyorum :D
Ben var ya, insanları seviyorum ve şu an bunları yazarken UMUDUNU KAYBETME filmini izlerken ağlıyorum. Fındık 'sadece film o Gülen, ağlama' diyor.
Benden adam olmaz. Aşırı strese bağlı sinir ucu ağrısından da benden de bir halt olmaz :(

Not: ben yazıyı yazarken film bitti. Bana ağlama diyen fındık da ağladı ve göz makyajı yüzüne aktı. Kömürcü çırağı gibi yüzü ama henüz aynaya bakmadığı için haberi yok bundan :)

Candan Erçetin kapıma dayanma sakın :P


Kulaklardan sonra haberimiz oldu :)



Hastayım kız sana :)


Seni seviyorum Hakan :)

8 yorum:

  1. hiç birşey yapmadık mı? bence çokk şey yaptık.yılan hikayesine dönen olayımın ilk adımlarını attık sayenizde.ben halimden memnunum üstelik.ama şunuda çok iyi biliyorum ki eve vardığımda gece çaylarını,gece yemeklerini,tatlı atışmaları hakan abimin sus demesini bile özleyecek ve bir müddet alışamayacağım zorlanacağım:(( ha bu arada kömür karası olan yüzümü yıkamaya gidiyorum giderken çay bırakayım mı:))))

    YanıtlaSil
  2. Canım Gülenim çok geçmiş olsun.N'olur iyi bak kendine.

    YanıtlaSil
  3. Ben bu kadar uzun postları bir senin blogun da okuyorum ;) çok geçmiş olsun Gülenim , arkadaşınla geçirdiğin anlara ise maşallah diyorum , Allah nazardan saklasın sizi .

    YanıtlaSil
  4. Geçmiş olsun Gülen'ciğim. Sinir uçları dediğin zona mı? Çok ağrı yapar o, kendine iyi bak olur mu?
    Sevdiklerine selamlar...

    YanıtlaSil
  5. çok çok geçmiş olsun zor gerçekten.allah kolaylık versin.
    sevgiler

    YanıtlaSil
  6. :(
    çok geçmiş olsun Gülenim.Lütfen kendine iyi bak.Konuşamadık ne zamandır.Zaman bana yetmiyor zırt diye geçiyor ve nasıl geçtiğini anlamıyorum geçerken de sanki ortada yaptığım hiç bir şey yokmuşta boş boş geçiyormuş gibi geliyor.
    Yazılılara çalıştır ödevleri yaptır okuma yazma çalışmaları yaptır ev yemek okula git geller ay dur anlatırkende gerildim kendime ayıracak zaman bulamıyorum.
    Çocuklar okula başlayınca daha çok zamanım olur diye düşünüyordum sen misin öyle düşünen al sana zaman diyorlar :)
    Lütfen iyi ol ve o güzel gülümsemeni eksik etme kendinden ve etrafındakilerden.
    SEvgiler

    YanıtlaSil
  7. Deli kız geçmiş olsun yine yeniden bir kez daha. Her gidiş gelişimde bir geçmiş olsun ziyaretine dönüşüyor yorumum:)senin kadar güzel hastane maceralarını, hastalığını anlatan yok ben napim yaa. Çaresizseniz, çare sizsiniz. bu lafı bugünlerde çokça kullanıyorum ama öyle, hastalık huyuna gitmeyi öğretiyor, iyi günlerine pozitif bakmayı öğretiyor. Canım vakti zamanında bende geçirdim şu an yaşadığını pis bir şey, zona değil bu ama zona gibi ağrılar. Doktorun ne verdi bilmiyorum ama Aprikopal kullan mutlaka ağrılar geçtikten sonra da devam et kullanmaya aprikopali veya da dr nin verdiği vitamin bitince başla ara ara da olsa almaya devam et, sinir uçlarını güçlendiriyor tekrarını engelliyor.

    YanıtlaSil
  8. Çok geçmiş olsun canım benim.

    Öpüyorum

    YanıtlaSil

Fikrin varsa bilmek isterim..

Aa BUNLAR DA VARMIŞ :)

Related Posts with Thumbnails