1 Mart 2010 Pazartesi

İŞTE O YAZI..

Günaydın; gece insanıyım ben. Kendimle daha başbaşa olduğumdan geceyi daha çok severim. Gün içi gelişen ya da sonuçlanan iyi ya da kötü bütün olayların mutluluk ya da hüzün veren duygu hallerinden uzakta, daha iyi hissettiğim anlardır gece saatleri. Sevincini de hüzünleri gibi abartan benim gibi biri için gece bütün duygulardan arınmış dingin saatlerdir. Bu yazı da gündüz yazdığım nadir yazılardan biri olacak.
Cumartesi gününden daha kötüydü pazar günüm. Pazar günlerini zaten sevmiyorken bir de hava soğuk ve puslu olunca üzerine de abartılı örgü günlerimden geriye sağ kol ağrılı şişlik sendromu kalınca yataktan çıkasım gelmedi tüm gün. Sıtmayla baş etmeye çalışan yavru köpek bakışları fırlatırken çevreme 'şimdi ne olacak?' diye sordum kendime. Sonuç itibarıyle atkı ve şapka kariyerim kafamda bir ters bir yüzlerin süslenebileceği bütün şekilleriyle daha başlamadan son buldu. Ne yazık ki dinlenecek kadar pay bırakmam; sabırsızlığımdan başlayınca hemen bitirmek gibi bir handikapın içine düşer orada debelenir de debelenirim. Duvara çarptığımda kendimi eleştirir ama bir sonraki aynı davranışımı sergileyene kadar bir zaman önce yaptığım o özeleştiri aklımın ucundan bile geçmez :( Bu özelliğimden dolayı kaybettiğim çok şey varken nsıl hala aynı gibi davranabildiğime akıl sır erdiremiyorum :( Örgü kampanyamıza katılan canım arkadaşlarımı bensiz bırakacağım için son derecede hem de en tarifsizinden üzgünüm.
Kendimi birlikte yola düştüğümüz arkadaşlarımı sırtından vurmuş gibi hissediyorum.
Kendimi arkadaşları en ateşli bir çarpışma için cephedeyken bir ağaca sırtını yaslamış ağzında bir buğday tanesinin sapı dalga geçen asker gibi hissediyorum.
Kendimi 4x100 bayrak yarışında bayrağı düşürmüş atlet gibi hissediyorum.
Kendimi kötü hissediyorum kısacası :(
Yalnız bırakmadığınız arkadaşınız şimdi sizi yalnız bırakıyor. Olacak iş mi şimdi bu ?
Sıcacık örgü ve pazarda satışa sunulmak üzere hazırladığınız bütün o güzellikler için ihtiyaç sahipleri arkadaşlarımız, kardeşlerimiz ve çocuklarımız için hepinize şimdiden sonsuz teşekkürler. Bir kaç gün dinlenmek üzere yazı yazmamak istiyorum çünkü ben kısa yazınca bana ceza kesiliyormuş hissinde yazdıkça yazıyorum :)

Önemli bilgi; DEĞERLİ PAKETLERİNİZİ YURTİÇİ KARGONUN TÜRKİYE'DEKİ BÜTÜN ŞUBELERİNDEN 226463177 NUMARASINI BELİRTEREK İNDİRİMLİ GÖNDEREBİLECEKSİNİZ..

Şimdilik bu kadar :(
Öpüyorum.
Sarılıyorum.
Şimdiden özlüyorum.
Ve gidiyorum :(

9 yorum:

  1. gülenciğim çok geçmişler olsun
    olsun ama artık kendini ihmal etmesen.
    çok normalmiş gibi davranmayıp , geçerli mazaretlerini bir hatırlasan
    ÜZÜLÜYORUMMMM :((((

    YanıtlaSil
  2. canım kuzum...
    çok geçmiş olsunnnnnnnnnnnnnn..............
    bir an önce iyileşmen ve karşımızda olman için dua ediyorum..

    emeklerin boşa gitmeyecek bunu düşün.. bi amaç için uğraştın ama kendini çok yordun.. bir sonrakinde daha sakin olmayı öğrenceksin.. kendini düşün ve sen bize lazımsın.. iyi ol ve örmeleri bize devret.. sen hep burada karşımızda ol tamammıııııı

    muck...

    YanıtlaSil
  3. Ben senden korkmuştum zaten, bu hızla mayısa kadar sanırım 20-30 takım örerdin :) Dinlenmen iyi oldu, aklım sende kalıyordu,kendini daha çok hasta etmeden işi kararında bırakman çok daha iyi, tüm emeklerin için tekrar teşekkürler.
    Hazırız ve kargoları bekliyoruz artık :)

    YanıtlaSil
  4. canım ben hafta sonu haddecem bu işleri.hafta içi çarşıya gidemiyorum.canım benim geçmiş olsun. bende çok hastayım ve sesım kısılmış durumda aynen travestiler gibi çıkıyor sesım. aramışsın geri dönemedım canım. kaç gündür yattım paso. sende kendını yorma olur mu canımın içi öptüm seni.

    YanıtlaSil
  5. Canım beniiim, nazar mı değdi kuzum sana... Aradım seni ama ya duyuramadım. Uyuyorsundur diye üstelemedim. Daha sonra görüşürüz. Kendine iyi bak canım. Çok yordun bir anda kendini. Öyle yarı yolda bırakmış da değilsin. Buradan yazıp duyurular yapacaksın, bizim yaptıklarımızı takip edip, yorum yapacaksın. Mesela "o yeleğin boyu kısa olmuş" :) diyeceksin. Dinlen gel e mi? Çok geçmiş olsun canım. Seni seviyor bu peri.

    YanıtlaSil
  6. canım geçmiş olsun..ara vermeden güzel şeyler yaptın.hadi artık dinlen..

    YanıtlaSil
  7. Cok gecmis olsun canim. Bu sonucu cagirdigin gibi, simdi de def et gitsin bi cabuk.

    Kendine iyi bak e mi..

    Dur en iyisi ben seni bi opiim de gecsin.

    YanıtlaSil
  8. Vallahi nazar değdirdik Gülen'im sana yaa:(
    Üzüldüm bak şimdi çok geçmiş olsun, bir daha bu kadar yorma kendini.
    Hafta sonuna kadar benim paketim de hazır olur kargoya veririm diye umuyorum.

    YanıtlaSil
  9. Melek anneciğimin bir lafı vardı Gülen için 'Deliye vur demişler o da öldürmüş' azıcık ağırdan alsaydın keşke..canım benim yaaa

    YanıtlaSil

Fikrin varsa bilmek isterim..

Aa BUNLAR DA VARMIŞ :)

Related Posts with Thumbnails