23 Şubat 2010 Salı

MAVİ KUŞ HAREKETİ İÇİN GÜNÜN DIMBIL KOMBİNİ :)

Internetsiz kaldım, biz internet yokken ne yapıyorduk Allah aşkına, nasıl iletişim kuruyorduk, aklım almıyor. Sanki elimde bir modemle doğmuşum:) Başka günler olsa neyse de Mavi Kuş için bir hareket/harekat halindeyken bu hiç olmadı, aslında oldu; hem de çok güzel oldu. Ördüm :)
Ferhunde'nin annesinin örgü makinesini ben satın almışım da makine bizim eve gelince aniden görünmez olmuş gibi; örüyorum babam örüyorum :) Örneklerimi de çeşitlendirdim, bir yüz bir ters, iki yüz iki ters, üç yüz bir ters :) Başkaca da bir şey bilmiyorum :) Koluma fazla yüklenmek istemediğimden büyüdükçe ağırlığını tartamayacağım işlere kalkışmadım ne yazık ki :(Oysa hayalimde bir battaniye vardı.. Buna şükür, geçen sene bu zamanları hatırlıyorum da hala bir tanı alamamış ve kol kanserine yakalanıp yakalanmadığım konulu mrlar çektirip hastanenin çeşitli koordinatlarında o bölüm benim, bu bölüm de benim gezip duruyordum. Halime binlerce kere şükür. Kolum şiş tutuyor, kendi işimi kendim göremediğim yılları çok gerilerde bıraktım :)
Dolayısıyla da yorulmak çok güzel, yorulunca dinleniyorum, hayata karışıyorum, iyi bir şey yaptığım için içim huzur ve mutluluk dolu.
Evin durumu berbat ama aile bireylerim bu harekete o kadar destek ki, babam 'sen işine bak' diyor ona çay servisi yapacağım sırada;'ben alırım çayımı' Hakan yaptığım her şeyi çok objektif biçimde eleştiriyor ya da onaylıyor çünkü ben örgü konusunda da iyi değilimdir. Hakan örmüş mü, yok O da örmemiş ama onun göz izanı çok iyi :) Güzel de resim yapar :) Benim ölçü kavramım göz sorunumdan kaynaklanan zayıf derinlik algılamasından dolayı berbat :)
Tencere kapaklarını hiç tutturamam mesela :) Bir tencereye uygun kapağı bulabilmem için en az iki kapak denemem gerekebilir.
Dağınık çalışıyorum, nasıl toplanır bilmiyorum. Hakan 'ekmek ve gazete almak için bakkala gidiyorum' deyip de geri dönmezse hiç şaşırmam :D

Tutmayın beni, işim gücüm var :P Örmeye gidiyorum :)

Gelelim günün Dımbıl kombinine :P


Şapka küçük oldu :(
Araba yapmaya kalkıp araba yapmayı bilmediğimden arabayı ev şekliyle :O değiştirdiğim
saks mavisi içi silikon dolu polara dikilen kırmızı düğmeler..


Şapka içime sinmeyince başka bir tane daha örüverdim :)
Atkı 85 cm.
Örgü konusunda yardımlarından dolayı telefondaki sese teşekkürlerimle.


Şapkanın son halidir. (gece çekimi)


Küçük olan şapka (gündüz çekimi)
Mankenim DIMBIL'a teşekkürler..

Çok heyecanlı ve mutlu hissediyorum kendimi.
Böyle bir hareketin içinde/bir parçası olmak hiçbirimizin sırtının yere gelmeyeceğini gösteriyor bana..
ÖNEMLİ; TELEFON KONUŞMAMIZ SIRASINDA ASORTİK KREP'İN FİKRİ ÇOK HOŞUMA GİTTİ. BU EKİP DAĞILMASIN. YARDIM KAMPANYALARI İÇİN HAVUZ OLUŞTURALIM.
SADECE BİZİM OLMADIĞIMIZ BİR DÜNYADA YAŞARKEN BİZİM KOŞULLARIMIZIN DAHA FARKLI OLABİLECEĞİ İHTİMALİ ÜZERİNE DURUP BİR DÜŞÜNÜYORUM DA..


Kargo konusunda bir iki güne kadar bir gelişme olacak. Beklemek istemeyen, hemen göndermek isteyen arkadaşlarımız Asortik Krep'e posta yazabilirler mi?
Ben beklerken bir şeyler daha eklemeye devam ediyorum..
Hepinizi sevip gidiyorum şimdi.

Hepinizi çok şaşırtacağımı tahmin ettiğim nadide bir parça üzerinde çalışıyorum lakin
metal cetvel lazım; dosya kenarıyla çizmek zor oluyor :)))))))

8 yorum:

  1. Yazına baktım da Dımbıl nefis bir manken olmuş, birde ördüklerin çok güzel olmuş..

    Hem okudum hem de bakmaya kıyamadım, eline sağlık :)

    YanıtlaSil
  2. canım benim maşallah Allah gayret kuvvet versin sana :))

    YanıtlaSil
  3. Sen harikasın Gülen'im yaaa:))
    Örgü makinası oldun çıktın vallahi, süper olmuş yine:)

    YanıtlaSil
  4. merhaba Gülen Hanım

    Bu kadar koşturmanın arasında bloğumu ziyeret etmenize sevindim.Paketimi hazırladım, adresi bekliyorum. Ücretsiz kargo bulmaya çalıştığınızı biliyorum ama bulamazsanız da sorun olmaz diye düşünüyorum ne de olsa yardım işi bu.Kendinize iyi bakın...

    YanıtlaSil
  5. canım benim o güzel ellerine sağlık...
    harika oluyor ama kendine dikkat et lütfen olurmu.. çok yorulma.. keyifli keyifli ör ara sıra camdan bak kahveni yudumla örgün bir elinde mola versin sonra devam et..

    muck..

    YanıtlaSil
  6. Canım benim, bu sabah seni rüyamda gördüm. Bana "kimle konuşuyorsun, kiminle tanıştın" diye kızıyordun:) Tam o sırada telefon çaldı. Sen sanarak, uykuyla uyanıklık arasında koştum telefona. Telefondaki sesi de birkaç saniye algılamakta zorlandım. Ses senin değildi ama ben bu sabah güne seninle uyandım :) Çalışmalarım sürüyor benim de. Ama senin hızına yetişmek mümkün değil. Ben sabırlıyım sürprizini bekliyorum merakla...

    Seni arayamadım, ama sebebim var :)

    YanıtlaSil
  7. Ben sol kolumdaki sorun sebebiyle son 6 gündür sol kolum dirsekten bükülü,sol elim sağ göğsümün üzerinde yaşıyorum.FErdi'ler pozumun Napolyon gibi olduğunu söyledi.Ben de'şükredin Napolyon gibiyim,Adolf Hitler gibi yumruk havada da olabilirdim' dedim.Perşembe sabah tek taraflı sol üst ekstrimite venöz dopler çekilecek..Güzel çıksam bari..Bu sebeple öremiyorum,dikemiyorum mavi kuş kanatlarına ama ben de boş durmuyorum...kargom hazır..

    YanıtlaSil
  8. nay ben severimmm onlaarı :)
    harika şeyler tek tek sevdim onları gülencim.
    marifetli ellere- kocaman yüreklere sevgiler

    YanıtlaSil

Fikrin varsa bilmek isterim..

Aa BUNLAR DA VARMIŞ :)

Related Posts with Thumbnails