8 Şubat 2010 Pazartesi

NE CESARET?!

Bu saat oldu, saatin 'bu ' olduğunun farkında değilim. Esnemeye başlayınca anladım ki geç olmuş. Yarın 12de yemek yedikten iki saat sonra tokluk kan şekeri vermek için (Meksikalı'ların isimleri gibi uzun oldu :P toklukos kanchez şekerquiez) hastanede olacağım. Her iki kan sonucum da iyi çıkacağından eylüle kadar hastanenin en fazla 100 metre yakınına yaklaşma yasağı koyacağım kendime :)
Bu günlerde bir değil tam iki etkinliğe katıldım; bu beceriksizlik, sakarlık ve sabırsızlıkla hem de iki etkinlik. Cesaretime hayran kalmadan edemedim, sanal cür'et ödülümü bile aldım kendi elimden.
İlki Kelebek Atölyesi'nin kibrit kutusu etkinliği. Kaç gündür aklımı cik gadacık kibrit kutularıyla bozdum. Hakan'ın 'Gülen ne cesaret katıldın böyle bir şeye, hani ne yapabileceksin? şaşkınlığına yanıtım 'Ben katılmadım, oradan geçerken aralarına yanlışlıkla karıştım' oldu :) Bu saatlerde son kontrolünü de yaptıktan sonra eserimin :P hazır olduğunu net biçimde söyleyebilirim :) Diğer arkadaşlarımın tescilli becerilerinin yanında mahcup olmayı göze almak konusundaki yürekliliğime bir alkış lütfen :) Şimdiden çekiliş eşimin affına sığınıyorum. Elimden geleni yaptım; Hakan da yardım etmedi :P
İkinci etkinlik ise, okuduktan epey bir süre sonrasına kadar hemen hemen hepimizin bahar aylarında hissettiği bahar yorgunluğunu uzun süre atlatamadığı için kullanıcı ismini böyle seçtiğini düşündüğüm, çektiği sıkıntıya üzülmekten geri kalmadığım, gerçek isminin bu olduğunu öğrendiğimde de kendimle epey bir dalga geçtiğim arkadaşım Bahar Yorgun'un 8 Mart Dünya Kadınlar Günü vermek üzere düzenlediği hediyeleşme etkinliği. Bir ay var. Her gün değişen fikirlerimle düşüne düşüne kabaran hindiler gibi dolaşacağımdan eminim buralarda. Şimdiden çekiliş eşimin affına sığınıyorum repliğimi bu etkinlik için de atıyorum :P Elimden geleni yapacağım :)
HePSİnizi sevip öpüp gidiyorum :)


Bulutları anlatacağım..
Yeni fark ettim ben bulutları.
Karar verdim bulutları anlatacağım..


10 yorum:

  1. Aaaa başka blogdayım sandım, tema değişmiş, iyi de olmuş. İnat edip okuyanlardan değilim, gözlerim acıyo, yarın okurum ama yazmadan gidemedim.
    Ceeeeeeeeee :)))

    YanıtlaSil
  2. bir alkışta bendenn:)) ya bende aklımı bozmuş bulunmaktayım kiprittt kutusuynan:))bakkaldaki çocuk bile ben görünce abla kibritmi alcen diyo:)) ama sıkıldım olsada oldu olmasada oldu..
    vala bende cesaretimden dolayı bi eferim çektim kendime sorma:))

    YanıtlaSil
  3. Okudum, öptüm, gidiyorum.

    Gitmeden yarınki tahlillerinin çok iyi olmasını, hastane yolunu unutmanı, katıldığın iki etkinlikte de başarılı olmanı diliyorum.

    YanıtlaSil
  4. NE HUZURLU VE ENFES BİR SAYFA OLMUŞ GÜLENCİĞİM..
    ÇOK BEĞENDİM ÇOK.
    SEVGİLER CANIMM.

    YanıtlaSil
  5. Bu tür etkinliklere, ya yetişremezsem mahçup olursam diye katılamıyorum bir türlü, sendeki cesaretten bana da lazım bir miktar. Kibrit kutusu bitmek üzere ona yetişemem de, Bahar'ın düzenlediğine katılsam mı acaba daha zaman varmış nasıl olsa:)

    YanıtlaSil
  6. güzel olmuş bu şekil ama ben bağnazım galiba.
    belki de kızkanmışımdır.dur bi tahlil edeyim.

    YanıtlaSil
  7. gülen becereceksin sen bu işleri inanıyorum ben :)) bu arada bana pilatese başla dediğinden beri tüm dertlerimi pilatesle atacağıma tam kanat getirdim ve neresinden başlayacağım diye düşünmekteyim. bi cd mi bulmam lazım? burda pilatesin pi'sinin olduğunu sanmıyorum çünkü (fazla mı abarttım aceba?) marketlerin cd reyonlarını mı deşelemeliyim? Gülennnnn napcam beeeeeeen

    YanıtlaSil
  8. canım benim süper kadın. neyin var açlık ve tokluk yaptırıyorsun. ben senı merak ediyorum. aradım msj attım ama ulaşamadım sana bana dönersen sevinırım özledim canım valla sefgiler...

    YanıtlaSil
  9. şekerimmmm sayfa hoşşşş sen hoşşş daha ne olsun... klip de süper olmuş.. şarkı tam senlik.. enerjik ve neşeli........
    seni seviyorum bebeğim... kibrit kutusu etkinliğini duyup duyup içine bir türlü karışamamışlardanım :))
    selam ve sevgiler...

    YanıtlaSil
  10. Canım bugün pazartesi ve okullar açıldı... Epru, "aç bacağı aaaaç, gerdir gerdir..." derken seni çok fena andım, haberin olsun :)

    Çalışmalar nasıl gidiyor, meraktayım.

    YanıtlaSil

Fikrin varsa bilmek isterim..

Aa BUNLAR DA VARMIŞ :)

Related Posts with Thumbnails