29 Temmuz 2010 Perşembe

AMA NASIL?

Aynı acı deneyimi yaşayan bütün arkadaşlarımın hatıralarını canlandırdığım için çok üzgünüm :( Hepimize geçmiş olsun; geçmiş olsun dilekleri için de çok teşekkür ediyorum.
Ama en çok da cana geleceğine mala gelsin tesellisine takılıp kaldım. Bu iyi niyetle yapılan temenni diğerinin alternatifi mi? Teselli bulmak ya da etmek için kendimizi ya da karşımızdaki kişiyi telkin ederken hırsızın ruhumuzda açtığı yarayı kendi imkanlarımızla sarmak gibi geliyor bana bu düşünce. Ne canımıza gelsin ne de malımıza! Hangi hakla? Ay delireceğim şimdi ben yine!
Sevindirici bir haber; bay hırsız anneciğimden kalan 30 senelik saati beğenmeyip almamış :) Haspa! Havalara uçtum. Tek taşımın gitmesi bile umurumda değil çünkü pırlantanın pırlanta olana kadar geçirdiği acı dolu evre beni tek taş kullanmama konusunda ateşli bir protestocu yapmıştı zaten. Hakan'a tek taşımı paraya çevirip Mavi Kuş Derneğine burs için bağışlayacağımı söylediğimde 'O senin, ne istersen yap' demişti. O kadar eminim ve içim o kadar rahat ki, biliyorum patates olasıca elleriyle götürdükleri her şey bana geri dönecek :) Hatta senaryosunu bile yazdım; iki polis beni zor zaptederken ben yüzleştirildiğim hırsıza bodoslamadan kafa atıp burnunu kıracağım :D
Babama söyleyip söylememekte geçirdiğimiz tereddüt, söyleyelim kurtulalım kararında son buldu çünkü babamın tansiyonumun neden 16ya çıktığını didikleyip durması ona yapılmış haksızlıktan başka bir şey değildi.
Konuştuğum polis memuru çorapla olmasına karşın net bir parmak izi saptadıklarını söyledi. Gidince ben de parmak izi vereceğim. Bayılırım criminal atraksiyonlara; zaten de bir Sevil Atasoy hayranıyımdır :D Bu arada önemli bir detay; takılarımın hepsinin fotoğrafı mevcut. Memur bunun araştırma için büyük kolaylık sağlayacağını söyledi. HIRSIZLARA KARŞI BİRLEŞELİM VE TELEFONLA KONUŞTUĞUM CANIM MARİFETLİ PERİ'MİN SÖYLEDİĞİ ÜZERE ORİJİNALİTESİ OLAN TAKILARIMIZIN FOTOĞRAFLARINI ÇEKELİM ama laptopunuz ya da fotoğraf makineniz de hiç olursa bilemem. La biz napcaz bu hırsızlarla! Çıldırmak işten değil, sen gel, sana ait olmayan, hiç tanımadığın bir eve gir! Allah belanı versin senin! Biz de kafa patlatalım! Değerli eşyalarımı neden yanıma almamışım, yahu neden alayım, ben sen bana ait olanı çalma diye çantamda altınla gezmek, o stresi yaşamak zorunda mıyım? Sizden her yerde var, kaldığım tesiste çalmayacağınız ne malum? Evime kamera koyacakmışım; lan bu evde Kaşıkçı elması mı var? Mecbur muyum sen sanatını icra edeceksin diye külfete girmeye; bi' daha Allah belanı versin hırsız senin. Ama sonuna kadar peşindeyim. Aman uğraşmayım, aman daha başka zarar görmeyim diye ben de bu işin peşini bırakırsam!! minik'in yaptığını yapacağım! Sanki kadroluymuşum gibi her gün emniyete gideceğim :D Sabahın köründe gidip çay suyunu ben koyacağım polis abilerimin :D Hayatlarından bezdirmezsem kurbağa olayım, üstelik kimse de öpmesin beni :D Neyse ki sevimli bir kimseyim :D
Can nasıl acıtılırmış, iç acısı nasıl oyum oyum hissettilirmiş sen DE öğreneceksin hırsız insan :(
Nasıl evime hırsız gireceğini biliyorduysam senin de karşıma geleceğini biliyorum hırsız kişisi; evet biliyordum; Hakan'a 'evi yalnız bırakmak istemiyorum, bu eve hırsız girecek' dediğimde Hakan beni anlamamıştı. Neden peki her şeyim evdeydi? İyi de evde çok değerli misafirlerim vardı. Tek sorun, erken ayrıldılar :( Misafirler gitti, hırsız abimler girdi eve..

Alınan karar üzerine kaplıca tatilime devam ediyorum çünkü Skeloderma'lı kolumda inanılması güç bir değişim ve iyileşme var. Geçenlerde sanal olarak elektrik süpürgesi kullanırken yakalandım babama. Babam 'kolunu mu deniyorsun?' dedi :) Sanal bile olsa elektrik süpürgesine hükmedebildiğim için mutluyum:) Kolumu bir şey almak için yukarı da kaldırabiliyorum, umarım hırsıza yumruk atarken sorun çıkarmaz çünkü sadece burun kırmak beni tatmin etmeyecek :D
Bugün perim'le konuştuğum sırada hem de bir kahvenin önünden geçerken unlu mamüller minibüsünün altında kalıyordum. Kendimi kurtarmak isterken de sol ayağımla sağ terliğimin kenarına bastım. Neredeyse düşeyazdım ama düşmedim. Az sonra bir velet 'geçmiş olsun abla' dedi :D Rezalet. Haymana seneye beni hatırlamasa iyi olur :D Sil baştan başlamak gerek bazen dımdırıdımdım.


Fethiye dönüşü karakol mesaisine başlarken kendimi dinlenmiş hissedebileyim diye
tedavi tatilimi bitireyim ben bi' hele :)

Yorumlar için her birinize bütün bir evren kadar teşekkür ediyorum. Hepinizi seviyorum. Desteğiniz beni çok mutlu etti. Görüşürüz :)

5 yorum:

  1. Gülen geçmiş olsun ,fotograflarını çekip kırılmıyacak bir mail adresine at derim ,dur sana gecen sene ki anımı diyorum çünkü komikti bize göre ,sen seneryo yazmışsın ya ,kafa göz kırıyorum tutmasınlar seni diye:)hırsız gelmiş kapıyı açmıyor duvardan atlayıp gelecek bahceye girmesiyle ben minik kızımızın sesini duydum :)adama kaç diyorum ,yoksa bizim kız bir tarafından koparıp heppimizi karakolluk edecekti Allahtan ısırmadan kaçırdım adamı :) ,bizemi üzüleyim adamamı :)

    YanıtlaSil
  2. Hırsıza kızma bana kız.. Birde ben bugün gidemedim,evde yatılı misafirim var ,haberin olsun.

    "Gülen burada olmadığında hayırsız olan arkadaşı" Asortik krep

    YanıtlaSil
  3. Gülen'cim.. face te yazdığıma hafif bir sitemle cevap yazmışsın...Durumuna gülebilecek kadar şuursuz değilim ki bebeğim. sadece hırsıza seslenmene gülümsedim....İnce bir espri anlayışına sahip olduğunu bilmeme güvenerek yazdım onu da.Velev ki hata ettim .. affola...dostların ,arkadaşların birbiri üzerinde biraz toleraransları vardır diye bilirim .. yanılıyor muyum.. öptüm...

    YanıtlaSil
  4. geçmiş olsun bilirim o berbat duyguyu

    YanıtlaSil
  5. Gülenim, hırsız için, yanıkların için, düşüp incinmelerin için toplu halde koccaman bir geçmiş olsun diliyorum ve çok öpüyorum seni. Kıkırdayarak okudum en hazin hallerini bile, deli kız seni:))

    YanıtlaSil

Fikrin varsa bilmek isterim..

Aa BUNLAR DA VARMIŞ :)

Related Posts with Thumbnails