21 Temmuz 2010 Çarşamba

OTELDE YANGIN, KALBİMDE YANGIN!

Evet az kalsın tesisi yakıyordum. Kapıya dayanan itfaiye ve jandarmadan, olay son bulduktan sonra haberim oldu; yoğun dumanın geldiği odanın bizim oda olduğundan da çünkü ben o sırada açık havuz başında laklak ediyor idim :/
Ölü bir tavuk. Haşlanması için ocağa bırakılır da gidilir mi? Yakalanıp kesilen tavuk yolundu, olmadı haşlandı, yetmedi cayır cayır yakıldı :( Eziyet ki ne eziyet..

Geldiği günün ertesi günü asansörde kalıp ancak kapının kırılmasıyla kurtarılan asansör mağduresi Gülen oteli kül edecekti neredeyse :( Ben yoğun dumanın yarattığı korku ve sinirden 10bin gücünde elektriğe tutulmuş gibi titrerken bana Gülen Hanım diye hitap eden işletme müdürü Ahmet bey'in 'Gülen abla lütfen üzülme, size bir şey olmadı ya, tesis yanarsa yansın' diyerek sanki kardeşmişiz gibi sarılıp teselli etmesi beni çok duygulandırdı :) Bunu yaparken de göz ucuyla bile hasar var mı yok mu diye bakmadı eve. Ev diyorum da aslında kaldığımız yere ev mi demeliyim bilmiyorum..

Şimdi içlerinde milli bir mutfak şefinin de bulunduğu tesis çalışanları 'bize tavuk yapar mısın?' diye dalga geçiyorlar benimle, ben de onlara 'evet, size de tavuk yaKarım' diyorum.. Becerikli, pratik, hızlı, karizmatik ve henüz 19unda milli aşçımızdan tavuk yakmama sırları öğrenmem gerekecek; aşçı değil aslında, başka bir kartvizit ismi var onun; executive sous chef Fatih Nazlı..

Yüzerken de bir beyefendinin yüzünü yırtmışım :( Adamcağız karşılaştığımız asansörden inerken ona bir kilo kan borcum olduğunu söyledi gülerek :) Oysa benim tırnaklarımın uzunluğu kısalığa yakındır.

Geçen sene buraların ikoncanıydım bu sene zararcanı oldum..
17 temmuzdan beri Haymana'dayım. Bir hafta dolmadan üç vukuat.
Allah oteli ve burada bulunan herkesi benden korusun..
Hepinizi seviyorum. Yazamıyorum çünkü mineral yüklü kaplıca suyundan yorgun, hem de zaten laptopsuzum.. İyi bir haberim var ama canım iyi bir haber vermek istemiyor şimdi :( çünkü..
ÇÜNKÜ ÖFKELİYİM ASLINDA BEN! ÇÜNKÜ HAKKIMI HELAL ETMİYORUM; SİZ DE ETMEYİN!
Dış güçlerden değil; içten bölünmesin diye bekledikleri, canları pahasına korumak için tereddüt etmeden hayatlarını tehlikeye atmakta sakınca görmeyen yedi oğlumuzu, uğruna canlarını verdikleri topraklara emanet ettik bugün yine!
Bu politikalarla neden olanların yakasında olsun ellerimiz!
Adam terörü bitireceğine özel ordu diyor; işsizliğe de çare olacakmış!
ÖZEL ORDUYA OĞULLARINI GÖNDER, BAK SENDE DE VAR ASLAN GİBİ İKİ TANE!

18 yorum:

  1. Senin tatilin bitince sanırım benden başka sevineceklerde olacak :)))))))
    Özledim..

    YanıtlaSil
  2. :) halinize gülsem mi üzülsem mi bilemedim, Gülen ablacığım.
    Vatanımız hakkında alınanlar kararlar içnde ne diyeceğimi bilmiyorum. Hakkımızda hayırlısı olsun.

    YanıtlaSil
  3. Asansörü biliyordum ama yangın yeni galiba. Geçmiş olsun canım. Ama asansörde kalmanın öncesini yazmamışsın. Evrene mesajını:) Bir de yorganla yattığına ne kadar mutlu olduğunu. Neyse ben yazmış oldum:) "Allah herkesi benden korusun" demişsin, güldürdün beni:)

    Terör bitsin istiyorum. Benim de bir oğlum var. O annelerin yerine koyuyorum kendimi... Ve helal etmiyorum, etmeyeceğim.

    YanıtlaSil
  4. canım çokkk geçmiş olsun

    sabah aradın ama ben bakanın basın toplantısındaydım açamadım
    sonra aradım ama sana ulaşamadım


    7 şehidimize Allahtan rahmet diliyorum

    seni de kocaman öpüyorum

    YanıtlaSil
  5. Mühim değil kızım, sana oteller fedâ olsun.(Benim değil nasılsa) Yak. Şânın yürüsün:)))
    Vallahi şimdiye kadar mutfakta yaktıklarımı üstüste koysam otel kadar olurdu herhalde:)))
    Tayyip'in sesini bile duymaya tahammül edemiyorum artık:((

    YanıtlaSil
  6. aman sakın boyle gitmedin yoksa siz dısarı cıktıgınızda valılık yolları kapatmak zorunda kalacak :))
    gecmis olsun...

    YanıtlaSil
  7. Yok yok ablam o senden kaynaklanmıyo.Tavuğun kaplıca suyunda kaynama noktası daha düşük demekki:)Asansöre de ne zamandır bakım yapılmıyodu kim bilir.Yüzünü çizdiğin adamcağız da bula bula senin elinin altını mı bulmuş canım yüzecek,gidip başka tarafta yüzseymiş yahu!...:)Aksilikler tamamen dış kaynaklı yani.Sen kendini üzme ablam benim:)Ayrıca Allah herkesi benden korusun demişsin,o nasıl söz;Allah herkese senin gibi bir dost versin...Öpüyorum...

    YanıtlaSil
  8. Kesinlikle katılıyorum çok şey yazmak istiyorum ama başlarsam haddimi aşmaktan korkuyorum, aklımdan güzel şeyler geçmiyor çünkü.

    YanıtlaSil
  9. Gülenim, oradakilere geçmiş olsun :))

    Gerisi için kendime iki günlük "sus" verdim, başlarsam duramayacağımdan korkuyorum...

    YanıtlaSil
  10. Önce büyükçe bir geçmiş olsun diyelim. Artık gittiğin yerlerde 'Dikkat..Gülen bu tesiste kalıyor' tabelası asacaklar:))

    Senin kalbindeki yangından hepimizde var maalesef:(((

    YanıtlaSil
  11. canım çok geçmiş olsun.ayrıca yazının son paragrafındaki cümleyi kelimesi kelimesine bende yazdım.bu memleketin gözü ne zaman açılacak çok merak ediyorum.yoksa iş işten çoktan geçtimi:(

    YanıtlaSil
  12. Ahhhhh canım yaaaa çok geçmiş olsun
    Size bir şey olmamış ya neyse cana geleceğine mala gelsin.Bende merak etmiştim uzun süredir yoktun buralarda Dün sabah aradım meşgul çaldı tlf ama tahmin ettim Ankara da olduğunu.
    Canım iyi tatiller, kazasız belasız geri dönmek nasip etsin Allahım
    İçimiz yandı yine onların tuzu kuru hangisinin yakını askere gidiyorki....

    YanıtlaSil
  13. geçmiş olsun canım,nelerde gelmiş başına...ne zamandır giremiyorum işlerden bu gün bakabildim ancak,öpüyorum.kendine iyi bak lütfen ve çevreye fazla zarar vermemeye çalış :))))

    YanıtlaSil
  14. Gülen'im dikkat et canım.Çok geçmiş olsun.
    Sevgiler:)

    YanıtlaSil
  15. canımm gittin d yaktın mı oraları ? aman size birşey olmasın !!

    YanıtlaSil
  16. aaaaaaa, çok geçmiş olsun gülenim canım....

    özledim kız seni, orayı burayı ve kendini yakmadan dön artık evine....

    YanıtlaSil
  17. yaşasın sakarlar ! yalnız değilim öğrendim ya rahatladım artık benim vukuatlarım kendimle
    yazılarınızla ne kadar geç karşılaşmışım
    askerlik mevzuuna gelince ; o sizin bakış açınız başka bir açıklaması olabileceğini düşünmek de lazım değil mi ? objektif olabilmek adına
    selamlar

    YanıtlaSil
  18. geçmiş olsun canımmmm yaa:(( ama güldüm ben itiraf ediyom benden korusun demişin ya..bi şarkı var hayır hayır gözyaşınada hayır inanmıyotum sana... bu adam pinokyotuda geçti...bu arada özledim senii ama ben bu ara net ve tlf baglantım yok ama ya

    YanıtlaSil

Fikrin varsa bilmek isterim..

Aa BUNLAR DA VARMIŞ :)

Related Posts with Thumbnails