27 Haziran 2009 Cumartesi

ELÇİN,BELGİN,NALAN,3PRENSES,NUNU,ECE,SİHİRLİ,EYA,LEYLAKDALI,SEM,FUNDA,N@ZO,ÇINAR,MADEBYOZLEMAKIN,MEHTAP,ÇİLLİ KIZ BEGONYA,YAŞAM GURUSU TOPLAŞIN :)

ELÇİN'im; 7.22, medi.22 hiç fark etmez.İstediğin hatta istemediğin saatte arayabileceğini söylemiştim sana değil mi??O kadar şirinsinki sana söylenmek mümkün değil.Hatırlasana arabalı bir maganda tarafından taciz edildiğimde ilk aradığım kişi sendin; sanki taaa oralardan NE yapabilecektinki :)))
İyiki varım çünkü seni tanıdım.Güzel dileklerin aynısı senin için de..Seni seviyor bu deli kadın :D

Belgin'im; canım kız kardeşim, Canımın Almanya'daki yarısı; ne kadar candan, ne kadar sevgi dolusun sen.Bütün iyi dileklerin hepsini, aynısını sana paslıyorum.O çok bayıldığım kahkahalarını eksiltecek hiçbir şey yaşama.Güzel güzel, mutlu, umutlu yaşamaya devam et.
Ben de böyle bir yazı yazmak istemezdim inan ama daha başkası da olamazdı.Telefon konuşmalarımızdan biliyorsun hala nerelerde olduğumu :( Bu acıyı yaşayacaktık günün birinde ama hiç hazırlanmadık, şimdi de sürekli bir reddediş halinde sürüyor hayat, öfke nöbetlerinin devamlılığının tarz haline gelmemesini istiyorum sadece.
Bendeki sen için de ben çok şanslıyım.Seviyorum seni..

nalan ablam; sen hiç konuşma :( Seni bu kadar sevmişken, bir hayranın olmuşken beni bırakıp gittin :( Şimdilik sen Gül'e bak, Ertuğrul'un tadına var.Gelince acısını çıkarmazsam ben de ne olayım :D Klavye harfine gerek yok; beni sevdiğini biliyorum ablam.
Ben de seni seviyorum.Gül'e söyle çabuk iyileşsin de bir an önce gel lütfen.Ben de seni seviyorum.

3prensesim; elinde gitarın da var mı :))) Çok teşekkür ediyorum, sağol serenat için.Senin de 9luk fıstık prensesin doğum günü kutlu olsun.Hayatında umut hep var olsun.Sağlıklı ve güzel yaşasın ailesiyle birlikte.
Seni seviyorum..

Nunu'm; mutfakların kraliçesi, salata, pasta ve yemeklerin süsü;
Hakkımda hissettiklerin, doğum günü dileklerin için sonsuz mutlu oldum.Kabul görmek çok güzelmiş :)
Tek başına, mutsuz ve umutsuz değilim artık.Çok teşekkür ediyorum.
Seni seviyorum..

Ece'm, kalemi güzelim, güçlü kadınım; hiç görmediğim sen gelince gözümün önüne; dudaklarım titriyor, burnum sızlıyor.Anlarsın beni..
Umut dolu dileklerin heyecan veriyor.Başarır mıyım sence??
Çok teşekkür ediyorum ve seni seviyorum..

Sihirli'm, fotojenik kız; Anneciğim bir an olsun çıkmıyor aklımdan, hep gözümün önünde, elimi uzattığım her yerde..Sözcüklerimden başka hiçbir şeyim olmayınca da blog, hele de şimdi öyle iyi geliyorki.Uzun süreli sıkılmadan yaptığım tek iş bu desem yalan olmaz.İçimdeki harflerin önce sözcük, sonra da anlamlı cümleler oluşturmasından başka yapabileceğim hiçbir şeye sahip değilim çünkü..
Anneciğim Karşıyaka'da değil, Cebeci'de.
Anneme benziyorum ben ya da bilmemki, belki de bir sentezimdir.
Güzel dileklerin için teşekkürler deniz kızı..Seni seviyorum..

Eya; hiç tanımadığın halde uzun uzun yazmışsın.Duyarlılığın ve ayırdığın zaman için çok teşekkür ediyorum.
Uzakta olunca o düşünceler zorlar insanı.Aklına kötü şeyler getirme lütfen.Ben de aynı ve başka nedenler de eklenince annemleri bırakıp İzmir'e yerleşmemiştim de herkes bana 'deli misin sen, güzelim İzmir'de yaşanmaz mı?' demişti.Burnumdaki sızı hiç geçmiyor, geçmeyecek de biliyorum; sadece acıya alışarak yaşamaya alışacağız.İlaç kullanmamak ve psikiatre gitmemek için çok direndim ama artık tek başıma mücadele edemeyeceğimi anladığımda, bağırarak -ki komşular geliyordu- ağlama krizlerimi, öfke nöbetlerimi kontrol altına alamadığım ve babam, eşim ve kardeşimi huzursuz etmemek için doktorun verdiği 'sinir sistem düzenleyicisi'ni kullanmak zorunda kaldım.İlaç kullanmayı istemediğim o süre içinde üzüntüden bir hastalığa daha yakalandım :(
İlk zamanlar, evet çok uyuşuyordum ama şimdi sanal olduğunu bilsem bile rahatladığımın farkındayım.O halime babam çok üzülüyordu.Onu üzmemek için ben ayakta durmalıyım.Sağlam kalmalıyım, üç erkeğin bir kızı, eşi, ablası benim.Bir kaç gün önce ilaç almayı unutmuşum, hemen fark edildi.Bir süre önce de nasıl oldu anlamadım; çok dikkatliyimdir çünkü tarihi geçmiş ilaçları içmişim, çok kötü hissediyordum.Hemen fark edildi.
Bir süre bu ilaç meselesi böyle sürecek.Şikayetim yok, isyanım yok.Her şeyin bir nedeni olduğunu düşünüyorum ve isyan ederek başa çıkılamayacağını, bunun beni daha mutsuz ve huysuz yapacağını bildiğimden isyan etmeyi hayatıma, kendime ve benimle birlikte yaşayan insanlara hak görmüyorum.
İlgine, önerilerine, örneklerine çok teşekkür ediyorum.Çok duyarlı olduğunu düşünüyorum; ne güzel bir meziyet.
Özlemlerinin mutlu sonun yakışacağı bir öykü finali olsun seninkisi.Seni seviyorum.

Leylakdalı'm; ah leylakdalı'm; aldığımız beceri, eğitim, öğretim aşamalarını düşünüyorum da sana hak vermemek mümkün değil..Bu ülkede hiçbir şey olamayan insanların öğretmen olduğu dönemlerden geçtik.Sırf ataması var diye aileler bir ara 'hiç değilse öğretmen olsun' diyordu çocukları için :(( Japonya'da en zor olunan meslek öğretmenlik.'. dünya savaşında yerle bir olmuş ve depremler ülkesine bakar mısınız şimdi??Yine de düşünüyorumki iyiki öğretmen değilim çünkü ben bu müfredatı var ya!
Yeni yaşıma olan güzel dileklerine candan teşekkürlerimle seviyorum seni.

Beni çok seven sevdiğim insan SEM'im; keşke desem de değiştirebileceğim hiçbir şey yok ne yazıkki.Dönüşsüz bir yol.Bir gün hepimiz sevdiklerimizle orada birlikte olacağız.Çok özlüyorum, göremiyorum, elimden hiçbir şey gelmiyor.Üzülüyorum.Tek tesellim, annemi hiç üzmedim ben, ağzından çıkan sözcüğü emir kabul ettim.Postada anlattım sana, acı çekecekti.Ben nasıl dayanırdım :(((
Söylediğim şeyi dikkate aldığın, hakkımda düşündüğün güzel meziyetler için çok teşekkür ederim çilli tatlı kadın.
Geleceğin o 'bir gün'ü, geleceğini söylediğin günden beri bekliyor ve seni çok seviyorum..

Funda'm; Leylakdalı'nın en az onun kadar tatlı, düşünsel gücü yüksek kardeşi;
Yaş ne olursa olsun, sevdiklerimizle ailemizle birlikte olma isteğimiz hiç azalmıyor.Her gidiş derin yaralar, izler bırakıyor.Anıları ağlayarak anmamaya başladığımız gün artık kabullendiğimiz gündür.Hayatı sonuçlarına katlanmadan yaşamak.Becerebilir miyiz?
Umarım..
Annelerimiz nur içinde yatsın.
Huzurla beklesinler bizi.
Menekşeleri hiç solmasın..
Sen de hoşgeldin hayatıma.Seni seviyorum.

Madebyozlemakin; postayla kutladığın doğum günüm ve ben teşekkür ediyoruz sana.Kısa filmlerin prensesi, kuklaların ince elli gülen yüzü; inceliğin, sempatin, samimiyetin için teşekkürler..Seviyorum seni.

n@zo'm; güzel öğretmen, fedakar ve vatansever insan;
Hiç kusur olur mu; ben sana, bir de bana yazmaya zaman ayırma diye posta bile yazmıyorum.Nasıl koşturduğunu, ev-iş arasında nasıl bir trafiğin olduğunu biliyorum güzel kız.Ne yazıkki laylaylom değil işte :( Son doğum günümde annem vardı.Şimdi annemsizim :( Ne kadar üzgünüm.Hayat her özel günde onsuzluğumu daha da katlayarak vuruyor beynime :( Bir gün kavuşacağız.
Yazılarım hakkında böyle düşünüyor olmana ne kadar seviniyorum bilsen.Kısa yazamıyorum ben.Yazdıklarıma sonradan bakıyorum da altı satırdan sadece bir tek cümle oluşturabilmişim :/
Cesaret için çok sağol canım.Seni seviyorum..

Yaşam guru'm; burada olmadığın zamanlarda da beni aklının bir köşesinde tuttuğun için çok şanslı ve mutluyum.Senim gibi hayatı elemiş alacaklarını almış biriyle tanıştığım için çok mutluyum.Doğum günü postan için çok teşekkürler..Seviyorum seni.

Çınar; kapı komşum, 40 saat susuz kalanım; hu dersem çıkar mısın cama :)))
Düşünüyorum da iyiki doğmuşum, ne güze;l yüzünü hiç görmediğim bir çok arkadaşım doğum günümü kutladı :)
Çınar çok teşekkür ederim.
Annemsiz bir hayatın nasıl olacağını hiç düşünmemiştim, düşünmek istememiştim.Hep anne-babamdan önce gitmeyi isterdim.En son gittiğim psikiatr 'umarım babanı da görürsün' dediğinde hiç kızmadım ona.Anne-babalar evlatlarının acılarını görmemeli.Ben bu kadar yandıysam annem kimbilir ne hale gelirdi.Dayanamazdı :( ve ben ne kadar bencillik etmişim annemden önce gitmek istemekle..
Annen nur içinde yatsın, belki annelerimiz de orada arkadaştır.Seni seviyorum.

mehtap'ım; yoktun, dönmene sevindim.Aklıma Keçiören teleferiğini sokan insan :)
Doğum günü kutlamana çok teşekkür ederim.Mozilla yükledim.Takipte olduklarım arasındasın sonunda :)

ÇİLLİ BEGONYA; enerjik ve sevimli çilli bir kızla tanıştığıma çok sevindim.Hoş geldin ve bloğuma tüm acılarıma karşın şeker demenden çok hoşlandım.Teşekkürler..


Not:Bloggerın tribal enfeksiyon geçiriyor olması nedeniyle yorum sayfasına kesinlikle yazamadığımdan buraya yazdım.Blogger beni yıldıramaz :D


7 yorum:

  1. güzel yorumlarına teşekkürler canım benim.kuzucuk çok sevinmiş.şu arkadaşın ne iyi kadınmış.banada yorum yazmış diye söylendi durdu bütün gün.ikinizin doğum gününün arka arka olması güzel bir hoşluk.sulugöz yengeçler sizi.ben ikizlerim.ank. geçerken sana selamlarımı gönderdim.bu defa kontrolü tlf. hallettik.aralıkta görüşürüz inşallah.

    YanıtlaSil
  2. Canım Gülenimin ve benim Yaş günümüzü kutlayan herkese nazik davranışları için teşekkür ederim.Kutlamayan arkadaşları da şiddetle kınarım..İlk doğum günümdü annemsiz.Ayrıntıya girmek istemiyorum ama çok feciydi..Allah bana o feci trafik kazasında eşimi koruyup,onu bana bağışlayarak en güzel yaş günü hediyemi verdi..Şükürler olsun..

    YanıtlaSil
  3. Geldim Gülen
    Dışarıda biraz uzun kaldık.
    Şablonu değiştirdim, blog listem kayboldu, şimdi onları toparlamaya çalışıyorum. Okunucak çok şey var, neler olmuş merak ediyorum falan filan.

    YanıtlaSil
  4. mutfakların kraliçesi ! :)
    tahtındaki
    ve
    tacındaki,
    VE
    ayrıca hazinesindeki tüm değerli taşları ,,
    sana armağanlar ediyor..
    TEŞEKKÜRLER EDERİM GÜLENCİĞİM.

    YanıtlaSil
  5. Canim, bitanem güzel dileklerin icin cok tesekkürler, seviyorum ben seni deli kizzz:))
    Iyi ki varsin kardesim, arayamasamda her zaman aklimda, yüregimde oldugunu biliyorsun di mi:))

    Seni cok seviyorum:))
    Öptüm

    YanıtlaSil
  6. Canımcığım yazını yeni görüyorum.Ben teşekkür ediyorum.Demek teleferik macerası sizi de cezbetti.Paylaşımın işte bu yönünü de çok seviyorum ben.Bende sizlerden birçok şeyler öğreniyorum.En başta okuduğum kitapları blog dostlarımın tavsiyesi sayesinde alıp okuyorum ve kendi arkadaşlarım bu kadar güzel kitapları nereden buluyorsun,ya da anlıyorsun diyorlar bende blogdaşlarım sayesinde olduğunu söylüyorum.Bunun yanında gezip gördüklerimiz,bizim düşünemeyip,sizin düşündükleriniz vs.vs.hepsi birbirimize yol gösteriyor aslında.canım öpüyorum seni.

    YanıtlaSil

Fikrin varsa bilmek isterim..

Aa BUNLAR DA VARMIŞ :)

Related Posts with Thumbnails