27 Haziran 2009 Cumartesi

ŞIMARDIM AYIP ETTİM

Beni çok mutlu eden, sevindiren, ince, duyarlı yorumlarınız için her birinize kalbimdeki bütün sevgiyle teşekkür ediyorum.Dünkü yazımı yazarken döktüğüm göz yaşlarımın devamında okuduğum yorumlardan daha bir ağladım, anladım, öğrendim; paylaşmadan olmuyormuş..
Bugün sadece yemek yaparak şımarmış ama hala yorgun biri olarak buradayım.
Babam bamya ve domatesli pilavı çok sever.Bamya tarifini portakal ağacı'ndan aldım.Bamya pişirmeyi biliyorum diyenler bile bu tarifi kesinlikle denemeli.Gülen; bamyanın ilk kez pişmeden önceki halinin piştikten sonra da aynı kalmasını sağlayabilmiş mutlu kişidir.Babam çok beğendi.Babam da beğendiyse tamamdır bu tarif.
Evi Yavuz süpürdü, en güzel doğum günü armağanı olarak hatıramdan hiç silinmeyecek bu jestin her gün tekrarlanması umudunu taşımaktayım.Yavuz gazı alınca bir de mobu alıverdi eline.
Sabahtan da ben uyurken kız arkadaşı gelip kahvaltı hazırlamıştı.Ne keyifti ama..
Dolunay iş bölümü kokusunu alınca her zamanki gibi tozu dumana katarak yok oldu.Hayalet gibi zaten.
Hakan'a dedimki 'sen de bulaşık makinesini boşaltırsın değil mi canım?'
'Eee, sen ne yapacaksın?'
'İş bölümünü yaptım ya hayatım, daha ne olsun?' :D
Her gün doğum günüm olsa, bütün dünya buna inansa, birlik olsa, hayat bayram olsa..
İleri derecede nikel allerjime karşın sanki takabilecekmişim gibi kolye ve bileklik yapmıştım; böyle mavi taşlı, sarı metalden şeyleri olan (onların ne olduğunu bilmiyorum) onu taktım bugün.Sorunumu bildiğim halde manasız bir çabayla neden hala imitasyon takı diye direttiğimi anlamıyorum.Şu an bile metallerin değdiği her yer kıpkırmızı..Hak ediyorum ben :(
Hakan 'bir de bunu takalım, bakalım nasıl duracak?' diye bana bu kolyeyi verdi :)
Şaşırdım çünkü doğum günü armağanımı hem de bir kaç gün öncesinden vermişti.
O sayılmazmış, doğum günü armağanı kişisel olurmuş, ev eşyası doğum günü armağanı olmazmış.Bu açıklamadan sonra son doğum günü için ona aldığım meyve sıkacağını düşününce haliyle utandım tabii :( Romantik ve onun kadar ince düşünceli olamadığım için komplekse de girdim :( Çıkmadım, hala oradayım :P
Ha, unutmadan neden antistres olduğunu anlamadığım bir de duş jeli çıkarmasın mı piyasaya..Kaş yaparken göz mü çıkarıyor bu adam.Hala nasıl stresli olabiliyorum ben??Değilim işte, değilim :)
Rahat bir gün oldu olmasına da; nedendir bilmem, yorgun hissediyorum kendimi.Yoksa hiç bu kadar kısa yazar mıydım:P Nasıl bir halsizlik haliyse çenemin düşesi bile yok :P
Blogları açma sorunum alenen devam ediyor.Sorunun devam etmesine o kadar alıştımki sorunu sorun olmaktan çıkmış gibi algılamaya başladım :) Yakında kaçarım ben buralardan :(

SEVGİ VE DOSTLUĞU HİSSETTİREN, YALNIZ HİSSETTİRMEYEN YORUMLARINIZIN HER BİR SATIRINI ŞU AN DEĞİL AMA KENDİMİ DİNLENMİŞ HİSSETTİĞİM İLK AN YANITLAMAYI ÇOK İSTİYORUM.
BENİM İÇİN NE KADAR ÖNEMLİ, DEĞERLİ VE ANLAMLI OLDUKLARINI KİŞİSEL İLETİŞİM GELİŞTİRDİĞİM BELGİN, ELÇİN, SİHİRLİ BİLİYOR.
ŞİMDİ GİDİP YATAYIM.
SABAH GELİRİM YİNE :)
HER BİRİNİZİ ÇOK SEVİYORUM..

8 yorum:

  1. Canım tebessümle okudum yazını.Bu arada sana güzel,huzurlu,sağlıklı,hayırlı,uzun ömürler diliyorum.Doğum günün kutlu olsun.hediyelerin çok güzel ve anlamlı gerçekten.sevgilerimle.

    YanıtlaSil
  2. hiçde şımarmamışsın.benim dediklerimin 10/1ini yapmışsın.
    ayaklarını uzatıp oturucaktın bamya ve domatesli pilavı ev ahalisine yaptırıp iyi yapmışlarmı diye puan verecektin.hakanın hediyesi çok şık.benimde alyansım o markadan.iyi günlerde sağlıklı mutlu günlerde kullan.meyve sıkacağı hediye olurmu puh ha ha:))
    bendede alerji var.o takıları takmadan önce altına vazelin sürersen uzuna bir süre kaşınmadan idare ediyor tenle teması engellediği için aklaında bulunsun.

    YanıtlaSil
  3. öncelikle hediyen mükemmeeeellllll..
    en güezel günlerinde kullan.
    bamya ve pilav :(
    babamında en sevdiğiydi :(((
    ellerine sağlık canım..
    VEEE..
    Hep böylee şeker kal :)
    iy haftasonları canım....
    sevgiler.

    YanıtlaSil
  4. MERABA BEN ÇİLLİ KIZZZ:)))BLOGUNUZ ÇOK ŞEKERR:)***

    YanıtlaSil
  5. Doğum günün kutlu olsun. Ohh sefan olsun. Ben de boyun fıtığı olduğumda, her bir şeyi ev ahalisi yapmıştı da ben upuzun uzanmıştım. Pek bi Güzel oluyor.
    Meyve sıkacağı mı almıştın eşine:))

    YanıtlaSil
  6. gulencigim bloglari readera kaydedip oradan oku bir sure sorunu cozene kadar.
    devrilen cumlemi sen yerine oturtursun,buraya geleli tansiyonum dusuk seyrediyor.aslinda normal olan veriler bana dusuk gelir ve sersemletir.
    sen readerden oku yorumlar yerine de mail yazarsin.blogerdan daha iyi bir yer var mi kacacak.ben de laptoptan kacmak istiyorum veya maus istiyorum ama maus olsa masayi koyacak yer yok vs.vs.vs.

    YanıtlaSil
  7. Gülen internet explorerden ben de bazı blogları (seninki de dahil) açamıyordum. Mozilla fairfox yükledim, şimdi sorun çözüldü. bir de ordan dene istersen. sevgiler...

    YanıtlaSil
  8. Gülenim, hediyelerin cok güzel, güzel günlerde kullan:)) Hakan cok ince düsünceli bir beyefendi:))

    Bloglari acma sorunu Explorerden kaynaklaniyor, Mozilla Firefox la girersen bir sorun yok, indirip, yerlestirebilirsin pilgisayarina:PP

    Öptüm kuzum

    YanıtlaSil

Fikrin varsa bilmek isterim..

Aa BUNLAR DA VARMIŞ :)

Related Posts with Thumbnails