20 Ağustos 2009 Perşembe

İZMİR'DE OLDUĞUNU ANLAMAK.. ve flash haber

Geriye saymak, kaçtan geriye doğru saydığını, kaçtan kaça kadar geriye sayacağını bilmeden saymak. Arada bir geçmişe sarmak. Bir bavulla yaşamak. Kendine ait ne varsa bir bavula sığdırıp her an gidecekmişsin gibi, bir yere yerleşik olmadan yaşamak..
Her şey ummadığım kadar iyileşti. Neden 'öyle' olduğunu anlatmama çok gerek kalmadan iyiye gitti her şey. Kalp kırıklıklarımı unutmadan her şeyin iyiye doğru yol almasına izin verdim. Yine de dilim tetikte; avı olan sineği aniden uzattığı dil darbesiyle yalayıp mideye indirecek bukalemun tetikliğinde.. Fırsat kollamıyorum. Sadece hazırlıklıyım. İtirf: dilenen özürler kırgınlıklarımı az çok gidermedi değil ama kırılınca kalp tamiri zor.. Hakan mutlu, anne mutlu, kayınçonun da mutlu olduğu söylenebilir. E ben de mutluyum; en azından ilk iki günkü gibi devam etmiyor.. Hakan iyi hissediyor. Onu mutlu görmek; bunu çok az şeye değişirim.
Bugün dışarı çıkarken anneye tembihlerde bulunmuş; canım benim :)

Ve flash haber: HAKAN'IN ANNESİ KAYINÇO BİLGİSAYARA FORMAT ATANA KADAR HAKAN'IN DAHA ÖNCEKİ GELİŞLERİNDE ADRES ÇUBUĞUNA KAYDETTİĞİ ADRESİMDEN BLOĞUMU OKUYORMUŞ! AMA NEYSEKİ BİR KARGO MASALI'NA GELDİĞİNDE BİLGİSAYAR ÇÖKMÜŞ :d KENDİSİNDEN HİÇ SÖZ ETMEDİĞİME KIRILDIĞINI SÖYLEDİĞİNDE 'SİZDEN SÖZ ETSEM NASIL SÖZ EDERDİM BİLMİYORUM' DEDİM :D
Yazacak çok şey var ama ne teknik ne zaman olarak hiç uygun değilim :( Fare kitleniyor. Hiç kimseye davranmadığım kadar nazik davranıyorum fareye :D Klavye dersen kıronun önde gideni; gıcırdıyor :D
Değişik nem oranlarının etkisiyle kol ağrım geldiğimden beri devam ediyor. Bu nedenle pilatese ara vermek zorunda kaldım ama İzmir meselesi uzun sürerse acilen kaldığım yerden başlamak istiyorum..
Bu akşam Hakan'ın kiracısı benim çocukluğundan beri tanıdığım arkadaşımıza gittik. Sonra da onun bir arkadaşının evinin terasında mangala.

Orkun.

Orkun'la Hakan mangala saygı duruşunda ve Mikael
Teras duvarını yaktık, mangalın yanmasını beklerken salatayla karnımızı doyurduk da bir mangal yakmayı beceremedik. Bir reklam filminden esinlenerek saç kurutma makinesiyle deneme fikrim ciddiye alındı ve mangal yaklaşık 30dakikalık uğraş sonucunda saç kurutma makinesiyle yakılabildi.
.

Mikael ve 30 dakika kadar bütünleştiği saç kurutma makinesi..



Teras çok güzeldi. Arkası Körfez.. İzmir'e mi yerleşsek ne??

Not: Ben ayağı yanık köpek enikleri gibi yine blog blog gezemiyorum.

Yorumlarıyla bana destek olan bütün arkadaşlarıma çok teşekkür ediyorum.

Sizi çok seviyorum..


9 yorum:

  1. Eski yazılarında "ONLAR"dan bahsetmişliğin var mı bilmiyorum ama ben okumaya başladıktan sonra son birkaç yazındaki İzmir'e gitmek istemeyişlerin dışında aleyhinde delil teşkil edebilecek bir yazı görmedim o nedenle rahat ol :) Ha diyelimki oldu ve kayınçada okudu bu durumda CEM YILMAZ USTA ne diyor; KOY........ :P
    Anladın sen onu :))
    İzmir iyi hoş da olmuyor böyle 3 cümle ile geçiştirmeler, de hadi dön evine bak pilates bile sekteye uğramış o derece yani :))

    YanıtlaSil
  2. Eşinin ailesiyle ilişkilerin daha iyi olduğuna çok sevindim canım. İyi tatiller

    Sevgiler

    YanıtlaSil
  3. Izmire yerlesmek hicte fena fikir degil:))
    Off off beceriksizler bir mangali bile yakamamislar senin yardimin olmadan, cok kinadim cooook:Pp
    Gülenim bensiz Izmir olurmu yaaaa, olmaz olmaz di mi:))
    Bir dahaya insallah beraber gezeriz oralari:))
    Özledim kuzummm, öpüyorum cok cok:))

    YanıtlaSil
  4. Ben dememiş miydim sana "Ne hikayeler çıkar İzmir'den" diye:)))
    İyi olduğuna, herşeyin yoluna girdiğine çok sevindim.
    "İzmir'e mi yerleşsek" sözüne de çok şaşırdım. Bu kadarını ben bile beklemiyordum valla:)

    YanıtlaSil
  5. harika,tadını çıkarmaya başlamışsınız İzmir'in,ne güzel

    YanıtlaSil
  6. eeee ben sana demistim degil mi git Izmire diye...
    demis miydim diye dusundum sonra ben nerdeyim,burasi neresi ,saat kac?diyerek elim alnimda tabii...
    ben gidip yatayim bari.
    Ramazanda burdayim Gulen ;benden bu yil hayir yok gibi...

    YanıtlaSil
  7. Olmaz böyle bir şey yaaa..mangal macerasını okurken gözüme hemen (o reklam benim favorimdir çok gülerim her seferinde ,bayılırım çocuğun haline) o reklam geldi..ki baktım sen de ona değinmişsin.cuk oturdu anlayacağın.. Anacım sana ödül verdim ..koş al emi benden... öpüyorum canım seni.. herşeyin bir nebze yolunda olmasına da ayrıca sevindim...

    YanıtlaSil
  8. aaaa neden bahsetmedin ?
    anlatsaydn içindekileri o zaman belki daha büyük özür dilerdi..
    kayınço nedemek?hakan'ın erkek kardeşimi?
    yoksa o teraslı ev hakan'ınmı?
    eğer öyleyse sen ne duruyorsun burada?
    terastan gün batımı seyretmek riya gibi.
    denize baktıkça aklına geliyormuyum?
    cevabını duydum.
    teşekkür ederim.
    bolca midye dolma ye.onu yerkende beni düşün.
    dönüşünün süresi yoksa oradaki iyilik elçisinin tadını çıkart.ama sakın hırlaşma.hadi bakayım akıllı kızım mangalı saç kurutma makinesi ile yaktırmayı başardıysan kocanın annesinin hakkından gelmeyide başarırsın sen.
    ayyyy ben cadı gelin değilimdir ama öyle içimden geldi işte.Bu arada ramazan başladı ve ben yine uykusuz gecelere başladım 2 gündür sahura kadar oturmaca öylene kadar uyumaca.hatta öğleden sonra uyanmaca:))
    Gelde mailleşelim uzun gecelerde .

    YanıtlaSil
  9. selamlar ben yeni gördüm bloğunuzu.çok güzell.takip edeceğimm:) izmirimize hoşgeldiniz:) tadını çıkarın.sevgilerimlee.

    YanıtlaSil

Fikrin varsa bilmek isterim..

Aa BUNLAR DA VARMIŞ :)

Related Posts with Thumbnails