8 Eylül 2009 Salı

Allerjilerim:
Nikel
Deri yapıştırıcıları
Saç boyaları

Peki şimdi bu ne?
Saçlarımı asla boyayamıyorum
.
Deri yapıştırıcısı hiç kullanmadım
Nikel bir malzemeyi kullanırken de önlem alıyorum.


Akşam saatlerinde başlayıp bu saate kadar da yayılarak devam eden bu hafiften ağrılı, kaşıntılı şeyin ne olduğu hakkında bir fikrim yok ama yemekte pek bir sinsi baktığından kavundan şüpheleniyorum :P Kavun allerjisi olan birileri var mı acaba bu dolaylarda??

Sihirli'm; bir dahakine sensiz olmaz, sensiz olmaz :) İyi haberlerini bekliyorum, yüzümü güldürecek bir kaç söze fitim.

Mehtap'ım; evet Batıkent'ten ses ediyorum. Yakın mıyız yoksa? Bloğunu okuyucuya kapattığını biliyorum. Hatta yorum da bırakmıştım. Bu devirde işin olsun da kalplerimiz üstüste nasılsa (tesellisi) Evet can sıkıcı, üzen şeyler oldu ama neyseki çözüldü. Eskisinden daha iyi artık her şey. Bunlar bizim için öğretileri olan yaşanmışlıklar. Geri adım atmam hiç de zor olmadı aslında; sanırım bu adam benim burnumu sürttü :/

Volkan'ım, Kaldera'm; anlamam mı ? Btknt=Hty. Anlamış mıyım :) Hiç anlamıyorum ben bu işi. Sen de bunu anladın :D

3prenses'im; e gelecektin gelmedinki :( Bir dahakini kaçırmazsan sevinirim.

Bizimgibiler'im; çok teşekkür ederim. Sen ve senin gibiler, dolayısıyla bizimgibiler hep mutlu olalım; aslında herkesin mutluluğunu istiyorumki eşitlik olsun, haksızlık olmasın.

embir'im; pilatesle inceliyor ama bu güzel iltifatlarla da gerisin geriye şişiyorum :P Ben de senin o şapka modelli kitap ayraçlarına ve yaptığın her şeye ayılıp bayılıyorum. Nasıl öyle minik minik uğraşıyorsun aklım almıyor. Ben başlayıp beceremeyince usulcacık çöpe fıydıranlardanım :D hihihih

Çınar'ım; hiç teşekkür etme; imzalayıp verdiğin bendeki resminde yazılı olanları aktardım ben..
İkimiz de birbirimizle ilgili aynı şeyleri düşündüğümüze göre ben senin dönüşünü beklesem iyi olacak :)
Tanışma yazısı yazamadığına üzülmüşsün, aşkolsun, olur mu öyle şey; çok aşkolsun hem:(
Senin işin başından aşmış. Evladını yerine yerleştirmeye gidecekken, evladına zaman ayırman benim için çok daha önemli. Birlikte zaman geçirmeniz bana en büyük mutluluk. Güle güle gidin Çınar'ım ama sakın ha oralardan ev tutayım deme; yani evlat için olabilir ama sakın buraya kendi tas ve tarağını toplayıp göç etmek için gelme..



Seviyorum arkadaşlarımı.
Gidiyorum.
Kaşınmaya gidiyorum :(

12 yorum:

  1. Haha :) kavuna yok da benim de nikele alerjim var :( geçmiş olsunnnn canım

    YanıtlaSil
  2. gülenciğim bazen mevsimsel alerjiler olabiliyor yada önceden bir şeye alerjin yokken bakıyorsun ona karşı alerji olmuşsun. Ya ben kendimi artık eşek kadar adam oldum alerji olmam diyordumgeçen seneilk defa bahar alerjisi oldum. burun etlerim şişiyormuş bu yüzden kulaklarıma az hava gidiyormuş bende duyma problemi yaşıyordum. geçmiş olsun Gülenciğim şüpheleniyorsan aradığın suçlu kavun olabilir:))

    YanıtlaSil
  3. sevgili Gülen'ciğim evet yakınmışız bayağı canım.haklısın her yaşanmışlıklar aslında bizi hayata karşı daha olgunlaştırdığını ve de daha sıkı tutunmamızı sağladığını düşünenlerdenim bende.O nedenle herşeyde hayır vardır derim canım.Bloğumu artık kendim için kullanacağım canım ama ara sıra siz dostlara da fırsat buldukça uğramaya çalışacağım.kapatmıştım ama kendi arkadaş çevremden bayağı bir tepki alınca biz seni okumak istiyorduk diye geri açtım ama güncelleme konusunda kendimi kasmayacağım.Amacım kendi ortak alanım gibi hissetmek ve okuduklarımdan ve de arşivlemek istediklerimi yazmak diye düşünüyorum.Kızlarımın bloğuna da kızlarımın resimlerini gönül rahatlığı ile koyamıyordum. o nedenle orası tamamen kapalı.Zaten kızlarımın bu günlerini ileride okuyup hatırlayabilmek amaçlı açmıştım.herşey gönlünce olsun canım.umarım bizde birgün görüşebiliriz.sevgilerimle.

    YanıtlaSil
  4. E kötü görünüyor be gülo :(
    Kaşıma kaşıma da soğuk su sür hararetini alır, kaşınmasını azaltır.
    Anlamışsın hemde en babasından :) Ama ben anlamadım hty?
    Foto için de şukraaan şukraan şukraaan :))

    YanıtlaSil
  5. maşallah maşallah Allah nazarlardan korusun gözümüzün önünde gittikçe güzelleşiyosun:)geçmiş olsun bu arada.

    YanıtlaSil
  6. Gülenim canim benim, bu yil kayinbabamin dedigine bakarsan karpuzlarda alerji yapiyormus, nedenini bilmiyorum. Ilac filan diycem ama, kayinbabam kendisi yetistiriyor, organik olarak, bende anlamadim neden oldugunu. Kavun yeme bakalim bir kac gün, nasil olucak. O kasinan yerede sürmen icin bir sey teklif edicem ama burda olmaz, hadi ben mail atmaya gidiyorum.
    Öptüm:))

    YanıtlaSil
  7. Biliyorsun ya bende de var. Saçlarımı teşhis konulduğundan beri organik boyalarla boyatıyorum, hiç dokunmadı. Takılara çözüm yok ama atma, 2 yıl bekle, nikel salınımı duruyormuş, doktorum öyle dedi. Başka biryere yemeğe gidince, çatal bıçakları 2 yıldan yeniyse onlar bile elleirme allerji yapıyor. Islak mendiller de yapıyor. Kavuma suç bulma, söyle nekkoydun la boynuna:))))

    YanıtlaSil
  8. geçmiş olsun önce kavun mu:)) ben yumurta ve çikolata yapar sanıyorum alerjik haller..umarım bu yorum gider dünden beri ugraşıyorum

    YanıtlaSil
  9. canım geçmiş olsun ama çok kaşıma deha kötü olmasın .sevgiler....

    YanıtlaSil
  10. canım yaa bi allerji testi yaptırsana bakalım neymış.bununla ilgilı bi anım var .dur anlatayım sana bi gün çalışıyoruz poliknige bi teyze ile amca geldi .teyze başladı allah belasını versın oo kara fatmaların demeye başladı kara fatmada kamam böcüğü bende dayanamayıp sordum teyze kara fatmalar ne yaptı diye sana ?ne geldiyse onların yüzünden geldi başıma diye söylenmeye başladı meger zeyzenın hamam böcegine allerjisi varmış:)

    YanıtlaSil
  11. Hımmm kavunun alerjisini duymadım.Gaz yaptığı kesin.
    Acaba bu alerjiden ziyade son günlerde yaşadığın stresin bir patlaması olabilirmi?
    Ben ne vakit çok ama çok sıkılsam ağız kısmımdan çeneme doğru gece yanığı dedilen şeye benzer bişeyler oluşur yüzümde.İlkinde ödüm kopmuştu iz kalacak diye.
    Bence ondan olabilir.Birde sıcaktan..Umarım çabucak geçer Gülencim.Acil şifalar

    YanıtlaSil
  12. Hımm gülenim alerji öyle garip bir hastalıkki, yarın neyin artık sana alerji yapacağını bilemiyrsunbile..hacettepe alerji bölümü ve testler..geçmezse hemen baktır..
    vee mevsim dönüşlerinde dikkat et canımm..alerjik kadınım :) İzmir'in alerjisi şimdi mi çıktı yoksa?

    YanıtlaSil

Fikrin varsa bilmek isterim..

Aa BUNLAR DA VARMIŞ :)

Related Posts with Thumbnails