11 Temmuz 2009 Cumartesi

ALDATTIM. MUTLUYUM :)

Daha yüzümü yıkama kısmına bile geçmemiştim günün; pilates matine oturmuş nefes al ve veeeer nidalarındayken yeni bir posta iletiniz var sesini duydum. Önemli olabilir (ne olacak Allah aşkına:P) düşüncesiyle nefesimi tutup postamı açtım. Seni uzaktan sevmek aşkların en güzeli şarkısının her sözcüğüne uygun bir iletişim geliştirdiğimiz sevgili Sihirli eller'im bugün için bir saat boş zamanım olup olmadığını soruyordu. Sabah mahmurluğu önce anlayamadım çünkü bir seneyi geçkin sanal arkadaşlığımızın devam ettiği Sihirli'mle görüşme konusunun lafı bile olmamıştı. Şaşırdım, inanamadım. İnandığımda da çok sevindim. Ben bu tatlı şeyi çok seviyorum çünkü :) Bir kaç posta sonunda nerede ve nasıl buluşulacağı konusunda netleştik. Aslında ben bir saate sıkıştırmak istemesem de onun zamanının ancak bu kadar olması nedeniyle büyük buluşmayı ertelemek için ısrar etmedim.
Gelmeden telefonlaştık. Çok içten, sevdiğini belli eden sesi bir muhabbet kuşu gibi şakıyordu telefonda. Bu beni o kadar rahatlattıki aslında sanal görüşmelere kocasını internetten bulan :P biri için çok da yabancı olmayan ben yine de çok heyecanlandım.
Bir seneden fazlası var, birbirimizi sadece görmemiştik. Az çok ne yer, ne içer, ne sever, ne sevmez kısmı tamam da fiziki olarak sadece fotoğraflar vardı. Zaman kısıtlıydı ve Sihirli'm fotoğraflarımın çoğunun çekildiği bahçede oturmak istiyordu. Alel acele piknik tarzı bir şeyler hazırlamak istedim. Onu da beceremeyip ağzıma yüzüme bulaştırdım ya neyse artık. (Yaptığım muffin başlı başına bir skandaldı) Bir termosa buz doldurup muffinleri kalıbından bile çıkaramama zamansızlığında koştur koştur asansöre bindim. Garaja inen merdivenleri inerken ne halt yemeye orada olduklarını anlamadığım salak demir bilyelerin üzerine basıp aptal bir çuval gibi sol dirsek ve sol oturma kemiğim (popo, totoş değil; onlar eskidendi.Artık popomuzun adı oturma kemiği. EPru öyle diyor :D) üzerinde tam on basamak iniverdim. İçinde gazlı içecek, termos, cam bardak, cam kalıplarıyla birlikte muffinlerin olduğu ağır poşeti de elimden bırakmıyorum ha. İndim öyle, canım yanıyor ama ağlayamıyorum. Ağlamak için zamanım yok çünkü benim ağlamalarım bir seramoni gerektirir. Önce yere otururum. Sonra ağzımı tavana açar ve derin bir nefes alırım. O aldığım derin nefes içimde volkan patlamasına dönüşür ve lav olarak dışarı çıkar ama bunları yaparken mutlaka ağzım tavana doğru bakıyor olmalı. Kalktım yürüyemeye yürüyemeye Sihirli'mi almaya gittim. Caddenin karşısında yürürken gördüm onu. İkimiz aynı anda gördük aslında birbirimizi. 'Gel ge'l dedim, yürümekte zorlanıyorum ya. Geldi. İnanamıyorum; ne kadar güzel sarıldı bana :) Nasıl mutlu oldum, nasıl inanamadım, nasıl inandım sonra :)
Ben yanıltmak ve yanılmaktan korkuyorum. Sanalın gerçeğe dönüşmesi bu korkum nedeniyle beni tedirgin ediyor ama ben ikinci kez yanılmadım ve bunun için çok mutluyum. (Nalan ablam kulakların çınıldasın)

Sihirli'm çok sıcak,


çok tatlı,
,
yaşından çok daha olgun (ben değilim.Denge de burada işte :P) ve fotoğraflarından çok daha güzel. Güzelliği çok mütevazi.


Sonra piknik havası veren kareli örtümüzle çimlere yayıldık :) Düşünceli Sihirli'm çıkınından azıklarımızı çıkardı :)

O narin haliyle şu kitapların olduğu poşeti taşımış.
Bir çanta dolusu kitap getirmiş babama :)

Yemek içmek bahane; Sihirli'm şahane.
Zaman kısıtlıydı. Bu kısıtlı zaman içine sığdırabildiklerimizi sığdırdık; en azından denedik. Sığmayıp taşanları Sihirli'min inisiyatifine bıraktım :) İlk kez gördüğüm biri gibi hissetmediğim Sihirli'mi daha çok sevdim ve 'hiç kaybedilmeyecekler' listesine yazdım. Umarım her şey aynı güzellikte sürer ve biz yine dertleşiriz. Çayırımız seni bekliyor, hatta bütün çim taneleri 'Sihirli nerede?' diye sordu bu akşam. Bu güzel gün, bu hoş sohbet ve sürpriz için sana ne kadar ve nasıl teşekkür etsem, şimdi bunu düşünüyorum.
Ne oldu sonra? Sihirli'min en az onu sevdiğim kadar sevdiğim Gubuş'u geldi ve bu güzel öğleden sonrası vedalaşmamızla son buldu:( Bu tatlı, sempatik çifti Allah nazardan korusun.

Eve çıktım. Oturma kemiğimdeki ağrı beni bezdirse de Sihirli'mden aldığım güzel enerjiyle bir hışım bütün camları sildim :) Yemek yaPtım mutlu mesut (yakmadım)
Ağrım dayanılmaz hale gelince kas gevşetici bir ilaçla ovmanın iyi geleceğini düşündük. Canımı feci derecede yakmaya devam eden mor ötesi rengi gören Hakan (özür dileyerek yazıyorum) 'oha!, sen ne kadar güçlü bir insansın Gülen' dedi. Tabii bende bir hava, bir hava :D Hemen bu kez iki dirseğim üzerinde otobüs merdivenlerinden yine o.k üzerinde indiğimi, dirseklerimdeki yumuşak doku zedelenmesinden dolayı altı ay boyunca her iki elimin de üç parmağını hissetmediğimi ve bu hissizlik nedeniyle uzun süre b vitamini aldığımı o.k'min ağrısnın dirseklerimin ağrısının yanında hiç kaldığını anlatmaya başladım :) (reklam alırım ben arada :P)
Gülen:Benimle gurur duyuyor musun Hakan?
Hakan:Evet.
G:Neyimle?
H:Her şeyinle.
Bu diyaloğun öncesi var, anlatırım bir ara..

Epru'yu Sihirli'mle aldattım. Bu o.k. arızası kesin bu yüzden oldu. Epru'nun ahı tuttu. Hiç pişman değilim. Yine yaparım, hep yaparım :)
Sihirli'm en acilinden yine gel :) Tatlım benim :)

19 yorum:

  1. OK icin cok uzuldum, insallah acisi da cabucak diner :(

    Keyifli bir bulusma olmus cok sevindim sizin adiniza Gulencim, Sihirli Eller zaten hem guzel ustune bir de hamarat, ohhh ne guzel keyif yapmissiniz :))

    YanıtlaSil
  2. ne güzel olmuş ne hoş bir süpriz..

    YanıtlaSil
  3. Sabahın kör karanlığında 6 aylık hamiş göbeğimle uyuyamamışken hadi dedim bari kendimi blog dehlizlerinde kaybedeyim.
    Ordan oraya derken kendimi senin bloguna misafir olmuş buldum.

    Okumaya doyamadım. Nasıl güzel bir Türkçe'dir, nasıl kıvrak bir anlatımdır bu. Çok sevdim, hep geleceğim artık. Görüşürüz :)

    YanıtlaSil
  4. oturma kemiğin çabuk iyileşir inşallah.ama sihirliyle buluşmanıza çok sevindim.çok kıskandım.ben gelince bende isterim.:)

    YanıtlaSil
  5. Çılgın kadın senii..yine yapacağını yapıp kırdın biryerlerini..
    Ama gününde pek güzel geçmiş canım.

    YanıtlaSil
  6. Ama ben kıskandımmmm tamam mı? :p
    Darısı başımıza artık, inşallah bizim oralara gelme süremiz kısalır da en kısa zamanda görüşürüz. Hatta aranıza 3. olarak girerim :)
    O.K. için geçmiş olsun Ablacım, sen ne badireler atlattın, bu da geçer ;)

    YanıtlaSil
  7. GÜLENCİMMM ÇOK ÜZDÜN BENİ ..
    SİHİRLİMİZ ZATEN ÇOK DİNGİN BİRİ.
    NEDEN Kİ BU TELAŞ .
    KEŞKE DAHA UZUN BİR ZAMANA SAKLASAYDIN BU YERİNDE DURAMAYAN ENERJİNİ. :(((
    ÇOK GEÇMİŞLER OLSUN..
    MUTLAKA ÇOK KEYİFLİ TELAFİLERİNİZ DE OLACAKTIR.
    LÜTFEN TEK PARÇA KALMAYA ÇALIŞ AZMET !!!
    BAK SENSİZ HAYATTA YÜRÜMEZ BU BLOG CAMİASI :)
    EN AZINDAN BEN ,SENİNLE GÜLÜMSEMEYE BAYILIYORUM..
    PLATESİNEDE :)))))))
    SİHİRLİME SANA TÜM ARKADAŞLARA
    ÇOK SEVGİLERRRRRRR.....
    İYİ TATİLLER CANIM.

    YanıtlaSil
  8. ne güzel yazmışsın yine yaaa.
    kendimi masal kahramanı hissettim.
    çok eğlendim çok keyiflendim.çimlerede bastım.
    o mink kekin şaheneyler şahanesiydi.sen kendine ve keke çok haksızlık yapıyorsun.
    piknik süperdi çokkk eğlendimçokkkk sevdim..poponun o halde olduğunu bilseydim açtırıp orada kendim ilk müdahaleyi yapardım.çok geçmiş olsun popoya.
    bu güzel iltifatların için ,o güzel piknik için,o keyifli zaman için,o içten sohbet için çok teşekkürler çok mutlu oldum çok.

    YanıtlaSil
  9. çok içten ve samimi :)

    YanıtlaSil
  10. Çok geçmiş olsun canım; Ne güzel bir buluşma olmuş. Ordan seslensen duyar gelirdim hemen yardıma:)

    Sevgiler

    YanıtlaSil
  11. Boşuna DELİ kADIN DEMİYOM di mi?Be kadın niye telaş edersin ..ya bir tarafını kırsaydın, çatlatsaydın.. al başına belayı.ÇOOOKK geçmiş olsun ! Günlerce çekersin şimdi o ağrıyı...Böyle buluşmaları gördükçe, samimi olunursa sanaldan gerçeğe geçilebiiyor demek ki diyorum.. Benim blog hikayem de Elçin'in bloğunda ki şarkıyı beğenmemle başlamıştı. Bak şimdi hangi noktadayım...sevgilerimle tekrar geçmiş olsun..

    YanıtlaSil
  12. KISKANDIIIIIIIIIIIIIM!!! Hem de cok kiskandim...
    Gülenim, cok cok gecmis olsun. Deli kiz niye telas ettinki o kadar, Allah cocuklari ve delileri korur derlerdi de inanmazdim, dogruymus valla, Allah korumus, ya bir yerlerini kirsaydin. Hadi bakalim bu kadarinada sükür.
    Kendine iyi bak cadim:)
    Seni cok seviyorum

    YanıtlaSil
  13. Geçmiş olsun şeker kadın, dikkat et kendine. Dilerim bu tarz bir buluşma gerçekleştirmeyi biz de başarırız. sevgiler.

    YanıtlaSil
  14. yorum yazmaya inerken baktim ki benim yazacagimi Belgin yazmisssss.
    eksik yazmis oh olsun beni aldatir misin dememis...Saka saka gecmis olsun canim .Benim eski bir ogr.arkadasim -buyuyunce gecer -derdi...uzulme ,bidaa belgini ve beni aldatma.Bu durumda belgin ile tanismamiz farz oldu .
    Heeey Belgin ben Gulenin su ikide bir anlattigi yasli haylaz Nalan
    goruselim tamam mi?

    YanıtlaSil
  15. Merhaba Nalan ablacim, görüselim görüselim, hatta bulusup su deliyi dövmeye bile gidelim:)))
    Kiziniz Güle col gecmis olsun, umarim artik iyidir, kendisine lütfen sevgilerimi iletin.
    Gülen telefonda sizden o kadar sevgiyle bahsediyor ki, bana sizi coktan beri taniyormusum gibi geliyor. Onu bu kadar mutlu ettiginiz icin cok tesekkürler. Insallah bir gün tanismak nasip olur, cok sevinirim:))
    Sevgilerimle

    YanıtlaSil
  16. Gülen cadisi, sen beni Epruyla, sihirliyle aldatirsan, iste böyle bende seni Nalan ablayla aldatirim:Pp

    Cadim iyisindir insallah, gectimi neticenin agrilari:))

    Öptüm

    YanıtlaSil
  17. Geçmiş olsun Sevgili Gülen. Erdi'yi öp benim için...

    YanıtlaSil
  18. yorum yazdigim gunden beri bloglara girmedigimden oh olsun dedigime kusup yanit yazmadin sanarak bu gece herkes uyuyuncaa hirsizlama girdim bloglara ve sonrasinin hepsini okudugumda hepinize gecmis olsun demeye geldim.
    cok uzuldum ama sen gene de bizi aldatma tamam mi bi dahakine af yok ona gore sedefe ,erdiye tanimadigim ferdiye ,tanidigim hakana ve babana coook selam dolunaya da yollayacaktim ki baktim selam stogum bitmis. malim burda herkes bana hello diyor ben de inatla selaaaaaam diyorum. Bu gun dis kapiyi actidigim cinli oglana da asansorde tree yerine uc deyip no english diye devam ettim o sorunca da fromumu turkey dedim o da bana cinli oldugunu soyledi ben de gulup gozlerini isaret ederek valla hic belli olmuyor dedim yemin ederim anladi...
    ben bu yorumu da yazima tasisam mi acaba?kih kih kih

    YanıtlaSil
  19. Okurken koptum inanırmısın. sen benim çok svediğim kuzenimin aynısısın.şipşirin geldin sen bana:) ekledim seni...

    YanıtlaSil

Fikrin varsa bilmek isterim..

Aa BUNLAR DA VARMIŞ :)

Related Posts with Thumbnails