26 Temmuz 2009 Pazar

SEZON FİNALİ :(

Kaçıyorum. Sezon finalimi yapıp kaçıyorum. Tatil kuşu benim de başıma konar mı derken beklenmedik bir tatil fırsatı yakaladım. Ne Kaş, ne Bodrum, ne Fethiye; Haymana'ya kaplıcaya gidiyorum :))))
Yaşım da gelmişti hani :) Hazır bu kadar üşümüşken, şöyle sıcak sulara salıvereyim gövdemi :P Sedef'ler 15 günlük devremülklerinin (ne komik; devremülk :D) bir haftasını kullandılar. Geriye kalan bir haftayı da babama hibe ettiler. Ben de bugün Haymana'ya giden babama eşlik etmek üzere yarın sabahtan yola çıkıyorum. Babam telefonda 'siz de gelin' derken mayomu günışığına çıkarmıştım bile. Hakan gelmemek istedi, ben de Onun bu kararına saygı duymamak istedim ve Onu İzmir'e gelmemekle tehdit ettim ama amacıma ulaşamadım. Belki de 'sen de gitme' demek istedi ama anlamazlığa vurup konuyu derin bağlamda irdeleme duruma sokup didiklemedim. Babam ve ben sıcak sularda :) Bir de açık havuz var ama açık havuzla sıcak havuz birlikte pek önerilmiyor; ikisi birbirinin kuması yani ama ben ondan çıkıp diğerine gireceğim :D

Hakan'ın bir aralar sık sık laptop alalım mı teklifini 'ben laptop sevmiyorum' diye geçiştirdiğim için şu an sonsuz derecede pişmanım, pişmanlığım o kadar yoğunki acınası durumdayım. Oraya gider gitmez laptoplu ve sevecen olma ihtimali yüksek birine yanaşmam gerekiyorki akşam saatlerine kadar 'laptopunu kullanabilir miyim?' kıvamına getirebileyim şahsı. Kendimi sevdirmeli, kendime bağlamalı ve bunu laptopu için yaptığımı kesinlikle fark ettirmemeliyim. Aslında Dolunay'ın bir laptopu var ama şu an lap ve top şeklinde iki kısıma ayrılmış durumda ki, bu laptopun ona bile faydası yok. Laptop klavye ve ekran olmak üzere iki parça halinde. Klavye kısmına lap moniör kısmına da top diyoruz biz kendi aramızda..

Bu akşam Belgin'imle telefonla konuşurken -ki onunla konuşurken aklıma hep üçkağıt geliyor nedense :P Belgin'im yaramazlık duygumu ortaya çıkarıyor- Hakan'a İzmir'e gelirsem bana ne alacağını sordum. Alırız bir şeyler biçimindeki geçiştirilesi cümle beni hiç tatmin etmemekle birlikte İzmir'de geçireceğim sınırlı sayıdaki günler içinde ben o alırız bir şeyleri 'laptop alalım'a çevirmezsem:D
Pantolon son halini aldı ama nasıl aldı ben de bilmiyorum. Onu oraya, bunu buraya dikip durdum. Bizim kızın iğnesi kırıldı. Kırık iğneyi çıkarırken makinenin içine kaçırdım. Hakan iğneyi çıkarmak için makineyi ters tutup salladı; boş çaba, iğne yeni yerini pek sevdi :) Makine iğnesi bulamadım. Sonra elimde diktim, iğne battı, canımı yaktı. Dört makasımdan kötünün iyisi kesen tek makasım kayboldu; şeytan aldı götürdü. Kestim yine.
Pantolon artık bir elbise. Anladığım şu; elbiseden pantolon ya da şalvar olmuyor ama bir pantolon zor da olsa bir elbiseye dönüşebiliyor. Modeli güzel oldu ama ince bir manken lazım bana. Elbiseyi giyebilmek için bir beden daha küçülmem ve bu kolların en olarak yarısından kurtulmam gerekiyor :D Yaptıklarımı kolsuz yapıyorum çünkü ben dikiş bilmiyorum, kol takmayı hiç bilmiyorum :) Dikişe de bana hayallerimdeki ben olan Fransızca jazz söyleyen Tunus'lu çingene Aisha'yı gönderen kuklacı bayan Özlem'e bir şeyler dikmek için merak sardım. Hala Ona layık bir şeyler dikmek için dikiş maceramın peşinden sürükleniyorum. Ebrulikedi, o kadar dikiş bilmiyorumki mezura kullanmayı bile unutuyorum ben. Hakan 'senin mezuran yok mu?' dediğinde o an mezura kullanmam gerektiğini anlıyorum. Evin hemen hemen her yerinde 'kaybedilmiş' dikiş iğneleri var. Allah koruyor bizi :) Terlik giymeyenler düşünsün :P




Aşkıyla başımı döndüren sevgilim, eşim, sabırlı insan ve fotoğrafçım Hakan'a sevgilerimle :P



Zavallı pantolonun pantolon olarak görüldüğü son an :)

Ben yarın gidiyorum ya; Belgin'ime telefonda dedimki 'beni unutmazsınız değil mi? Aldığım yanıt bugüne kadar duyduğum en güzel sözdü:
'nasıl unuturum, seni unutmak kendimi unutmak gibi'
Bazen ayrılışlar gerekir ya; değerini daha fazla hissetmeyi ister de insan bir yerlere götürür ya aklını, kendini. Buradayken burada olmamak gibi değildir. Göz görmeyince gönül hiç katlanmıyor. Göz görse kimbilir o gönül ne hale gelecek :( Gözden ırak olan gönülden hiç ırak olmuyor. Uzak hissettiğinde yakındaysa bile uzaktır, yakın hissettiğinde uzaktaysa bile yakındır ya; tam olarak işte öyle bir şey hissettiğim. Ben gidiyorum. Allah tekrar kavuşmamızı isterse Cuma günü, olmadı cumartesi günü yine buralarda olacağım. Laptopundan istifade edebileceğim sevimli bir insanla tanışma fırsatı yaratabilirsem oralardan da cöe derim sizlere.
Kısa zamanda beni bağrına basan siz sevgili arkadaşlarımı severek gidiyorum..

Dağlar kızı'm; bildiğin taklanın nedeninden dolayı adının aşk olması yaklaşımına bayıldım :)
Senin de çok tatlı olduğundan çok eminim. Çok sıcaksın, ikinize de teşekkürler.

Nefise'm; nasıl sana ne oluyorsa? Ben, bizleri, bizim gibileri 19 Mayıs törenlerinde oluşturulan kulelerin herbir insanı gibi görüyorum. Biri dengesini kaybederse hepsi yıkılır. Bu nedenle bana gelen sana da gelmiş gibi, ya da tam tersi. Canım hediye gönderme konusunda her şey birden gelişiyor. Bunun için 'ben neden düşünemedim' deme lütfen. Öyle bir şey yok. Sen bana Elçin'imin hediyesisin. Senden iyi hediye mi olur yavvum :P

Belgin'im; Almanya ayağım; ich habe schöne baine :P bizi birbirimizden bilmek için o kadar çok nedenimiz varken birbirimizin başına gelen iyi şeyler için sevinmez miyiz ya da olan kötü şeylere yanmaz mı hiç canımız? Seni çok seviyorum canım.

Bizimgibiler'ciğim; deli misin, bayıldım. Sabah Hakan'la Yavuz'a şebeleklik yaptırdım bizi şebeleğe. Kocaman insanlar kahkahalarla güldük. Sen hiç merak etme aşkımız tam gaz devam etmekte. Şiddetiyle süren komik ama seviyeli bir ilişki içindeyiz kendisiyleN :P Yalnız Hakan biraz bozulur gibi oluyor ara sıra :) Evet vurun abalıya :P Kınnapı bilmeyen saman ip der. Temizlik bezine bulaşık bezi diyen bir hödük olduğumu düşünmeden edemiyorum :P
Yaptığın broşu görmüştüm ama benim broş takacak bir üst giysim olmadığından acilen kemer yapasım var çiçeğimi.
Kutu çok hoşuma gitti ve kutu kaplama işi artık benim işim :D Üstüne bir de çiçek modeli koymuşsun ya, çok hoşuma gitti. Ben şu Kaplıca'dan bir geleyim hele, kaplamayı göstertirim size :P teker teker gelin :)

25 temmuz tarihli yazı yorumları yorumlanmıştır. Bilginize, sevginize..
Ben burada değilken duygularım nasıl burada olsun? O nedenle önceden yazılmış ve programlandığı saatte yayına giren yazılar bırakıp gitmeyeceğim.
Programsız biriyim :)
Buradayken, duygu ve düşüncelerimdeyken yazarım ben..
Gidiyorum; beni sizssiz, hissiz bırakarak..

14 yorum:

  1. Ühü ühü ühhhüüüü....bizleri yalnız koma ... ben birini kafalayacağından o kadar eminim ki.....iyi dinlen babacığını benim yerime yanaklarından öper misin .. lütfen... bak yazarken bile 3 saniye de ağlama moduna girip gözüm sulandı bile.. hadi hadi güle güle..

    YanıtlaSil
  2. eee hadi güle güle git gel.habersiz bırakma buraları.elbise için söylenecek tek söz:aştın sen artık

    YanıtlaSil
  3. işte böyle güzel bir haber olur.
    inan kendim gitmiş kadar sevindim.ee sedefler kocaeline gerimi döndüler?hani ankara'da uzun kalacaklardı?hakan'ı sıkma.ama izmir konusu düşünülürse ve sık.
    bende laptop almamamın eksikliğini yaşıyorum çok sık.
    gubuş hala alalım diyor.ama şu an zamanı değil diyorum.meğer hep aynı şeyleri söylüyormuşum.ama içten içe o küçüklerden istiyorum.
    elbisen harika harika harika.
    sen dikişi çok iyi biliyorsun .ama bilmiyorum diye.dikişi bilmeyen birisi bu dizaynı yapamaz,bu kadar başarılı ve temiz dikiş görünemez.ben seni süper dikiş dikicisi ilan ediyorum.

    YanıtlaSil
  4. ıyı tatıller.

    YanıtlaSil
  5. Ya gidiyorum gidiyorum deyip durma, gözlerimi kapadım karşımda senin bedenin ama küçük emrah kafası belirdi :P
    De sağlıkla çabucak git ve gel...
    Ya bir de sen o pantolondan bu elbiseyi nasıl çıkarttın? Benim bütün matematiğim şaştı ki zaten kıttır ://

    YanıtlaSil
  6. O pantalonun neresinden nasıl kestin, sonra nerelerini birleştirdin de böyle bir elbise çıktı orataya aklım fikrim almadı valla. Süpersin:)
    İyi tatiller iyi eğlenceler canım.
    Bir an önce laptoplu birini kafalaman ve bizi buralarda sensiz bırakmaman dileğiyle:)

    YanıtlaSil
  7. Ne güzel böyle bir tatil fırsatı yakalamış olman. İyi tatiller, bomba gibi dön tatilden... Sevgiler...

    YanıtlaSil
  8. İyi tatiller Gülen'ciğim. İnşallah çok eğlenir ve dinlenirsin. Bazen ara vermek de hoş olabilir. Yeni projeler ve yazılarla bekliyor olacağız seni burada. Kendine iyi bak, tadını çıkar...

    YanıtlaSil
  9. Gülenim güle güle git gel:) Hadi bakalim laptoplu birini bulabilecekmisin, merak ediyorum:)
    Seni cok cok öpüyorum canim:)

    YanıtlaSil
  10. gülenim güle güle git ve kaplıcanın keyfini çıkar bitanem.eminim sana çok iyi gelevcek bana da olsa bayılırım....

    pantalondan elbisen şahane olmuş ve çok yakışmış.....
    ayrıca hedilerin de çok hoşmuş..
    seni çoooooooooook seven sem güzel bir tatil diler....

    YanıtlaSil
  11. Gülenim senin içinde bir terzi yatıyormuş :)
    Şimdi sen git kaplıcana İzmire gelince bir saatte olsa buluşmak isterim.Dinlenmişte olursun hem ohh..İzmir'in sıcağında denize karşı otururuz :))

    YanıtlaSil
  12. kuzum benim iyi tatiller....
    lütfen babanı rahat bırak tatilde dinlensin bari:)

    ve makası sakın götürmeeeee

    YanıtlaSil
  13. gülencim bol bol dinlen canım pek yazamıyorum malum bende izmirde tatildeyim

    YanıtlaSil
  14. :)
    iyi tatiller..
    bol keyiflerle dönmen dileklerimle gülenciğim..

    YanıtlaSil

Fikrin varsa bilmek isterim..

Aa BUNLAR DA VARMIŞ :)

Related Posts with Thumbnails