26 Temmuz 2009 Pazar

TATLI ŞEBELEK :)

Şebelek
Ben bir şebelek gördüm. O kadar sevdimki, turuncu halkalardan oluşan vücudunun üzerine monte edilmiş şapkalı kafasındaki yüz ona dünyanın en tatlı şebeleği ünvanını kazandırmış bu sevimli şeyin fotoğrafını alıp arka plan yaptım. Her masa üzerine dönüşümde beni mutlu mutlu karşılayan bu sevimli şeyi çok sevdiğimi sanatçısına söyleyince şebeleği kendisinin değil çocuklarının yaptığını ve eğer ona iyi bakabilirsem bana gönderebileceğini söyledi. Hiç naz, niyaz, itiraz üçlemesine girmeden bu sıcacık teklifi kabul ettim ve ekledim: bütün kalbimle bağrıma basacağıma, onu her şeyden daha çok koruyup gözeteceğime Allah'ın huzurunda söz veriyorum. Erkekse evlenmiş gibi oldum sanırım ben bu şebelekle :P ve karşı postada 'Allah mutlu mesut bir yastıkta kocatsın sizi:)))' yanıtını aldım. Çok güldüm.

Şebeleğimin yanı sıra beni hayrete düşüren çok şık bir telefon kılıfı ve hep kullanabileyim diye tasarımını kafamda hallettiğim kemerin ucuna takacağım değişik bir çiçek :)

Ben bizimgibiler'le çok yeni tanıştım. Bizimgibiler bizimgibiler gibi :) Daha ilk yorumda daha ilk postada yıllar öncesinden çıkagelen bir dost sıcaklığında; hep varmış ama bir süre için kaybetmişsin de bulduğunda kaldığın yerden yeniden sürdürüyorsun gibi bir his uyandıran sevecenlikte. Yakın olmayı seviyorum, yakın olduğunu hissettiklerimi seviyorum.
Çok teşekkürler bizimgibiler. Sırf beğendiğimi söylediğim için yaptığın bu duyarlı davranış beni sonsuz derecede mutlu etti.

Şebelek o kadar tatlıki :))) Ya çok komik, bu kadar komik olması Allah inanırsın, inanılacak gibi değil. O mavi ipi tutuyorsun, bu sersem şebelek kendi çevresinde tur atıyor. Dönüyor da dönüyor. Her seninle karşılaştığında yine aynı çok mutlu o gülüşle karşılaşıyorsun. Avize olarak kullandığım sarkıta astım. Odaya her giriş çıkışımda işaret parmağımla dürtüyorum, o da dönüyor sağolsun. Adı ne olsun bunun, karar veremedim.

Telefon kılıfı çok ilginç bir malzemeden yapılmış, emin olmamakla birlikte sanırım bulaşık bezi. Üzerinde birbirinin üzerine açmış iki çiçek var. Şirin bir düğmeye geçirilen bir iple de kapatılıyor. Yalnız kenarı nasıl o kadar düzgün oyalanmış anlayamadım. Anlasam da asla yapamam :D Çok beğendim.

Çiçek; (o ipin adını bilmediğimden ben saman ip diyorum.) saman iple ve çiçek yapma aparatıyla yapılmış. Çok ama çok beğendim. Aynı ipten ne sebeple olduğunu blmiyorum ama bizde de var. Çiçeğimden kemer yapmayı düşünüyorum. Uyduruk bir şey olursa çiçeği kurtarır magnet yaparım :)

Armağanlarım özenle kaplanmış şık bir mavi kutuda geldi. Zerafetin için de çok teşekkürler bizimgibiler :)

Bir bloğa sahip olduğum ilk günlerde böyle cana yakın, zarif en önemlisi de 'iyi' insanlarla karşılaşacağımı düşünmüyordum. İyiliklere olan aidiyet duygumdan dolayı şimdi çok mutluyum.

Bizden: Hakan'la barışmak zorunda kaldım. 'Takla at' dedim attı ya! Vallahi de billahi de takla attı! Kanıtı da var :D İzmir'e gitmeme planım suya düşmüş oldu böylece :( Çok sinsice bir kurguydu ama o takla her şeyi mahvetti :(

Eskisinden daha az zamana sahip olduğum ve dörde bir mücadale ettiğim bugünlerde değerli yorumlarınızı yorumlayamıyorum :( ki bunu yapmayı çok seviyorum :(
'varlığınız! ve 'farkınız' için sonsuz teşekkürler..



Böyle bir pantolon yok artık çünkü..

4 yorum:

  1. Çok tatlısın :)
    Takla demek!!! Diğer adı aşk olsa gerek:)

    YanıtlaSil
  2. Nefes bile almadan bir solukta okudum...Hediyeler bana gelmiş gibi mutlu oldum.. bana da ne oluyosa..Ayrıca sana hediye göndermeyi önce düşünemediğim için kendime de ''tuuu... sana ''dedim. Ben de senin gibi ahanda böyle manevi değeri büyük şeylerle çok mutlu oluyorum..Şebelek ismi iyi kalsın işte...Bir kere de benim için dokun dönsün...öptüm.. güzel kadın...

    YanıtlaSil
  3. Hediyelerin cok güzel canim, güle güle kullan.
    Seni mutlu eden herseye, herkese bende buradan tesekkür ediyorum:) Yüzün hep gülsün, sen hep mutlu ol olurmu:)
    Seni cok seviyorum:)

    YanıtlaSil
  4. Beğenmene nasıl sevindim anlatamam canım ya:) Ağzım kulaklarımda yazıyorum şu an:)))
    Şebeleği resminden beğenmen, bir de "masa üstü resmi yaptım" demen beni çok mutlu etmişti. Gerçeğini gördüğünde aşkınızın bitmesinden korkuyordum, bitmediğine sevindim:))
    Telefon kılıfının da şebeleğin de malzemesi temizlik bezleri. Ben bunlarla oynamayı çok seviyorum:)Telefon kılıfının kenarlarını iğne ile elde oyalıyorum.
    Çiçek de kınnap ipinden, motif aparatı ile oluyor. Ben kendime de bir tane yaptım. Arkasına iğne taktım broş olarak kullanıyorum.
    Kutuyu da yapışkanlı kağıtlarla kapladım. Geçen gün hiç kutu süslemediğini söylediğinde aklıma geldi. Böyle bir kutu içinde göndereyim belki örnek olur dedim:)
    Hepsini, mutlu günlerde hep gülerek kullan inşallah. Sana şans mutluluk ve sağlık getirsinler. Kullandıkça da beni hatırlarsın:)
    Sevgiler...
    Not: Hakan'la barışmanıza sevindim. İzmir hikayelerini sabırsızlıkla bekliyorum. Pantalonun evrim geçirmiş halini de merak ediyorum:))

    YanıtlaSil

Fikrin varsa bilmek isterim..

Aa BUNLAR DA VARMIŞ :)

Related Posts with Thumbnails