5 Ağustos 2009 Çarşamba

YORUMLADIM SONUNDA

Magissa'm, yeni GIRGIR faaliyet insanı :) hoş buldum.

Nefise'm; fotoğraflar uyanır uyanmaz üstüme geçirilen fosforik yeşil penye ve kot tiplemesiyle yüz yıkanmadan çekilmiştir :D Ağrı kesici aracılığıyla ağrı kestiriliyor ya; o babdan yani :)

n@zo'm; aklımda fikrimde yokken birden bire tatile gitmek güzel bir şeymiş. Umarım en kısa zamanda sen de bu yorgunluğu tadarsın. Şikayet edilesi bir yorgunluk olmasa da hala toplamış ve toparlanabilmiş değilim. Bir kaç güne kadar da yaylaya çıkacağız; yani bir aksilik olmazsa.

Asortiğim krebim; Hakan takma ismine çok güldü :))) İnan durduğun kabahat. Ben kendimi çok iyi hissediyorum, sen neden hissetmeyesin? Git, çek içine kükürt kokusunu :) ama sakın aldığın kükürt kokusunu içinde bırakma :)

Sihirli'm, hoş buldum, gerçekten hoş buldum buraları. Su sıcak, yüzmek istesen de bedenin izin vermiyor ama çukurların kenarında merdivenler var. Oturup keyif yapabiliyorsun. Açık olanının suyu da Haymana esintisi ile ılıyor ve akşama doğru da iyice serinliyor. Çok güzeldi, 8-8da çukurdaydım ben. Fotoğraf makinesini suya düşürmeyeceğimi bilsem fotoğraflıktı tam :( Kolumun ağrıması normalmiş. İlk zamanların normal etkisiymiş. Çok ağrıyınca bir tanecik içiverdiydim ağrı kesici :)


Belgin'im; geldim gelmesine de benim mi sorunum var yoksa genel bir durum mu anlayamadım, internetim çok kötü. Akşam tırnak yeme moduna girdim neredeyse :( Ne sayfa açabiliyorum, ne de ezkaza açılmış sayfaya yorum bırakabiliyorum :(

Özlem'ciğim; şimdi düşünüyorum da askeri disiplin olmadan hayrını da göremezdim kaplıcanın :) Kaplıcaya giderken kesinlikle babam gibi biri lazım, yoksa mineral yorgunu vücutlar dürtülmeden kaldıramıyor kendini yataktan :)


Ufuk çizgi'm, duyarlı arkadaşım; ekim ayında bir sene dolacak :( Hayatımın kırıklığı, içimin burukluğu, saçma sayılacak her bir şeyden teselli bularak geçirdiğim bu on ay boyunca aslınd ayaptığım hiçbir şeyden zevk almadım :( Yalancıkdan bir mutluluk hormonu salgılatıyorlar bana. Göz ucumda yaşlar, burun kemiğimde sızılar..Bütün iyi dilekler için kalbimin en derininden sevgiler..

Leylakdalı'm; önce yorgundum, sonra bizim bilgisayar savaşa girdi; neyseki savaşı kaybettik de bilgisayar kurtuldu ama şimdi de inetnet pek nazlı!!!!


SEM'im; evim, Hakan'ım. Çok özledimdi, bu durumda evlerimizi tekerlekli araçların üstüne yapıp tatil beldelerine bu garip araçlarla mı gitsek? Aslında ne iyi fikir. Canın deniz mi istedi, bas gaza. Dağa mı çıkacaksın; çevir kontağı. Allahım hayat bu işte :) Hakan'larsız olmaz :) Kolum yavaştan iyileşmeye başladı. İyice iyileşse de kol çalışmaya da başlasam. Alt beden 38 beden, üst beden 41.5 kalacak yoksa :D Operacı göğsü gibi. Hahahah

Volkan'ım, Kaldera'm; çelişkide kaldım aslında. Hakan'la gitseydik hala oralarda olmak isteyebilirdim ama Hakan burada olunca dönmek iyi geldi. Yahu benim yazılar oku oku biter mi; deli misin sen? Okuma ya, yazık gözlerine :)))))))


birdurmasalı'm; Geldim, geldim.. Allah herkese ihtiyacı olanı versin. Sağlık en önemli şey, gerisi hikaye. Anlamak için ille de sağlığımızı kaybetmemiz gerekmiyor. kendimize iyi bakmalı ve ağrısız nefes alıp verebildiğimiz için bile dua etmeliyiz.

Elçin'im; ye beni :D Kollarımdan başla. Ne yapacağım ben bu kollarla yav :( Ne yaptımdı telefonda? Hangi konuşmamızda yine ne yumurtladım acaba :D


Adsız, yani kondor'um; hep bir şeyler var içimizde. Hayata bağlanmamızı gerektirecek çok şey dönüyor çevremizde. Sorumluluklarımız burada kalmamıza neden oluyor. Kalmak istemediğimi her düşündüğümde sorumluluklarımı hatırlıyorum. Ben halamın dediği gibi 'küçük bir anneyim' artık. Gülümseyerek hatırlamak için hiç hazır değilim. Yarenleriyle bir görüşmek istemiyorum şimdilik. Çok zorlanıyorum. Çoğu zaman yaşadığım sanal mutluluk hissinden nefret ediyorum ve yapacağım hiçbir şey yok. Elim kolum bağlı bekliyorum; geçmesini değil, kavuşacağımız günü.. Anlattığın şeye gözümde yaş, hem güldüm hem ağladım.. Bir gün aynı yerde onlarla..

Zehra'm, kekik kokum; İzmir çıkarmam sırasında oluşabilitesi muhtemel sorunlar nedeniyle kendimi deniz kenarında bir çay bahçesine atarsam bilki yanımda sen olacaksın. Penyelerini ve yaptığın pastalardan getirmeyi unutursan hemen kalkıp giderim haberin olsun. İzmir'de seninle tanışacağım ve o cupların tadına bakmadan geri döneceğim. Yemezler canım :D ve geçmiş olsun. Bu mevsimde bronşit :( Üzüldüm ama neyseki geçti. Pilates minderi bizi bekler :D


Bizimgibiler'ciğim; kayınvalideciğim :P oğluna çok iyi bakıyoruz. Haymana'ya bile götürdük kendisini. Bütün iltifatların için çok mutluyum, çok teşekkürler.

Emel'im; bitti mi iznin? Hoş geldin. Benetton gömlek meselesi benim dönüm noktamdır. Fazlasına ihtiyacım olmadığını anladığım andır. Fazlasına ihtiyacı olanların etik kurallarını hiçe saydıklarını görmeme neden olan bez parçasıdır. Bluzuma olan övgün için çok teşekkür ediyorum.

merhaba,yaptıklarınıza bayılıyorum.''aa çok süper fikir bende hemen yapmalıyım''diyorum ama makas ,dikiş yok yok .acaba bendeki birkaç parçayı göndersem size sevabına bir el atmazmısız? diyen adsız arkadaşım;


Övgüleriniz için çok teşekkür ediyorum. Böyle şeyler duymaktan hoşlanıyorum :) Ben hiçbir şeye 'şunu yapacağım' diye başlamıyorumki. 'bu ne güzel olmuş, nasıl yaptın?' diyen komşularıma verdiğim yanıt cümlesinin ilk sözcüğü 'aslında' oluyor çünkü ben aslında şöyle yapacakken şuradan yanlış kesiyorum; onu düzeltirken burası böyle oluyor diya açıklıyorum durumu. Her şey bir tesadüfi yanlıştan kaynaklanıyor. Zayi etme hissinden kurtulmak için başka bir şeye çevirmeye çalışmaktan öteye giden bir amaç taşımıyorum ama kesmekten çok büyük bir keyif aldığım doğru.. Elime yapışmaz yaparım bir şeyler ama ben dikiş bilmiyorum. Vücudunuzu bilmiyorum, beğenip beğenmeyeceğinizi bilmiyorum. Ben yakışsa da giyiyorum yakışmasa da ama ya siz?? Çok teşekkür ediyorum yine.

Yorumlara yanıt vermeye devam ediyordumki yorum sayfalarım da çöktü :( İsmini atladığım varsa peşinen özür diliyorum :( Link bile veremiyorum :( Yemek istiyorum ben bu interneti! Yiyip kurtulayım yaaaa!


Akşam bir badire atlattım, ayak bileğim sakatlandı :( Hakan beni sakinleştirme turlarında saçımı okşarken bana 'semiz kuzum benim' dedi. Hakaret mi, iltifat mı anlayamadım :/



Açamadığım internete küskünce gidiyorum :(


Uyku geldi bedene

Ne mutlu kalkıp gidene..

6 yorum:

  1. yaaaa bende yorum yazmıştımmmmmm

    YanıtlaSil
  2. Ya aslında ben okumak istemiyorum :P Ama her bir cümleyi okuduğumda diğerini merak ediyorum :)))
    Su gibi, yağ gibi derler ya işte öyle :))

    YanıtlaSil
  3. Yaylada da bol oksijen al.. tamam olsun.Tam sağlık turları bunlar... şifa olsuuunn inşallah...Bal olsun ..kan olsun..doping olsun.. kış boyu bize güzel yazlar yaz emi!

    YanıtlaSil
  4. Annnaaaaa:)))
    Bu genç yaşta kayınvalide yaptın ya beni alacağın olsun Gülenim:))
    Olsun genç menç napalım katlanıcaz artık, senden iyi gelin mi bulucam ayol????

    YanıtlaSil
  5. semiz kuzu demek.ah kıyamam sana.geçmiş olsun gülenim..
    iyi kandiller olsun.
    seni seven sem

    YanıtlaSil
  6. madem yorum yanitlarinda nalan yok o halde bundan kelli sana yorum yok:(((
    bugun alinganlik modundayim zaten,baktim bana ikicift sozun yok sanada alindim gitti...
    imza:kuskun alingan Nalan

    YanıtlaSil

Fikrin varsa bilmek isterim..

Aa BUNLAR DA VARMIŞ :)

Related Posts with Thumbnails