28 Eylül 2009 Pazartesi

MİME SEVİMSİZ YANITLAR VE BİR ÖNERİ

Ben sözüm-ona tatildeyken tatlım arkadaşım bizimgibiler tarafından mimlenerek ebe seçilmiştim. İşte bir türlü yazmaya fırsat bulamadığım o mim ve sevimsiz yanıtlarım!

Hangi şehirde yaşıyorsun?
Ankara

Mesleğin?
Sağlık koşullarım nedeniyle mimarlık ikinci sınıftan terkim. Para kazanarak yaptığım basketbol hakem ve antrenörlüğüm var ama şu an yapmıyorum.

Blog yazmaya başlama kararını nasıl aldın?
Bu kararı ben vermedim. Anneciğimle blogları okurken annemin 'sen de yazsana' sözlerine daha fazla kayıtsız kalamadım. Blog yazma kararı hevestir de ya kapatma kararı?

Ne kadar süredir blog yazıyorsun?
2008deki doğum günümden beri; 26 haziran 2008.

Bloğunu hangi sıklıkla ziyaret edersin?
Genelde evde olduğumdan oldukça sık.

Pc açıldığında bloğunu açmak kaçıncı sıradaki iştir?
Günlük gazetelerden ve postalardan sonra.

Başka bir blog sayfasında görüp aldığın bir şey ya da gittiğin yer oldu mu?
Satın almak değil ama ben el becerileri blogları sayesinde sabırlı olmayı, başladığım bir işin sonunu getirmenin ne büyük bir mutluluk ve doygunluk olduğunu öğrendim. Aynı amaca hizmet eden bir; bilemedin iki nesnenin yeterli geleceğine inançla satın alacak gözüyle bakmadığımdan satın almanın öğrendiğim ve kendimi eğittiğim bu değerin yanında çok önemsiz olduğunu düşünüyorum.. Gittiğim yer Nalan ablanın kaıtı sergisi oldu ilk aklıma gelen. Gitmek isteyecek kadar etkilendiğimse pigmelerle dans ve aidsli yetimlerden sonra Afrika :)

Bloğunda hangi konulardan bahsetmek seni mutlu eder?
Yaşam tarz ve bakış açısı bakımından tam bir muhalefet olduğumdan yazı konularım az çok belli. Taslaksız ilk kurduğum cümlelerin beni götürdüğü yerde de nokta koyuyorum. Bu da beni mutlu ediyor. Bitiyor mu? Bitmiyor. Kendimden söz etmeyi de seviyorum.. Tek sıkıntım uzun olmayan cümle kurma konusundaki başarısızlığım :(

Bloglarda gördüğün diğer blog arkadaşlarını eklemekte seni cezbeden ne olur? (blog teması, diğer bloglara yorumları, bloğunun adı, içeriği vs.)
Blog teması, blog adı ne olursa olsun çevreye, yaşam haklarına saygılı, kendinden başka insanların varlığını görmezden gelmeyen, egosundan arınmış, yazdıklarında, yorumlarında yapaylık hissetmediğim, dünyanın kendi çevresinde dönmediğinin bilincinde, sözcükleriyle dövebilen (Avrupa Yakasındaki Şahika parasıyla dövüyor ya bütün mahalleyi :P) kişilerin okuduklarım arasında olması beni mutlu eder. Hepimizin elinde güçlü bir silah var ama farkında mıyız?

Blog aracılığıyla para kazanma fikrine nasıl bakıyorsun?
Kötü bir şey olduğunu düşünmüyorum ama hoşlanmadığım ya da kullanıp da memnun kalmadığım bir ürünün reklamını yapmayı asla istemem. Kıvanç Tatlıtuğ head 'n bilmem ne mi kullanıyor sanki??

Blog arkadaşlarınla bir araya gelme, buluşma fikrine ne dersin?
İyi olur derim, hoş olur derim; daha ne diyeyim. Önceden yanılmak ve yanıltmaktan korktuğum için çok da sıcak bakmadığım bu fikir, sırasıyla Nalan ablam, Sihirli'm, SEM'im, Çınar'ımı tanıdıktan sonra yerini başka arkadaşlarımla da tanışma heyecanına bıraktı. Bir araya gelsek, dişe dokunur bir şeyler yapsak diyorum. Kişisel yazma eylemlerini gerçekleştiren ve birbiriyle aynı dili konuşan arkadaşların çoğalarak bir amaca hizmet etmek için bir güç oluşturması hayalini kuruyorum hep..

Funda'm; ben sana buradan manidar bir gülücük atsam ve yazdıklarına ekleyecek hiçbir şeyim yok desem ve ben DE sussam? Yok susmasam, susmam ben. Nerede görülmüş benim sustuğum. Dur iki çift laf da ben edeyim. Sanal dünyanın kartvizit ünvanı olduğunu sanan, buralarda duygu yoksunluğunda ama pek bir duyguluymuş, pek düşünceliymiş gibi davrananları, samimiyetsizliği samimiyet gibi göstermeye çalışırken aslında komik görünenleri, üzüp kırıp, böyle bir olay olduğunda azar biçimli yazdıklarını unutup çok üzülmüşmüş gibi yapanları sevmiyorum. Hoş; bu tiplerin benim sevgime ihtiyaçları yoktur kesin.Bu kişiye gelince; anlamadığım hem üzülmüyorsun ama üzülürmüş gibi yapıyorsun, bir de üstüne ortak bir tanıdığa bunları söyleyebiliyorsun. Eh ne söylenirki üstüne?

3prenses'im; BÜYÜLEYEN MUTFAK KOKUSU hala var biliyor musun :( Son yazı 2 kasım 2007 tarihine ait. Ben o zamanlar sadece okuyordum. Bir projeleri vardı, bir dergi çalışmasından söz ediliyordu. O dergi Esra'sız çıkmıştı sanırım; umarım bu detayı yanlış hatırlamıyorumdur.. Ben de çok üzülmüştüm. İşte bu kadar, işte hayat böyle bir şey. Kalp kırmaya gerek var mı? Ne götüreceksin? Burada edindiğim üç, beş arkadaş, yokluğunu hissettiren, yokluğumda nerede olduğumu merak edeceğinden emin olduğum bir kaç arkadaş neyime yetmiyor. Çoğaldıkça azalacak samimiyetsizliklerden hoşlanmıyorum. Al işte gitti, Ufuk Çizgi'm sözcüklerini de alarak gitti.

Asortiğim krebim; hastayım zaten; hastayım ama sana hasta :P Bir kaç güne kadar bloğu kapatacağım. Yazmak iyidir demişti Aysema öğretmenim bir gün telefonda; ne hakkında olursa olsun yazmak iyidir. Evet yazmak iyi bir şey ama ben bloğu kapatıyorum. Adsızlardan şikayetim yok, nedense nahoş adsızların sesi kesildi. Bir kaç adsızım var ama onlarla da arkadaş olduk. Mesela adsız bir Yeşim'im var bir de yaralı yürek adsızım :) Adsızlarla arkadaş oldum ben beeee :) Üzmeyeceğim sizi asortiğim krebim :P Asansör fotoğrafı dedin de ne zamandır çektirmiyorum :( seni bekliyorum :)

Bizimgibiler'im; o nasıl söz öyle :( Çok üzülüyorum ben :( O gidişlerin ötesi yok. Söyleme öyle şeyler ne olur :( Kimse söylemesin! Yarın gidecekmişiz gibi yaşamalıyız tamam, kalp kırmamalıyız, özür de dileyebilecek kadar erdem sahibi olmalıyız ama rica ediyorum bir daha böyle konuşma. YaVLvarıyorum sana! Erdim 'yaVLarıyorum' derdi. Ben de ona 'yalvarma, kimseye yalvarma çünkü seni kötü gösteriyor' derdim.

Ali abim; biz seninle abi kardeş olduk artık. İnce düşünceli ve zarif bir abim var artık benim de. Hep bir abim olsun istemişimdir ama bir abim olsaydı ve bana benzeseydi işimiz çok zor olurdu ailece hatta bütün bir mahallece :P Abi 'Allah fukara etsin de Sevgi Fakiri yapmasın hiç birimizi' dedin ya bitti işte. Hayat zaten bu kadar zorken, bir parça sevilmek uğruna kendimizden, doğrularımızdan vazgeçmemişken ne kadar acıtıyor insanlar bazen :( Suni bir deri ayakkabıyı gerçek deriymiş gibi yutturmaya çalışan ayakkabı tezgahtarının yüzündeki pis gülümseme gibi samimiyetten uzak.. Sevgi üretilir mi; evet eğer vicdan sahibiysen ve kendinle yüzleştiğinde muhasebesini yapabiliyorsan.. Kendi yüzüne nasıl bakar insan aynada?

Kekikkoku'm; valla mı gelirsin? Gel bekliyorum çünkü kapatıyorum bloğu :)
Kapanmayacak ama belki bu kadar da kanatmayacak. Gerçekten mi? Böyle mi oluyor? Hayatın akışına duyduğumuz gerçeklik hissi gidişlerde neden olmuyor? Her bir gün bir öncekinin tekrarı biçiminde. Hiçbir değişiklik gerçeğin üzerini örtmüyor. Küçük bir çocuğun biraz sonra sıkılacağını bildiği oyuncaklarla oynaması gibi.. Aynı çocuğun az sonra başka oyuncağa uzattığı elleri gibiyim..

Belgin dediki..
Canim, dostunun acisini anlamayana dost arkadas denebilir mi? Ben yüzünü bile görmedigim sizleri bu kadar sevebilecegime, kendime bu kadar yakin hissedebilecegime bir yil önce birileri söylese inanmazdim. Hic tanimadigim, görmedigim insanlar simdi bana kendi kanimdan olan kardeslerimden bile yakinlar, yüregimdeler, bu nasil bir sevgidir, nasil bir bagdir bilemiyorum. Bizleri birakip hic bir yere gitmiyorsun!!!
Ufuk cizgime aglarken, birde sensiz kalmak istemiyorum, buna hakkin yok. Acilarimiz paylasinca azalacak, yaralarimiz zamanla kabuk baglayacak. Birbirimizin acisini paylasmaya, yaralarini sarmaya devam edecegiz. Bu zaman birlik, dayanisma ve sevgi zamani. Bunu yapmaliyiz, iyi insanlarinda varligini göstermeliyiz kendimize ve baskalarina.
Seni cok sevdigimi, acini ta yüregimin en derinde hissettigimi biliyorsun kardesim...
Belgin'im; sözünün üstüne söz yazmaya cesaretim yok. Sana kalbimdeki bütün sevgileri gönderiyorum.

embir'im; bu teklife çok sevindim. Ben başı dolu bir avare olarak günün her saati bana uygundur; sen kendine bak :P Ne zaman bloğunu okusam ya bir yerlere gidiyorsun ya da dönmüş oluyorsun :) Sen takvimini yap, bize haber ver. Bir koşu gelirim ben Çınar'ımı da Nalan ablamı da kapıp. Çınar'ımla biz kolkola yürüyoruz yolda :) Buluşalım, özel ve güzel bir şeyler yapalım. Birbirimizi çoğaltalım; siz bana yaptıklarınızı gösterin ben orta yerimden ayrılıvereyim :D

BLOGGERLARIN NEDEN ÖZEL BİR GÜNÜ YOK?
VE BELGİN'İN YAKTIĞI IŞIKLA UFUK ÇİZGİMİZİ UĞURLADIĞIMIZ GÜNÜ YANİ 19EYLÜLÜ BİRLİK, DAYANIŞMA VE SEVGİ GÜNÜ İLAN EDELİM DİYE ÖNERİ SUNUYORUM.
KABUL EDENLER??


Nermin olup olmadığından kendisinin bile emin olmadığı gmailsiz arkadaş;

Siz yoksunuz da habersizsiniz durumunuzdan :) Bir gmail adresi bile olmayan birisiniz; kesin vardır da adresle yazacak cesaretiniz yoktur sizin.Bloğu kapatıyorum diyorum ben; yazmayı bırakıyorum demiyorum. Siz ve gibilere inat bloğu kapatıyorum ama yazmaya kapatmıyorum kendimi. Mutsuz olduğunuzu tahmin ediyorum şu an :) Hem ne bu duyarlılık, bir arkadaşımızı kaybetmenin üzüntüsüne bir baş sağlığı dileği yok, üzüntü belirten bir tek söz yok ama benim bloğumu kapatma duyurumun sizin kendi iç dünyanızı yansıtan sözler ne kadar da 'içinizden' sözler?

Ekleme: bu yazıya gmail adresi belirtmeyen yorumları onaylamayacağım. Sözü olanın kimliği de olmalı. Kimliksiz cesaret ne kolay değil mi? Halihazırda gmail adresi yoksa bile adres almak kaç dakikalık iş Allah aşkına?

30 yorum:

  1. gerçekten kaprisli olduğunuzu düşünüyorum. beş on gün önceden blogu kapatacağım tehtidiyle insanlardan "nolur kal,gitme,sensiz ölürüz" yalvarmaları bekleyen ve bundan mutlu olanlardansanız hiç durmayın sonsuz internet aleminde yok olun bence de..

    YanıtlaSil
  2. Blogu kapatıyorum ama yazmayı değil... Yazmayı değil sözündür beni mutlu eden.. kazanılmış dostluklar varsa eğer.. blog..telefon.. yüzyüze görüşme.. her şekilde iletişim kurulabilir nede olsa..

    Kapatma.. gitme.. yapma... gibi laflar kullanmayacağım.. En doğru kararı verecek olan ve kendınce veren de sensın..

    Blog kapatma kararı almakta kolay bır sey degıl bana kalırsa.. bunca emek.. alıskanlık.. bır anda arkamı donup gıdebılecegım bır sey degıl.. burada da hayata bakış ve tutunuş..bıcımını gostermıssın.. gozlerı gülen..

    Eğer yapacagım dersem.. yaparım..eğer kafama koymussam..uygularım...karakterı oturmus..hayatta ne ıstedıgını bılen.. bır insanın yazısını okudum yukarıda.. her yazısın da aynı tadı buldugum... gozlerı gulenın..

    Şekerkokulu kızım ve ben ..

    YanıtlaSil
  3. anam nermin de kim ya.
    gülenim ben varım 19 eylül'e.hep arkandayım.
    yine döktürmüşsün.bu arada kıvanç'a çok güldüm.ince zekan ve espiri anlayışınla yazdığın herşeyi okumaya bayılıyorum ve seni seviyorum...

    mesut abi için hala umut var içimde.sanki işte geldim .kötü bir şakaydı demesini çoook isterdim..
    öpüldünüz.ben hastaneye kaçıyorum.ultrason çektireceğim "memelerime".dua et.ihtiyacım var..

    YanıtlaSil
  4. Gülen Hanım,
    Günaydın, ben 46 yaşındayım. Blogunuzu severek takip ettiğim sihirli ellerden buldum ve inanın hergün ne yazmış acaba diye merakla bekliyorum, okuyorum... Kapatma kararınızı tabi ki saygıyla karşılarım. Yukarıda Nermin adıyla yazan kişi gibi de algılamam bu yorumları okudukça inanın üzülüyorum neden insanlar herşeyin altında başka şeyler algılar diye. İnsanların zor dönemleri vardır anne baba kaybetmemiş insanlar diğerlerinin ne düşündüğünü anlayamaz. Ben babamı 10 yıl önce annemi de 9 ocak 2008 de kaybettim. Yaşadıklarınızı anlayabiliyorum allah sabır versin.Tek bir şey söyleyebilirim kapatma kararınızı bir kez daha gözden geçirin inanın severek okuyorum. Gerçekten çok büyük sorumluluk her gün yazacak fotolayacak birşeyler bulmak. Bu da birikim ve alt yapı gerektiriyor diye düşünüyorum. Sizi sevgiyle kucaklıyorum. Nesrin Bilgi

    YanıtlaSil
  5. Canım benim, beni kırmayıp, biraz geç de olsa yanıtladığın için teşekkürler:)))
    Bloggerların özel günü olması fikri süper de, bir araya toplanamadıktan sonra nasıl tadını çıkaracağız o günün. Fakat Ufuk Çizgisi'nin anısını yaşatmak için çok güzel bir fikir.
    nermin'e ise sadece gülüyorum. Nasıl da komik duruma düşürmüş kendini yazıkkk. Sen de öyle yap:))

    YanıtlaSil
  6. Canım bloggerların özel günü olayına bende katılıyorum.Bloglarımızı o an ki ruh hallerimize göre yazıyoruz.Gerçekten bir süre uzak kalmak da istiyoruz.Vakitte bulayamıyabiliriz.başka nedenlerden de olabilir.Kime ne ki.Biz bloggerlar olarak birbirimizi çok iyi anlıyoruz canım o yüzden bu tür yorumları ve kişileri çok dert etme derim canım.Eeee! ne demişler meyve veren ağaç taşlanır.demek ki,hazımsızlık çekiyorlar ki,bu tür yorum bırakma zahmetine giriyorlar.Gülünç bir durum hakikaten.Kocaman öpüyorum canım.sevgiler.

    YanıtlaSil
  7. DOBRA-ŞŞKOMM BENİMM :))))

    BİRLİK GÜNÜNÜ SEVDİM.
    KABUL CANIM..

    AMA KAPATMA GİBİ BİŞEYİ ANLAMAKTA ZORLUK ÇEKTİM..
    SEVENLERİN SANA NE KADAR MÜSADE EDER SENCE.
    KARAR SENİNDİR DİYEMEYECEĞİM..
    KARAR BİZİM ÇÜNKÜ..

    AH ALIRSIN VALLAHİ BAK SÖYLÜYORUM :))))
    SAKIIIIIINNNNNN !!!!!!!!!!!!
    ELİNİ SİL'DEN ÇEK PİLİSSS !!!!!

    YanıtlaSil
  8. evet 19 eylül ü ben de kabul ettim
    süper olur bence tabi bizimgibilerin dediği gibi toplanamayacağız belkide ama gene de o gün bizim olsun belki herkes kendi bulunduğu şehirde bir toplantıya katılabilir
    ki neden olmasın..
    ismi lazım değil o kişi de kendi penceresinde haklı bir yan bularak yazdı bu yorumu belkiiiii
    ama bizim penceremiz kapalı bu tür yorumlara... ismi lazım değil kişi diğerlerine de dediğimin aynısını diyorum.. istemiyorsan okuma bakma yazma.. git..
    gitme demek isterdim ama karar senin tabiki gülenimbayanım
    ancak ben her şekilde nerde yazarsan nerde konuşursan seni dinliyor ve okuyor olacağım..
    öptüm...

    YanıtlaSil
  9. Ben sizi okumayı çok seviyordum. Üzüldüm kapatma kararınıza. Sevgiler.

    YanıtlaSil
  10. Sevgi, Birlik ve Dayanisma gününe bende varim..

    YanıtlaSil
  11. gülen bak kapatma dayanışma gününe bende varım ama kapatmaa yeteri kadar canım sıkıldı zaten bir kaç tane kendini bilmez offffffff aşırı gerildim hakedene haddini bildireceksin kapatmaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

    YanıtlaSil
  12. "OKUYAMAZSIN" demişsin ya adına, biz inadına okuduk. Sıra sende Gülen'im, sıra sende... Artık bu blog sadece sana ait değil, kapatıyorum, diyip kaçmak olmaz. Yazmayı bırakamazsın biliyorum, buna da çok seviniyorum. Ancak eskisi kadar sık olmasa da yaz, buraya da yaz derim ben...

    Acılar unutulmuyor, yürekler dağlanıyor. Önerini sevdim, ben de varım. Bu öneriyi ortaya atıp da gidemezsin değil mi? Pişir, olgunlaştır şu işi tamam mı?

    Seni de yazılarını da seviyorum. Sensiz eksik kalır inan.

    YanıtlaSil
  13. Akıllı Nermin,
    Don Lastiği Gibi Gergin.
    Şimdi Destursuz Bostana Giren, Bahtına Çıkanı Yer.
    Ben Gülen Hanımın Ali Abisiyim Adım Sanım Belli. Başka birisinin Alanında böyle bir yorum hem bir insanda hem de kullandığınız mahlasın cins-i latif liğinde şık durmuyor. Ben bir ikaz edeyim dedim.
    Sevgili Kız Kardeş!
    Sevgi ve gönül muhabbeti gönül erenlerinin işi. Ben herzaman hazırım ve parmak kaldırıyorum UFUK ÇİZGİSİ için. Benim için blog adınında bir önemi yok 8-10 kişi aynı blog da da yazabilirim. Zaten kapattım biliyorsun edep öğreneyim edepsizlerden diye. Kapatma işi senin ruh halinle ilgili dinleneyim içimi dinleyeyim diyorsan dinlen ve huzur bul. Ama kesme yazmayı, var gücünle devam et.
    Herkese ve Sana sevgimle.
    Ali ABin.

    YanıtlaSil
  14. Fikir çok güzel Gülen'ciğim varım ben.
    Sevgilerimle...

    YanıtlaSil
  15. Sevgili Gülen Bayan Nermin'in hakkını yeme..Nermin hanım senin 'beni herkes okuyamaz' sözünü dinlemiş..Senin de dediğin gibi seni OKUYAMAMIŞ..Belki de okumuş ama kesin ANLAYAMAMIŞ..Bu daha da fena..Bayan Nermin Gülen yazmayı bırakacağını söylemiyor,bloğu kapatacağım diyor..Ne demek istemiş,düşünün bulun bakalım...Ayrıca Gülen dostlarını sever,onlara değer verir,içtendir.Dolayısıyla onlara kapris yapmaz,böyle bir manevrayla onların samimiyetini sınamaz.Kendisine yalvarılmasından ise hiç hoşlanmaz..Nereden mi biliyorum? Ben biliyorum çünkü Gülen Bayan benim 42senedir ikiz kardeşim..Bayan Nermin yakında size bir bomba haber var..Bekleyin..

    YanıtlaSil
  16. Nermin çek pençelerini bu blogdan ve bu güzel insandan. Git başkalarını ısır arkadaşım. Kime bu kadar nefret duyduysan, bunu buradan çıkarma.
    Madem bişiler yazmaya çok heveslisin, bunu iyi şeyler yazarak ya da iyi düşünceler yazarak denesene kolaysa. hadi.

    Cidden çok kızdım ya, bu kadar mı pervasız cümleler kullanılır birine karşı...

    YanıtlaSil
  17. Canımmmmm ruh ikizimmmmmm, hayırr izin vermiyoruzzz kapatmana..biz okuyuruzz...okuyan biziz.bizi nasıl mahrum bırakırsın böyle bir zevkden canım ya.

    Sen yazılarını devam edeceksin de biz nasıl ulaşacağız o zaman.


    ARKADAŞLAR BUNU OYLAMAYA ALALIM..
    KAPANMASINA KARŞI OLANLAR EL KALDIRSIN
    BENNNNNNN İLK ELİMİ KARDIRDIM BİLE

    YanıtlaSil
  18. Gülenim 19 Eylül olsun..
    Kızım benim akrabalarım, herşeyim Ankara'da biliyorsun, valla gelirim :) ama bu defa kar yağınca gelme niyetindeyim.Kuzum kar görsün diye :)
    birde bel. bşk çok özledim :)))
    fıskiyelerini
    ağaç kesme çalışmalarını...

    YanıtlaSil
  19. sevgili ali abi hay agzına sağlık ne güzel yazmışsın don lastiğide cuk oturmuş vesselam emel ben her iki parmagımıda kaldırdım..
    gülenim duydunmuuu

    YanıtlaSil
  20. CANIM ÇOK İYİ DÜŞÜNMÜŞSÜN .SÜPER BİR FİKİR OLABİLİR DİYORUM SEVGİLER..

    YanıtlaSil
  21. Canım benim, tabi ki ben de varım sevgili UFUK ÇİZGİSİ'ni kaybettiğimiz acı günün,sevgi birlik ve dayanışma günü olarak anılmasında.

    Sevgiler

    YanıtlaSil
  22. ee çatlatma milleti be yavrum haydiiii

    YanıtlaSil
  23. Gülenciğim, adın gibi gül, eğlen. Takma yani.;-) Işığın hep açık olsun. Biliyorsun ki ışığın olduğu yerde karanlık yok olur gider. Sen ışığını açık tut ki kaybolan karanlık olsun. Sen değil...
    Sevgiler...

    YanıtlaSil
  24. bir iflah olmaz meraklı olarak ikiz kardeşinin bomba haberini merak ettim ilk.sonrası nerelerdesin ben seni ve yazılarını özlüyorum.sonrası bu kadar sevenin,kardeşin,arkadaşın,dostun varken KİMMİŞ NERMİN.

    YanıtlaSil
  25. Kaç gün olmuş gelmeyeli.Kaçırdığım yazılarının hepsini okudum yine.
    Nalan ablanın dönüşüne,sevdikleriyle gelişine bende çok sevindim senin kadar yakından tanımasamda.
    Ayrıca niye sevimsiz yanıtlar dedinki?
    Bana hiç öyle gelmedi.
    sevgiler bıraktım.

    YanıtlaSil
  26. bloğunuzla ve sizinle tanışmak için çok geç kalmışım:(
    Çatlak sesler çıkacaktır her zaman,kendi sesimizi bastırmadığı sürece bence sorun yok.

    YanıtlaSil
  27. Gülenim, bu siralar acilarin icinde kayboldugunu biliyorum, nolur nolur yipratma kendini bu kadar. Bak hepimiz burdayiz, yanindayiz, elimiz elinde, yüregimizi seninle, acilarini hafifletmek, yaralarini sarmak icin burdayiz bitanem. Hadi izin ver sarilayim sana, paylasayim yüreginin acisini...
    Offf offf telefonunda calismiyor ki hâlâ, seninle konusmayi ne kadar özledim bir bilsen.

    YanıtlaSil
  28. Gülen'ciğim nerelerdesin yahu? Dört gün olmuş, yoksun... Umarım iyisindir. Kapatma kararına, eğer önemli ise, katılmıyorum. Seni izleyen 110 kişi var. Bunlar görünenler... Sen 110 kişiden izin aldın mı da gidiyorsun?
    Ayrıca, bir de, ilginç ama, Nermin Hanım var, O da seni takip ediyor.

    YanıtlaSil
  29. aslına bakarsanız bende uzun zamandır sessiz sedasız takip ediyorum ama artık sessiz kalmak istemedim kendini belli eden gercekten akılcı tavrın ince espri anlayısın bizi okuyamassın desen bile okumaya itiyordu.bende geveze kalem'e katılıyorum '''yüzünü güneşe dönen gölge görmezmiş ''' boşver senin gibi aydınlık bi insanın gölgeye yeniliceğini sanmıyorum ...ben bile bu kadar döktürdüysem vardır elbet bir sebebi bu sebeb te sensin kardesim .hersey gönlünce olsun

    YanıtlaSil
  30. gitme kararını sevmedim, tasvip de etmiyorum, yakıştıramıyorum, küstüm, stop. :)

    YanıtlaSil

Fikrin varsa bilmek isterim..

Aa BUNLAR DA VARMIŞ :)

Related Posts with Thumbnails